sebepli sebesiz sureklu ban atan kk adminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama kışkırtıyorsunuz sanki şuan. Yani yönetim diktatör olduğundan mı yoksa siz her seferinde bir kuralı mı çiğniyorsunuz acaba?
Ben 2008 yılından beri üyeyim ama hiç ban yemedim.Beni kayıracak bir admin de yok tanıdığım ama,haliyle kurallara uymaya çalışıyorum.

bende kurallara uyuyorum ama her seferinde kilifina uyduruluyor alakali alakasiz

Size hakaret eden üyeyi şikayet ettiniz mi siz?
Önemli olan şikayet edilmesi mesajın.
Ben misal polemiğe bile girmeden şikayet ediyorum bazı mesajları, sonra bir bakıyorum konu sahibi gri olmuş, çok üzücü
Tabi hakaret, siyaset yada dini yorum oluyor mesajlarda. Gidiyorlar bir bir.

Son düzenleme:
aklima baska bir sebep gelmiyo bana beddua edip hakaret eden uyeye saygili bir sekilde cvp veriyorum ban yiyorum polemik sebebiyle

Tek değilsiniz. Ben de ilk banımı insanlara hakaret eden, sürekli agresif yorumlar yapan birine saygılı sekilde cevap verdiğim halde yemistim. Biraz sarsılmıştım çünkü polemik bile olusmamisti daha. Ama burayı böyle kabullendim, zaten belli üyeler var bandan geri dönüp birkaç kisiyi banlatmadan rahat edemiyolar onlarla hiç tartismaya girmemek gerekiyor, gereksiz negatiflik.

sikayet ettim ama banlanmadi . siyaset ve dinle ilgili bir konu degil

Kesin beni banlattın sen geçen gün namaz niyaz meselesinde banlanmıştım

Yok ya onla polemiğe girseniz Türkçesinin kötülüğünden anlarsınız bence Demet Akalın olduğunu
İyiydi bu
Belki de bazı açılan konularda "of harfleri yutma be arkadaşım" "noktalama işareti koy paragraf koy tek solukta anlatır gibi yazmışsın" diye tepki gösterdiğimiz oydu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…