sebep sevmemesi mi?

ınsallah cok saolun

Bu evlilikteki sorun eşinizin "aile" olmak ne demek bilmemesi. Evlenir evlenmez hemen çocuk yapmışsınız. Birbirinize alışacağıniz zamanı hamilelikle ve çocukla geçirmişsiniz. Bu evlilik hala oturmamış.

Ben hayatında biri olduğunu düşünmüyorum. Bu tip adamlar ya çok çalışır işkolik olur ya madde bağımlısı olur ya da aldatır. Siz sürekli çalıştığını söylüyorsunuz o yüzden eminim aldatacak zamanı da olmuyordur.

Size tavsiyem esinizle tartışmadan ona küsmeden her gün azar azar ne kadar mutsuz olduğunuzu ona ihtiyacınız olduğunu ve tedavi görmesi gerektiğini söyleyin. Evliliği yıkmak kolaydır kurtarmak zordur.

Benim başıma böyle bir şey gelseydi ben çok net akşamları belli bir saatten sonra kekimi yapar ya da kurabiye alır ofisine giderim bi cay kahve keyfi yapıp eşimle bebeğimle eve geri dönerim.

O çok çalışıyorsa eve zaman artırmıyorsa ben giderim.

Allah kolaylık versin çok zor cidden yaşadıklarınız

c
cok tesekkur ederım bıde bu fıkrı deneyeyım artık denemedıgım kalmadı sanırım kım derse yapıorum kurtarmak ıcın bı umut ıste

bılgısayarıyla ılgılenırken uyuyakalıyomus ofısı home ofıs seklınde bı yatak odası var orda
Oncelikle ordaki yayak odasini bosalttirin. Evli bi adamin ofiste de olsa yatak odasi nin olmasi cok sacma. Ustelik ev ve ofis yakinmis. Uzak olsa belki derim.
Onun hic bi ihtiyicani karsilamayin yemek camasir vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…