sebepli sebesiz sureklu ban atan kk adminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.484
904
123
35
gun gecmiyor ki ban yemeyeyim . son 3 seferdir boyle hakaret yiyorum ozur diliyorum kirdiysam diyorum ama karsi tarafa ban yok bana var . gayet normal bi yorum yapiyorum konu sahibi yorumu begenmedigi icin ne terbiyesizligimi birakiyor ne hadsizligimi hic birsey soylemiyorum hooop yine ban yemisim
neden ban yiyorum aceba karsilik verip hakaret etmedigim icin mi . yada beddua edene beddua ile karsilik verip saygisizlasmadigim icin mi . zirt pirt ban .

adminler uye kayiriyor yada beni kara listeye aldi . daha once adminin tanidigi bir uyeyle polemige girdiysem onun hirsinida aliyor olabilir . ban atmak icin bekliyor resmen . sebebibi soruyorum itiraz ediyorum kaile alan yok . aslinda kaile almak degilde verecek cevabi olmadigi hakli bir sebebi olmadigi icin yoneticiler cevap vermiyor . muhtemelen gene ban yiyecegim ama umrumda degil bu dikdator yonetime ses cikarmadik ca iyice costular

Alınganlık yapıyorsunuz. Ben şuana kadar hiç ban yemedim mesela. Beni de tanımaz etmezler.

Vallahi ben 1 ay içinde 6 seferdir 4 günlük ban yiyorum bazısında gerçekten suçsuz olduğum gibi bir düşünceye kapılsamda sonradan hak veriyorum adminlere ayrıca Burdaki moderatörlerin hepsi neredeyse 10 yıldan fazladır burdalar yani site kurallarına da ban atma mekanizmasına da çok hakim olduklarına inanıyorum. O yüzden size hak veremicem bu konuda ama sinirlenmenizi anlıyorum zira benim banım daha yeni bitti bazen böyle birden banlanınca insan sinirlenebiliyor
Hem arada banlanmakta zevkli monotonluk iyi değil

bir uyeyle polemige girdiysem
İşte polemik ban sebebi zaten
Mesela sen yorum yazdın birden fazla kişi yorumunu kibledi
O zaman da yorumun inceleniyor artık ne yazdın bilemiyorum tabi
Ama bi üyeyle sanane be diyerek bile konuşmak polemik sayılıyor ve ban sebebi

Vardır bir yanlışın yürek yiyip geldin heralde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…