Sebebsiz infertilite yaşayanlar

mirza2709

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
257
127
18
35
merhaba hanımlar 3 yıldır cocuk sahibi olamıyorum genetik testi bile yaptırdık. hep kimyasal gebeliklerle karşılaştım. deneyimi olanlar bizimle paylaşabilirmi lütfen

eşimde hiç bir sorun yokta bende polikist over var. 3 düşük yaptım ve aşılama yaptırdım en son tuttu. güzel gidiyodu birdein düşük yaptım. gen testı yaptırdım temiz cıktı. ama tsh degerim yüksekmiş 3.16 gebe kalmak için 2 ye düşmesi gerekiyomuş.

Benim de tsh'im 3lerdeydi. ilac kullanmaya basladiktan bir ay sonra hamile kaldim. Sonra baktik yine yukselmis. Dozunu duzenledik. 2-3 hafta sonra yine tahlil isteyecegim. Simdi insallah bir sorun yoktur. TSH icin doktorunuz verir ilac kullanin, butun hormonlarin anasi bu. o duzelirse hepsi duzelmeye baslar. ilac hamilelikte bile veriliyor yani guvenebilirsiniz.

Erkeklerde de sayilar uc bes ayda degisebiliyor, esinizde bence tekrar detayli sayilarina ve sekillerine baktirsin.

PKO konusunu pek bilmiyorum ama burdaki cogu kadinda var onunda tedavisini uygulatin duzelir umarim.Zor oldugunu biliyorum ama artik ilaclarinizi da alinca, cok uzulmemeye, bu konu uzerine cok dusunmemeye calisin. baska hobilere ugraslara yogunlasin. Bu arada sizde esinizde sigara icmeyeceksiniz. Bol bol ceviz, avokado, ispanak, nohut yemegi, organik yumurta yiyin. Tavuk asla ve asla yemeyin, verdikleri hormonlarin bize ne yaptigi artik hic belli degil. Folik asit eczaneden alip kulanin.

Insallah kisa zaman da olur.

inşallah dedigin gibi bende hemen hamile kalirim. önerileriniz icin cok tesekkür ederim dikkate alacagım.. tevrübe edinmişssiniz bu konuda aydınlattınız benı cok sagolun..

kızlar tash 3.16 idi 1 aydır ilaç kullanıyorum sizce düşmüş müdür ne olur bilen biri yazsin

adetime 5 gun var ve bugun hafif bi kan geldi durdu hayal kirikligina ugramak istemiyorum

adetime 5 gun var ve bugun hafif bi kan geldi durdu hayal kirikligina ugramak istemiyorum
Canım bizimde 3-4 yıldır olmuyo sebepsiz infertilite deniyo eşimde de bende de hiç sorun yok ama nasip olmadı 2 başarısız aşılamam var,, yavaş yavaş tüp bebek düşünmeye başladık,onun dışında hocaya görünmeyi düşünüyorum çok kişiden duydum ümmü sübyan olunca hamile kalınmıyomuş kalınsa bile düşükle sonuçlanıyomuş istersen sende bi görün derim

ya o dedigin sey bende vardi yanliz yatamiyorum esim gece calisiyor. komsumun kizi kaliyo benimle bunun icin daha once hocaya gittim 3 kimyasal gebeligim oldu bi kere asilama yaptirdim tuttu ama oda dustu tshden dolayimis oda 3.16 yuksek bi rakammi kolay dusmezmi sizce bugunki kanamayida anlayamadim adetime 5 gun kaldi ve ne adet nede gebelik belirtis var

off ya bende 25 mg kullaniyorum hastanelerden o kadar cok biktimki
Evet zor gercekten biliyorum ama saglikli bir gebelik icin mutlaka takip etmek gerekiyor. Hastaneye elini verip kolunu kurtaramiyorsun zaten.. ayrica nodul varmi diye ultrasonada girin mutlaka..

Evet zor gercekten biliyorum ama saglikli bir gebelik icin mutlaka takip etmek gerekiyor. Hastaneye elini verip kolunu kurtaramiyorsun zaten.. ayrica nodul varmi diye ultrasonada girin mutlaka..
doktor gebe kaldigim zaman vermisti bu ilaci ama ben ne biliyim gerek duyup almadim butun testlerimi medical parkta yaptirdim sanirim nodulluk bisey yok insallahta yoktur sadece sekeriniz yuksek cikmis dedi onun icinde ilac kullaniyorum bu ay adet olursam gider baktirirm regliden sonra

kuzeniminde 3.19 du kullanmaya basladigi ay hamile kaldi bende umutlandim cabuk duser diye dusundum

Gittiğin hoca sana ne söyledi canım dua yada muska tarzı bişey verdimi? Öncelikle sakin ol hemen olsun istiyosun ama bu bizim elimizde değil olsaydı zaten çoktan kucağımızdaydı ama zamanı henüz gelmedi demekki sabret lütfen seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım buarada hsg çektirdinmi sen?

cekdirdim canim hsgde cektirdim esime defalarca sperm testleri yapildi simir testleri t3 t4 yani bir suru sey hoca dua okudu baya bi sure duzeldim karabasan cok geliyodu bana artik allaha sukur olmuyo ama yanliz kalsam hemen korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…