• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebebsiz Hamile Kalamayanlar

slm benim bebeğimin olmama nedeni de sebepsiz infertilite. 2 defa aşılama ve 1 defa da tüp bebek yaptırdım ama malesef sonuç sıfır.
Bu konuyu kafamdan attğım zaman olacağını söylüyorlar, doktoum da Allahın takdiri diyor.
ama bu konuyu kafamdan nasıl atarım onu bilemiyorum.

arkadaşım ben siteye yeni katıldım 4. kez aşılama oldum bu ay tutacakmı bilmiyorum ama bu kez son artık tüp bebek enicem bana tüp bebek konusunda yardımcı olacağınız yerler varmı.:gitme:

tatlım bence bide yeşil soğanı denemelisin.bol bol tüket çok faydalı olduğunu duydum.

canlarım benim.bende 6 sene beklemiştim.hiç bir problemimiz olmadığı halde gebe kalamadım.2 kere aşılama yapıldı olmadı.daha sonra ara verdim.hiç bir şeye kafaya takmadım 3 ay sonra gebe kaldım kendiliğinden.şuan 22 haftalık hamileyim.allah hepinizin dularını kabul etsin.tek bir tavsiyem var.acaba bu ay hamile kalırmıyım.yada dur bir wc ye gidip kanamam geldimi diye hiç takmayın.aynısını yaptım.adet günüm nezaman olcağını bile takip etmemişim.sağolsun eşim söyledi günümün geçtiğini.meğersem eşim takip ediyormuş

canlarım benim.bende 6 sene beklemiştim.hiç bir problemimiz olmadığı halde gebe kalamadım.2 kere aşılama yapıldı olmadı.daha sonra ara verdim.hiç bir şeye kafaya takmadım 3 ay sonra gebe kaldım kendiliğinden.şuan 22 haftalık hamileyim.allah hepinizin dularını kabul etsin.tek bir tavsiyem var.acaba bu ay hamile kalırmıyım.yada dur bir wc ye gidip kanamam geldimi diye hiç takmayın.aynısını yaptım.adet günüm nezaman olcağını bile takip etmemişim.sağolsun eşim söyledi günümün geçtiğini.meğersem eşim takip ediyormuş

Allah sağlıkla doğum yapmanı sağlasın inşallah.Allah bizede nasip etsin bu güzelliği inşallah.bende 2 senedir istiyorum 4.aşılamamı oldum.cuma günü kan vericem tatlım bakalım ne olucak tek belirtim göğüslerim sızlıyor.bide ara ara kasık ağrılarım oluyor.bilmiyorumki bakacaz artık.:Saruboceq:

bızımde sebepsızdi. 1 sene boyunca ugrasmıstık.1 kere catlatma ıgnesı oldum negatıf olunca tamamen kafamdan bebısı cıkartmıstım.ara verelım demıstım.ara vermeye karar verdıgım ay hamıle kaldım ve yumurtlama gunumde 1 kez ılıskıye gırmıstım.
moral cok onemlı kızlar.dua edın allaha elbet duanız kabul olacaktır.sabredın lutfen...
ınşallah en kısa zamanda hamıle kalırsınız...

merabalar ben 6 senelik evliyim hiç bir sorunum yok çok şükür ama hiç korunmadık iki defa hamile kaldım kendıliginden ama malesef birisi bos kese olayıyla kaybettım ikinciside rahme tutunamadı şimdi aşılama deniyoruz gecen ay malesef olmadı bu ay doktorumu degiştirdim inşallah hepimizin olucak birgün perşembe gün aşılamam olcak hayırlısı deyip beklicez

mrb kızlar benımde sebepsız ınfretılıte 3 yıllık evlıyım 2 yıldır duzenlı doktora gıdıyorum olmaması ıcın bı sebep yok dedı bu ay yumurtlamay ayardımcı ıgne verdı ama catlatma iğnseı vermedı cok agrı yapıyor ınsallah gerek kalmaz dedi bakalım beklıyorum allah hepımızın dualarını kabul etsın

diliyorum allahtan.hepinize sağ sağlim bebişlerinizi kucaklarınız alırsınız inşallah

arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun duaların kabul olsun inşallah alllah bizimde kucağımızı boş bırakmasın benimde şuan sorunum kalmadı ama malesef 5yıldır hamile kalamıyorum

benimde tam 2 sene oldu bu ay aşılama denicem bakalım inşallah, bu kafasından atmayı beceren arkadaşları tebrik ediyorum ben çok denedim ama elimde değil kafadan nasıl çıkartılır hiç bilmiyorum ben başaramadım :(

selamlar ii aksamlar benımde doktorum birşeyın yok dedı bende 3 senederi bebegımın yollunu gözlüyorum

ne yazıkki arkadaşlar benim de aynı hiçbir sebep yok.Nedeni belirlenemeyen primer infertilite dendi.Biz de 3 yıllık evliyiz.1yılı aşkın süredir korunmuyoruz.3 aydır ben de klomen kullanıyorum eşime de keçiboynuzu kürü uyguluyorum.Artık olmazsa aşılamaya geçicez bakalım rabbim bizim gibi isteyen herkesin bebeğini bir an evvel hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

bu gecenin fevzi uzeirne en kisa zamanda bizde hamisler kervanina katilallim Allahim bu aciz kullarinin dualarini kabul et (aminn))

mrb kizlar benimde sebepsiz:((evleneli 9 sene olacak 6 senedir istiyorum...3 kere rahim filmi cekildi..1 kere laporaskobi oldum...klomen,gonal-f,catlatma ignesi ile 2 sene tedavi denendi.1 asilama denendi.2 tup bebek denendi,lenfosit asisi denendi...ama malesef hic birinde pozitif sonucu goremedim...maddi manevi yorulduk...simdi Allahimdan mucize bekliyorum...Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin:Saruboceq:

selam kızlar 6 yıllık evliyim malesef bende yumurta takibi, 3 aşılama 1 tüp bebek denedim sonuç negatif şimdi clear blue kolay hamilelik monütörü aldım onu kullanmaya başlıcam bu ay bakalım kısmet artık bi de bal tarçın çörek otu karışımı tarifi okudum sitede regl başlasın onu yapıcam artık tedavilerden çok yoruldum inşallah hepimiz yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize sebepsiz olmak gerçekten çok zor ve yıpratıcı allahım hepimize sabır ve kolaylık versin inşallah

bende yazarmıyım birgün 6 yıl sonra şükür kavuştum diye ahh ahh bizimkide sebepsiz infertilite 8 ay yumurta takibi,1 aşılama,1 tüp bebek tedavisi ve en son histereskopi oldum..bazen benim için hayırlı değilmi yoksa diyorum ama...rabbime yalvarıyorum hakkımda hayırlı kıl banada tüm isteyenlerede yaşattt... :(

Back
X