• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebep 14 Şubat değil :(

Jasminium84

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ekim 2013
21.602
72.674
798
41
eşimle ipler giderek kopuyor
ben onun sinirinden o benim suratımdan şikayetçi
karşılıklı belki hatalar var ama çocuk gibi ama sen ama sen diyerek hep birbirimize topu atıyoruz
ben sinirinden sıkıldım, en ufacık şeye bağırmasından sonra hiçbişe yokmuş gibi davranmasından yoruldum defalarca konuşmama rağmen aynı şekilde olduğu için de artık sevgi gösteremiyorum içimden gelmiyor dolayısıyla o da bundan şikayetçi yuvayı dişi kuş yapar sen bizi bitiriyorsun gibi bir laf etti en son
sen hayatımda değilsin artık anlamına gelen bir sürü bişeyler söyledi
ben de ona kızgınım öfkesinden dolayı boşanmayı bile düşündüm ama bu lafı çok ağır geldi
kendimi ifade edememişim ki bu zamana kadar hala sadece ben hatalıyım onun gözünde
ve şu an evde iki yabancıyız, kızımın annesi babasıyız sadece
14 Şubat'lar hiç umrumda değil bu zamana kadar beklentim de olmadı hiç ama bu sene bu şekilde küs olmak çok koydu bana niye bilmiyorum
14 Şubat olduğu için mi yoksa artık gerçekten koptuk birbirimizden bunun farkındalığı mı bilmiyorum
tek isteğim sizlerle dertleşmek
çözüm ne getirebilirsiniz bilmiyorum çünkü
sevgiler,

konuşarak anlaşamadığınız adamla başka nasıl anlaşırsınız inanın bilmiyorum. aile terapisti diyenler çıkacaktır şimdi eminim. ama ona da adamın istekli olması lazım.

konuşarak anlaşamadığınız adamla başka nasıl anlaşırsınız inanın bilmiyorum. aile terapisti diyenler çıkacaktır şimdi eminim. ama ona da adamın istekli olması lazım.
işe yarayacağını bilsem inanın ona da giderim hatta çok istiyorum ama adam kendinde zerre hata bulmuyor ki alacağım cevap aynen şu olur "sen kendini düzeltirsen böye birşeye gerek kalmaz" ya da "sen git ne yapmalıymışsın belki anlarsın" :(

ee ne olacak böyle? kaç yıldır evlisiniz, kaç yıldır böyle sorunlarla uğraşıyosunuz?

Eşiniz nelere sinirleniyor mesela?
Bu sinirlenme huyu nezaman ortaya cikdi?

Demek istedigim belki extern faktörler vardir.

Bence o sızın, sızde o'nun hatalarıyla ılgılenmemelısınız.Ikınızde kendınıze bakmalısınız, sız ıstedıgınız kadar onu suclayın o kendını suclamıyorsa hıc bısey ıfade etmeyecek. O yuzden esınıze bunu sık sık soyleyın , ben kendı hatalarımla ılgılenıcem dusunucem ama sende kendı hatalarınla ılgıleneceksın dusuneceksın uzerıne dıye. Ayrıca o sızı , sız onu suclayınca ne oluyor bu sekılde evlılık yurumez

Çok üzgünüm ama bazı evliliklerdeki sorunlara çözüm yok.
Gerçek söylüyorum kendi yaşadıklarım da dahil olmak üzere hiç kimseden duymadım "beni çok üzdü,yıprattı ama bak çok şükür adam oldu" diyen.
İnsanın karakteri değişmiyor,insan kendi doğrularından vazgeçmiyor.
Hepimiz için geçerli bu.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.

ee ne olacak böyle? kaç yıldır evlisiniz, kaç yıldır böyle sorunlarla uğraşıyosunuz?
4 yıllık evliyiz
hep sinirliydi yapı olarak ama maddi sorunlar arttıkça sanki daha bir sinirli oldu
bir de kızıma da aynı şekilde yaklaştığı için bana daha fazla batmaya başladı küçücük çocuğu istiyor ki yetişkin gibi davransın olmayınca da sinirleniyor o sinirlenince normalde cevap vermeyen ben ne sinirleniyorsun küçücük çocuk daha o deyince bu sefer iyice köpürüyor
bi de anlamsız bi şekilde bana karşı gardını almış durumda ne desem yanlış alıyor o yüzden de siniri hiç yatışmaz oldu

Eşiniz nelere sinirleniyor mesela?
Bu sinirlenme huyu nezaman ortaya cikdi?

