Sebep bu kadar basit olabilir mi sizce ? :(

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
38
Bundan 20 gün önce görücü usulu ile biriyle tanıştım ilk görüşmede ısındım aynı şekilde oda ısındığını söyledi. 19 gün boyunca hiçbir sorun olmadan konuştuk mesajlaştık. bana senın yanında cok mutluyum Allah aramızı bozmasın derdi hep. Ben arada ya anlaşamazda ayrılırsak üzülür müsün diye sordugumda Allah korusun sakin böyle düşünme derdi. herşey çok iyi ve güzeldi ta ki düne kadr dün gece aradı konustuk sabah mulakatı vardı bende 2 gundur gec cevap yazıyorsun hayırdır benlık bır durum mu var dedim hayır senınle alakası yok mulakatım var streslıyım dedı konustuk sıkıntılarımı düzgün bir üslüple anlattım benı uzdugu ıcın canının sıkıldıgını soyledi sonrada keşke bunları bu gece konusmasaydık sabah mulakatım var dedı. özür diledim konuyu kapattık. sabah gunaydın cıktım mulakattan ıyıydı diye mesaj attı bende tebrık ettim bana hala kırgın mısın diye sordum evet butun gece uyuyamadım falan dedı tekrar kusura bakma dedım ama uzattıkca uzattı en son aradım açmadı mesajlarıma cevap vermedı aksam yazdıgı cevap;" uyuyordum kendı kafandan kurmussun yıne sanırım yapamıcaz nasip değilmiş diyip kestirip attı aradım açmadı konuşssak bile ikimizin adına değişen birsey olmayacak dedi sizce bitirmek için bu sebep olabilir mi? ilk tartışma bu daha tartısma bile değil bence .. Bu kadar ilgili alakalı biriyken devamlı arayıp soraran biri iken neden böyle oldu yemin ediyorum anlamadım daha 2 gün önce buluşmamıza son 2 gün çok heyecanlıyım ve mutluyum seni görüceğim için diyordu.....

Asıl sebep sana pek ısınamamış, ısınmak için zorlamış. Olmamış, yol vermiş. Bu kadar.

Bi taraflarından bahane uydurmasın.
ısınamadığına pek inanmıyorum çünkü bende daha istekliydi cidden yanımda gözlerinin içinin parladığını görüyordum. ben olumsuz birsey desem hemen aradı ben bırsey mı yaptım dıye ne olduysa o mesajlardan sonra oldu

Ben 20 gündür hayatımda olan birinin bu kadar üstüne düşmeye çekinirim.
Kırgın mısın filan o kim ki yani? Neden birbirinizi bu kadar önemsediniz?
Size dediklerinin hiçbir önemi yok. 20 gün öncesine dönmek zor değil. Geçmiş olsun.

Mülakattan önce o şekilde davranmanız hoş olmamış ama bu kadar büyütüp bu sebepten ayrılmak da ilginç tabi,bilemedim.
o konuşmadan sonra defalarca özür diledim oda özür diledi benım hatam sana yansıtmamam gerekiyordu dedı sabah günaydın diye mesajda attı ben bana hala kırgın mısın diye sorduğum anda başladı hersey ..

Ya dengesiz biri yada sana gerçekten ısınamadı.ama ısınamasa o kadar güzel söz söylemez heralde.belki başka biri vardır.

Bence bu biraz bahane gibi olmus. Belkide kafasinda oturmayan daha farkli seyler vardir.
banada bahane gibi geldi ama onunla herseyı oturup konustuk hiçbirsey saklamadım oda aklına takılan herseyı sor derdı hep yasak olduğu halde her gece aradı senın sesını duymak ıyı gelıyor bana diye

seni 2 gün önce madden kanlı canlı görünce etkilenememiş demek ki tüm etkin bitmiş olabilir, bu yüzden tüm önceki zamanlarda sana o kadar aşk çiçek böcek lafı ettiği içinde bahane aramış, bahaneyi de bulup ayrılmış senden yani. olay bu benim gözümde.

bende bunu düşündüm ama pomem de okuyordu zaten mesleği vardı benımle tanıstıgında mulakattan elenme ihtimalı %5 ti onun olabileceğini sanmıyorum

bız tanıstıktan sonra 2 kere görüştük gayet sıcak ve ıyı gectı ıkı görüşmeden yarın tekrr görüşecektik ki kendısı gün sayıyordu buluşmak için

banada bahane gibi geldi ama onunla herseyı oturup konustuk hiçbirsey saklamadım oda aklına takılan herseyı sor derdı hep yasak olduğu halde her gece aradı senın sesını duymak ıyı gelıyor bana diye

Defalarca kez ozur diledim falan falan demissiniz hani belkide bunalmis sıkılmıstır kafaniza takmayin lutfen. Sonucta 20 gunluk bi iliski ya daha uzun surupte boyle davransaydi.

Siz çok üstüne düşmüşsünüz hemen havalanmış bence daha fazla üstüne gitmeyin zaten hemen kendini belli etmiş şansınıza

Zaten kafasinda kendisi planlamis. Bahane etmisngece konusmus olmani. Valla benim sevgilim ikide bir bana rahatsiz ettin morlaimi bozdun uyumadim vs. Dese cileden cikarim.

HEM SENI, GECE BOYU DUSUNECEK KADAR ONEMSEYEN BIRI AYRILMAZDI...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…