Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sebepsiz infertilide ilk tup bebek bos gebelik dusuk oldu. 2. Sonucunu dun yine kocaman bir negatif olarak aldim. Her sey cok guzel diyolqr, embriyolar cok iyi kalitede 5.gun ama yok olmuyor ☹
Bende preseed jel ile hamile kaldım.
Tabiiki nasip herseyın bir zamanı var ama o jeli kullandgm ay hamile kaldım. Bi denemekte fayda var. Arastırrsanz gorursunuz zaten bu jeli kullanıp hamile kalan cok kısı var.
Banada dr um onermıstı.
Sebepsiz infertilide ilk tup bebek bos gebelik dusuk oldu. 2. Sonucunu dun yine kocaman bir negatif olarak aldim. Her sey cok guzel diyolqr, embriyolar cok iyi kalitede 5.gun ama yok olmuyor ☹
Tabiiki nasip herseyın bir zamanı var ama o jeli kullandgm ay hamile kaldım. Bi denemekte fayda var. Arastırrsanz gorursunuz zaten bu jeli kullanıp hamile kalan cok kısı var.
Banada dr um onerm
Benimde öyleydi sadece ben hiç hamile kalmamıştım daha önce 7. Yılımızda evliliğimizin eşimle hamile kaldım..tüp bebeğe başvurucaktık preseed jelle hamile kaldım
Merhaba ne zaman kullanmıştınız bu ürünün stokları şuanda yok da hiçbiryerde. Preseed olan yok yani. Yerine prefertil var eğer yeni aldıysanız nerden temin ettiniz acaba
Merhaba ne zaman kullanmıştınız bu ürünün stokları şuanda yok da hiçbiryerde. Preseed olan yok yani. Yerine prefertil var eğer yeni aldıysanız nerden temin ettiniz acaba
Banada dr um onermıstı.