Demek istedigim belki extern faktörler vardir.
yapı olarak sabırsız ve sinirli zaten
ama yıllar geçtikçe tahammülü azalıp siniri daha çok arttı
ben bunu maddi sıkıntılara ve çalışmak zorunda olmasına bağlıyorum
daha önce ekmek elden su gölden yaşayıp gitmiş
çalışmış ama abilerinin işinde evinde bilgisayardan
şimdi mecbur çalıştığı için alışmadığı bir tempo yoruluyor haliyle bu da onu iyice sinir küpü haline getiriyor istiyor ki biz hep gülelim hep mutlu olalım ev hep temiz düzenli olsun ama eeee ben de çalışıyorum ben de diyorum ki ben de yoruluyorum senin gibi değilim benim işimle senin işin bir mi diyor bu sefer ben sinirleniyorum
böyle saçma bir kısır döngüye giriyoruz
o sakinleşince benim sinirim artıyor

4 yıllık evliyiz
hep sinirliydi yapı olarak ama maddi sorunlar arttıkça sanki daha bir sinirli oldu
bir de kızıma da aynı şekilde yaklaştığı için bana daha fazla batmaya başladı küçücük çocuğu istiyor ki yetişkin gibi davransın olmayınca da sinirleniyor o sinirlenince normalde cevap vermeyen ben ne sinirleniyorsun küçücük çocuk daha o deyince bu sefer iyice köpürüyor
bi de anlamsız bi şekilde bana karşı gardını almış durumda ne desem yanlış alıyor o yüzden de siniri hiç yatışmaz oldu

çalışıyo musun? çocuk kaç yaşında?

bilmiyorum boşanmaktan başka çare var mı? aynı evin içinde iki yabancı gibisiniz sonuçta.

Bence o sızın, sızde o'nun hatalarıyla ılgılenmemelısınız.Ikınızde kendınıze bakmalısınız, sız ıstedıgınız kadar onu suclayın o kendını suclamıyorsa hıc bısey ıfade etmeyecek. O yuzden esınıze bunu sık sık soyleyın , ben kendı hatalarımla ılgılenıcem dusunucem ama sende kendı hatalarınla ılgıleneceksın dusuneceksın uzerıne dıye. Ayrıca o sızı , sız onu suclayınca ne oluyor bu sekılde evlılık yurumez
haklısınız hiçbirşey olmuyor aksine her geçen gün daah kötü oluyor
ama bunu dediğimde tamam sen kendindeki hataları çöz zaten bişe kalmayacak ortada diyor ona göre onda sıfır hata var çünkü
çok enteresan etrafındaki herkes de böyle görüyor
ya aslında onun yaptığı daha mı doğru diyorlar bana
geçen akşam arkadaşına çaya gittik kız bana diyor ki kızınız da babayı daha bir sayıyor onun lafını daha bir dinliyor sanki sizi pek dinlemiyor
evet haklısınız öyle dedim ben de ne diyim
bu sefer kız demez mi ama X'in tavrı daha doğru sanki
ben de dedim ki hayır doğru falan değil kızım babadan korktuğu için onun her dediğini yapıyor ben de babası bu kadar kızdığı için onu savunduğum için bana şımarıyor bari bir yerde şımarabilsin dedim
bu kafayı ben anlamıyorum işte

Çok üzgünüm ama bazı evliliklerdeki sorunlara çözüm yok.
Gerçek söylüyorum kendi yaşadıklarım da dahil olmak üzere hiç kimseden duymadım "beni çok üzdü,yıprattı ama bak çok şükür adam oldu" diyen.
İnsanın karakteri değişmiyor,insan kendi doğrularından vazgeçmiyor.
Hepimiz için geçerli bu.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.
amin inşallah
karakteri evet değişmez değişmeyecek ama şu sinirini azıcık törpülesin istiyorum sadece
bunu yapabilir yapamıyorsa destek alabilir ama ona da yanaşmıyor hem bana hem kızına zarar veriyor ki en çok da ondan korkuyorum kızım çok etkilenecek bundan diye

çalışıyo musun? çocuk kaç yaşında?

