ofiste niye kalıyoki ev bukadar yakınken?
eskıden bu kadar degıldı gıtgıde artıyor tam bır ıskolıkEvlendiğinizden beri hep böyle mi?
ılk evlendıgımız sıralar daha sıddetlı tartısmalarımız olurdu o sırada aıle buyuklerı cok konustu onunla ama hıc bırını takmadı pek nasıhat dınleyen bırı degıl kendı bıldıgını okur hep.Üzgünüm ama size eşi değil, hizmetçisi gibi davranıyor. Geceyi ofiste geçirmesi ne kadar saçmaysa, işten eve 11-12de gelmesi de o kadar abes.
Anladığım kadarıyla boşanmayı düşünmüyorsunuz. Sözünü dinlediği, saydığı bir aile büyüğünüz vs varsa derdinizi ona anlatın. Eşinizle konuşsun, aile terapistine gitmeye ikna etmeye çalışsın. Böyle evlilik olmaz. Eğer kabul etmezse siz de ya susup oturacaksınız ve hayatınızı zindan edeceksiniz ya da boşanacaksınız, kendi kendine düzelmez bu.
Bir mesleğiniz var mı? Aileniz sağ mı?
cok gelıyor ama tlf bılgısayarı ortadadır hep o yuzden pekte suphelenmıyorum bılmıyorumAldatıyor olma ihtimali aklınıza gelmiyor mu?
allah razı olsun tartısmaktan zıyade ona hep guzellıkle anlatıyorum herseyı ondan bekledıklerımı falan ama haklısın yapıcam dıyo faalıyete gelınce yok hıc bıseyyesilgri
Bana bu davranışlar hiç normal gelmiyor. Nikahta sözler verilirken ne deniyor "hastalıkta ve sağlıkta.."
"Aile" kavramının ne olduğundan emin mi acaba kendisi? Bir şişe süt almanın lafını etmek, gece ofiste kalmak, hastayken ilgilenmemek.. Bilemiyorum ama bunlar eşlerin herhangi birinin göstermesi gereken tavırlar değil kesinlikle..
Allah yardımcınız olsun..
esım aynnnı zamanda akrabam, bundan yaklasık 10 yıll once bulundugumuz ulkkeye gelıp ısını kurmus guzel bı ısı gelırı var burda kalmıs hıc donmemıs turkıyeye evlenmek ıstedıgındede benı goruyo aıle ortak sayfasından begenıyo gelıyo turkyeye ısrarla gorusmek ıstedı benımle asık oldugunu falan soylemıs araya benım amcalarımı falan gecırdı aılem de ısteyınce sozlendık yanı ve 2 ay nısanlı kalıp evlendık o ıkı ayda da sadece tlf gorustuk o bu ulkedeeydı yanı aslında pek tanımadan evlendım ama nısanlıyken herkeste oldugu gıbı bızde de ben ne dersem tabı kı senın ıstedıgın olucak dıyodu bılmıyordum boyle bı adam oldugunuAldatıyor da olabilir,evlenmeden önce bu kadar işkolik miydi aranız nasıldı evlenince mi çocuktan sonra mi değişti?
eee siz ne oluyorsunuz adamın hayatında işlerini yapan brisi mi?bılgısayarıyla ılgılenırken uyuyakalıyomus ofısı home ofıs seklınde bı yatak odası var orda
dırek aldatıyo dıyemıcem cunku sordugumda benı sevdıgını soyler ya da ben soyledıımde oda sevıyorum der ayrıca benle konusurken hep canımlı hayatımlı konusur ya da bılmıyorum ya esımde olsa guvenmıyorum tabıkı aldatıyoda olabılır sonucta sevıyorum falan demesı aldatmadıgı anlamına gelmez bılıyorum da ıste acık acıkta evet aldatılıyorumda dıyemıyorum kanıtım olmadan. evlenmeden once ofısını evı gıbı kullanmıs yıllardır o yuzden ofısınde yatak odası falan var ozel olarak yaptırmamıs yanıAdamın ne senle, ne evlilikle bir alakası yok.telefonda veya bilgisayarda bir şey bulamaman aldatma olmadığını göstermez.zaten bütün gün senden ayrı yaşıyormuş.ofisinde yatak odası var daha ne olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?