- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Adete 5 gün var kan geldi dedinya rengi ve miktarı nasıl canımcekdirdim canim hsgde cektirdim esime defalarca sperm testleri yapildi simir testleri t3 t4 yani bir suru sey hoca dua okudu baya bi sure duzeldim karabasan cok geliyodu bana artik allaha sukur olmuyo ama yanliz kalsam hemen korkuyorum
1 damla ve pembe gibi normalde olurdu bazen boyle ama oda camur gibi gelirdiAdete 5 gün var kan geldi dedinya rengi ve miktarı nasıl canım
Yerleşme kanamasıdır inşallah canım pembe genelde yerleşme kanaması olurmuş1 damla ve pembe gibi normalde olurdu bazen boyle ama oda camur gibi gelirdi
Allahim insallah hayirlisi ise versin sana bana herkese aminnYerleşme kanamasıdır inşallah canım pembe genelde yerleşme kanaması olurmuş
Adet yakınken de ilişkiden sonra pembe damla geliyo ama inşallah seninki yerleşmedir canımbide cok afedersin ama esimle dun birlikte oldu sabah uyandigimda farkettim lavaboda
İnşallah canım yaa aminn yaş kaç buaradaAllahim insallah hayirlisi ise versin sana bana herkese aminn
25 yasindayim canim3 sene oldu evleneliİnşallah canım yaa aminn yaş kaç buarada
En azından yaşın iyi canım öyle düşün ben 30 yaşındayım yaş gidiyo ortada bişey yok 4 senedir bugün yarın diye diye geçti gitti bazen hiç olmayacak düşüncesi gerçekten çok yıpratıyo, diyorum Allahım ne kadar zormuş hamile kalmak, ama etrafımdakiler okadar kolay hamile kalıp doğuruyolarki tuhaf oluyorum25 yasindayim canim3 sene oldu evleneli
buda bizim sinavimiz herhalde kuzu rabbim daha guzel evlatlara hazirliyo bizi ama tup bebek en mantiklisi bu durumdaEn azından yaşın iyi canım öyle düşün ben 30 yaşındayım yaş gidiyo ortada bişey yok 4 senedir bugün yarın diye diye geçti gitti bazen hiç olmayacak düşüncesi gerçekten çok yıpratıyo, diyorum Allahım ne kadar zormuş hamile kalmak, ama etrafımdakiler okadar kolay hamile kalıp doğuruyolarki tuhaf oluyorum
Denemediğim bişey yok ki, gitmediğim şehir doktor kalmadı uzmanı doçenti profu hepsi muayene etti ama nasip olmayınca olmuyo işte son çare tüp bebek ama ondan önce şu hoca olayını geçmem lazım çünkü korkuyorum eğer öyle bişey varsa yine tutmaz yada düşük olur diye hem maddi hem manevi zarar görürümbuda bizim sinavimiz herhalde kuzu rabbim daha guzel evlatlara hazirliyo bizi ama tup bebek en mantiklisi bu durumda
sen nerde oturuyorsunDenemediğim bişey yok ki, gitmediğim şehir doktor kalmadı uzmanı doçenti profu hepsi muayene etti ama nasip olmayınca olmuyo işte son çare tüp bebek ama ondan önce şu hoca olayını geçmem lazım çünkü korkuyorum eğer öyle bişey varsa yine tutmaz yada düşük olur diye hem maddi hem manevi zarar görürüm
Sivasta yaşıyorum canım, bi hoca henüz ben görüşmedim ama eşime türbe ziyaretlerine gidin okuyun demiş ama öyle yer falan söylememiş mardindekinin özelliği falan bişey varmıymışben turbeye gitmeyi dusunuyorum izmirde oturuyorum. mardinde sultan sehymus turbesi var oraya git diyo herkes
istersen internetten yaz bak gorursun :) mardin sultan sehymus turbesi diye insanlar akin ediyo bide orasi benim koyumSivasta yaşıyorum canım, bi hoca henüz ben görüşmedim ama eşime türbe ziyaretlerine gidin okuyun demiş ama öyle yer falan söylememiş mardindekinin özelliği falan bişey varmıymış
inciri var oranin internette arastir kuzuistersen internetten yaz bak gorursun :) mardin sultan sehymus turbesi diye insanlar akin ediyo bide orasi benim koyum
Canım baktım biraz netten açıkcası denemek istiyorum belki vesile olur yarın eşimle bu konuyu konuşucam, senin köyün ve şimdiye kadar neden gitmedin kız ben ilk defa duydum da sen niye bu zamana kadar durduninciri var oranin internette arastir kuzu
ben haftaya bileti alip gidicem insallah :)Canım baktım biraz netten açıkcası denemek istiyorum belki vesile olur yarın eşimle bu konuyu konuşucam, senin köyün ve şimdiye kadar neden gitmedin kız ben ilk defa duydum da sen niye bu zamana kadar durdun
Bize 562 km miş araçla gidebilirizde doğu ya biraz tırsmıyo değilim haniben haftaya bileti alip gidicem insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?