bilmiyorum boşanmaktan başka çare var mı? aynı evin içinde iki yabancı gibisiniz sonuçta.
çalışıyorum
kızım 2,5 yaşında
boşanmayı çok düşündüm ama şans veriyorum kendime ona evliliğimize ama yok ben şans verdiğimle kalıyorum her geçen gün daha bir çıkmaza giriyoruz sanki
korkarım zaten eninde sonunda boşanacağız

çalışıyorum
kızım 2,5 yaşında
boşanmayı çok düşündüm ama şans veriyorum kendime ona evliliğimize ama yok ben şans verdiğimle kalıyorum her geçen gün daha bir çıkmaza giriyoruz sanki
korkarım zaten eninde sonunda boşanacağız

şans bir verilir iki verilir. on kere de verilmez ki.
üzgünğm keşke yapıcı yorum yapabilsem.

şans bir verilir iki verilir. on kere de verilmez ki.
üzgünğm keşke yapıcı yorum yapabilsem.
yok hayır zaten yapıcı yorum konumla ilgili beklemiyorum, bekleyemiyorum
herşeyin farkındayım
sadece uzatmaları oynadığımı hissediyorum ee bu durumda zaten yapıcı olacak bişe kalmıyor ki
keşke bana dese ki hadi aile terapistine bi ışık bi umut olacak bana belki ama biliyorum asla asla hatalarını görmeyecek, hep beni suçladığıyla kalacağım ben de :(

yok hayır zaten yapıcı yorum konumla ilgili beklemiyorum, bekleyemiyorum
herşeyin farkındayım
sadece uzatmaları oynadığımı hissediyorum ee bu durumda zaten yapıcı olacak bişe kalmıyor ki
keşke bana dese ki hadi aile terapistine bi ışık bi umut olacak bana belki ama biliyorum asla asla hatalarını görmeyecek, hep beni suçladığıyla kalacağım ben de :KK43:

siz yine de bi teklif edin. kabul ederse ne ala, etmezse en azından benden günah gitti dersiniz.

eşimle ipler giderek kopuyor
ben onun sinirinden o benim suratımdan şikayetçi
karşılıklı belki hatalar var ama çocuk gibi ama sen ama sen diyerek hep birbirimize topu atıyoruz
ben sinirinden sıkıldım, en ufacık şeye bağırmasından sonra hiçbişe yokmuş gibi davranmasından yoruldum defalarca konuşmama rağmen aynı şekilde olduğu için de artık sevgi gösteremiyorum içimden gelmiyor dolayısıyla o da bundan şikayetçi yuvayı dişi kuş yapar sen bizi bitiriyorsun gibi bir laf etti en son
sen hayatımda değilsin artık anlamına gelen bir sürü bişeyler söyledi
ben de ona kızgınım öfkesinden dolayı boşanmayı bile düşündüm ama bu lafı çok ağır geldi
kendimi ifade edememişim ki bu zamana kadar hala sadece ben hatalıyım onun gözünde
ve şu an evde iki yabancıyız, kızımın annesi babasıyız sadece
14 Şubat'lar hiç umrumda değil bu zamana kadar beklentim de olmadı hiç ama bu sene bu şekilde küs olmak çok koydu bana niye bilmiyorum
14 Şubat olduğu için mi yoksa artık gerçekten koptuk birbirimizden bunun farkındalığı mı bilmiyorum
tek isteğim sizlerle dertleşmek
çözüm ne getirebilirsiniz bilmiyorum çünkü
sevgiler,
O an sinirden bağiriyor belki sonra uzatmadan hiç bibşey olmamış gibi davraniyor küs kalmak istemiyor küslüğü uzatıp surat asan sizsiniz anladığım kadariyla bence uzatmayin suratiniz asik olmasin belki daha iyi olabilir araniz..

Aile terapistine gittiniz mi ?Anlaşamadığınız çok bariz,ayrılmak da istemiyorsunuz gibi,bu durumda birbirinizi bu şekilde kabullenmekten başka çareniz yok..

acaba birini bulup mu teklif etsem?
bak böyle böyle birini buldum gidelim mi diye?

emrivaki gibi algılamasın. ama denemeye değer. bi de davet ederken hani ikinizin de hatalarını ortaya çıkaracakmış gibi konuşun. direkt onu suçlayıcı değil de. artık bunu da başka tarafından anlamaz umarım. baktınız gelmiyo siz tek gidin, olmaz mı? belki neymiş bu diye o da gelir.

Back
X