sebebini bilen varmı ?

Hanzade Alya

Asaf'm
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
66
11
18
36
6 aylık bir oğlum var 2 gündür savaşarak emziriyorum emmek istemiyor zaten tek göğüs emziriyorum 3 aydır , ne zaman emzirmek için kucağıma alsam çığlık çığlığa ağlıyor birden böyle oldu gece uykusunda dahi emmek istemiyor sizce neden böyle yapıyor ? çoook üzülüyorum bilgisi olan var mı ? bu arda oğlum biberon tutmuyor.

Diş sıkıntısı mı acaba
bilmiyorum. ama ateşi felan da yok huysuz sürekli ağlıyo elleri sürekli ağzında ne bulsa ağzına götürüyor ama hep böyleydi.. korkuyorum tamamen sütü bırakıcak umarım diştir ve geçici birşeydir :( anne olmak ne kadar zormuş.. derdim şu diyebilse sabahtan beri elimde çorba meyve püresi 1 kaşık yesin diye uğraşıyorm.

bilmiyorum. ama ateşi felan da yok huysuz sürekli ağlıyo elleri sürekli ağzında ne bulsa ağzına götürüyor ama hep böyleydi.. korkuyorum tamamen sütü bırakıcak umarım diştir ve geçici birşeydir :KK43: anne olmak ne kadar zormuş.. derdim şu diyebilse sabahtan beri elimde çorba meyve püresi 1 kaşık yesin diye uğraşıyorm.
Allah yardımcın olsun... Biz 8 aylık olduk rahatladık biraz. Benim oğlumda 6. Ayda baya sıkıntılıydı. Ateş yoktu ama çok huysuz ve iştahsızdı diştenmiş meğer

Back
X