- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
Gerçekten ısınsaydı bu kadar basit bir sebepten dolayı bu kadar kısa sürede bırakmazdı.ısınamadığına pek inanmıyorum çünkü bende daha istekliydi cidden yanımda gözlerinin içinin parladığını görüyordum. ben olumsuz birsey desem hemen aradı ben bırsey mı yaptım dıye ne olduysa o mesajlardan sonra oldu
onun yaptıklarının yanında benım kı hıcbırsey kalırdıNiye şımarttınız bukadar?
bız tanıstıktan sonra 2 kere görüştük gayet sıcak ve ıyı gectı ıkı görüşmeden yarın tekrr görüşecektik ki kendısı gün sayıyordu buluşmak için
O halde artık aramayın,üstüne düşmeyin bu kadar iyi davranan ilgili birinin böyle tepetaklak bişey yapması mantıklı durmuyor.İnsanın aklına tek şey geliyor, onuda Allah bilir.Dediğim gibi görüşmeyi kesin,üstelemeyin..onun yaptıklarının yanında benım kı hıcbırsey kalırdı
evet önemliydı ama ben tartısmadım sadece sordum acıklama bekledım oda duzgun bır sekılde yaptı ama sonra keske bu gece konusmasaydık uyuyamam sımdı dedı sebep bu yanı baska bırsey değil ertesı gun bana bu kadar kırılmayabılırıdm bu konusma dun gece pek olmadı dedı ve sebep bunu gosterdıhe ben 2 gün önce ilk defa görüştünüz diye anladım, o zaman durum değişir, acaba çok mu önem veriyordu bu sınava, hayat memat meselesi miydi? çünkü böyle bir neden için çok sevilen birinden ayrılınmaz bence.
uyurken de gayet ıyı altan alan mesajlar attım mesajımı gorup cevap vermeyınce 30 dk sonra sadece neden cevap yazmdıgını ondan bır acıklama bekledıgımı soyledım bu kadar...Üstüne düşmüşsün bence. Oysa ki mülakatım iyi geçti canım yazdığında bir şey yokmuş. Pişirip koymuşsun.
Mesela mesajlarıma cevap yazmadı demişsin ya, o da uyuyordum yine kurmuşsun yazmış. O ara nasıl mesajlar attın da adam sana kurmuşsun demiş?
Bir de 20 güncük tanışmada bu kadar bağlanmak iyi değil, ya bana sevgin azalırsa ya ayrılırsak falan demeler... 20 günde ne oldu da ayrılmaktan böyle korkar oldun. Çok çabuk bağlanıp üstüne çok düşmüşsün.
ustelemedım zaten peki o zman yolun açık olsun yazdım oda senınde yolun acık olsun yazdı ama silmemiş numaramı hala whts ekliyim ondaO halde artık aramayın,üstüne düşmeyin bu kadar iyi davranan ilgili birinin böyle tepetaklak bişey yapması mantıklı durmuyor.İnsanın aklına tek şey geliyor, onuda Allah bilir.Dediğim gibi görüşmeyi kesin,üstelemeyin..
evet önemliydı ama ben tartısmadım sadece sordum acıklama bekledım oda duzgun bır sekılde yaptı ama sonra keske bu gece konusmasaydık uyuyamam sımdı dedı sebep bu yanı baska bırsey değil ertesı gun bana bu kadar kırılmayabılırıdm bu konusma dun gece pek olmadı dedı ve sebep bunu gosterdı
ustelemedım zaten peki o zman yolun açık olsun yazdım oda senınde yolun acık olsun yazdı ama silmemiş numaramı hala whts ekliyim ondaAbartmış gerçekten, böyle erkekler iyi değildir, ömür boyu naz niyaz çekersin sanki erkek olan sen mişsin gibi, üstüne düşme daha fazla, sal gitsin, zaten gerçekten sevseydi yapmazdı böyle veya gerçekten seviyorsa döner yani. sen daha fazla çabalama onun için.
benımde anlamadıgım bu zaten bu sebep olamaz dıyorum nasıp degılmıs dıyor halbu kı daha dün gece senın canını sıktım ozur dılerım diyen kendısıydı maden bana kırgındı sabah neden gunaydın yazdı offff ınan aklım almıyor ..Ayrılmak için sebep aramış net bu kadar basit bir sebepten ötürü kim kimden ayrılır.
İnsanların her yaptığına anlam yükleme kuzucum sen önüne bak 20 günlük ilişki hiç canını sıkma,kaç senelik ilişkiler nelerden bitiyor....benımde anlamadıgım bu zaten bu sebep olamaz dıyorum nasıp degılmıs dıyor halbu kı daha dün gece senın canını sıktım ozur dılerım diyen kendısıydı maden bana kırgındı sabah neden gunaydın yazdı offff ınan aklım almıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?