- 19 Ocak 2016
- 317
- 158
- 103
- 38
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
ısınamadığına pek inanmıyorum çünkü bende daha istekliydi cidden yanımda gözlerinin içinin parladığını görüyordum. ben olumsuz birsey desem hemen aradı ben bırsey mı yaptım dıye ne olduysa o mesajlardan sonra olduAsıl sebep sana pek ısınamamış, ısınmak için zorlamış. Olmamış, yol vermiş. Bu kadar.
Bi taraflarından bahane uydurmasın.
o konuşmadan sonra defalarca özür diledim oda özür diledi benım hatam sana yansıtmamam gerekiyordu dedı sabah günaydın diye mesajda attı ben bana hala kırgın mısın diye sorduğum anda başladı hersey ..Mülakattan önce o şekilde davranmanız hoş olmamış ama bu kadar büyütüp bu sebepten ayrılmak da ilginç tabi,bilemedim.
belkide inan anlam veremedimYa dengesiz biri yada sana gerçekten ısınamadı.ama ısınamasa o kadar güzel söz söylemez heralde.belki başka biri vardır.
banada bahane gibi geldi ama onunla herseyı oturup konustuk hiçbirsey saklamadım oda aklına takılan herseyı sor derdı hep yasak olduğu halde her gece aradı senın sesını duymak ıyı gelıyor bana diyeBence bu biraz bahane gibi olmus. Belkide kafasinda oturmayan daha farkli seyler vardir.
Niye şımarttınız bukadar?o konuşmadan sonra defalarca özür diledim oda özür diledi benım hatam sana yansıtmamam gerekiyordu dedı sabah günaydın diye mesajda attı ben bana hala kırgın mısın diye sorduğum anda başladı hersey ..
bende bunu düşündüm ama pomem de okuyordu zaten mesleği vardı benımle tanıstıgında mulakattan elenme ihtimalı %5 ti onun olabileceğini sanmıyorumKötü niyetli diyebilirsiniz belki ama aklıma direkt şu geldi; işsizken siz zorunlu bir tercihtiniz, mülakatı iyi geçip işi garanti olunca vazgeçilebilir bir seçenek haline geldiniz.
Başka bir açıklaması yok bana göre
bız tanıstıktan sonra 2 kere görüştük gayet sıcak ve ıyı gectı ıkı görüşmeden yarın tekrr görüşecektik ki kendısı gün sayıyordu buluşmak içinseni 2 gün önce madden kanlı canlı görünce etkilenememiş demek ki tüm etkin bitmiş, bu yüzden tüm önceki zamanlarda sana o kadar aşk çiçek böcek lafı ettiği içinde bahane aramış, bahaneyi de bulup ayrılmış senden yani. olay bu benim gözümde gayet basit.
banada bahane gibi geldi ama onunla herseyı oturup konustuk hiçbirsey saklamadım oda aklına takılan herseyı sor derdı hep yasak olduğu halde her gece aradı senın sesını duymak ıyı gelıyor bana diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?