- 31 Ekim 2013
- 21.602
- 72.674
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
size ne cevap yazacağımı bilemedimSadece siz ve eşiniz olsa derdim ki evet şans verin. Zaman verin. Ama ortada karakteri 3 yaşına kadar oturan bir birey daha var. Ve siz ona çok büyük haksızlık yapmışsınız bu adamı baba yaparak. Siz yetişkin bir insansınız, eşinizin gel gitleri sizi bir derece etkiler (en kötü sindirir, öğrenilmiş çaresizliğe iter ama en kötüsü bu) ama bebeğiniz? Onun psikolojisine yaptıklarınızın farkında mısınız? Bu farkındalıkla hala zaman vermek şans vermek? Verdiğiniz o zamanda çocuğunuzun karakteri oturdu işte. Yıllar sonra gittiği her psikologda ota boka sinirlenen babasından bahsedecek muhtemelen, baba problemleri yüzünden içine girdiği ilişkilerde sıkıntı yaşayacak, ya baba şevkatini doldurmaya çalışacak yanlış olacak, ya babasının bir kopyası sinirli saçma bir adama tutulacak.
Bu adamı baba yaptıysanız bebeğinize de aynı davrandığını farkettiğiniz anda çizmeliydiniz çizgiyi. Yo dostum yo. O kadar uzun boylu değil. S.ktir git psikologa mı gidiyorsun, kendini nasıl düzeltiyorsan düzeltiyorsun benim gözüm gibi baktığım çocuğuma bağıramazsın sen.
o kadar haklısınız, en büyük hata benim buna bu kadar zaman verdim
diyecek başka hiçbirşeyim yok iyice yıktınız geçtiniz beni şu anda