- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.010
- 748
Yaa evet ikimiz de populer uyeye bile nasil naif yaklasiyoruz cok cici kizlariz bence ona bile hem de onaBen gayet uslu bir üyeyim hep diyorum da kıymetim bilinmiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa evet ikimiz de populer uyeye bile nasil naif yaklasiyoruz cok cici kizlariz bence ona bile hem de onaBen gayet uslu bir üyeyim hep diyorum da kıymetim bilinmiyor![]()
Bırak oda annesinin başına gelecekleri sezdi demekyok kiz cocugu uyutmaya calistjm uymadi oda![]()
Çıkış yerini bulamadım ha bire ziyaretçi olabilirsiniz dedi ziyareti bile bulamadım düşünDiger telefona gerek yok kuzum hesabindan cikis yap disardan okumaya devam et :)
Çok .. ayıp yani bi kere bu dertmi bacım demi . Burada ne dertlere yorum yapıyor bu parmakcıklarHee yaa konu yukarda kalsin diye şey ettik biz :) Hem halhalayi da çok ayipladik zaten.
Ooo sen yenisin galiba banlandikca alisirsin sekerim :)Çıkış yerini bulamadım ha bire ziyaretçi olabilirsiniz dedi ziyareti bile bulamadım düşün![]()
Hepimiz bir anda ban yersek sitenin tadı kaçar bence, aramızdan birkaç talihli üye seçilir gibime geliyor![]()
n.h fotosu mu .Ya çok istiyorum bi n.h fotosu yollamak ama hem banlanırım hem size ayıb olur. Ama çok istiyorum şoyan![]()
Yaa evet neredeyse bizi slogan atmaya tesvik edecek :) Bizler ne kadar iyi yorumculariz oysaki iyi demis miydim iyiÇok .. ayıp yani bi kere bu dermi bacım demi . Burada ne dertlere yorum yapıyor bu parmakcıklar
Yok eskiyi ya 5 senem rahat var bu 2.banlanışım ama dün akşamki ban için hiç pişman değilim yaptığım yorumlarda haklıydımOoo sen yenisin galiba banlandikca alisirsin sekerim :)
Minnoş gelinler , eltileri görümceleri ♥Yaa evet neredeyse bizi slogan atmaya tesvik edecek :) Bizler ne kadar iyi yorumculariz oysaki iyi demis miydim iyi![]()
Ben yazmadım arkadaşım yazmış diyelim de tam olsun benceHee yaa konu yukarda kalsin diye şey ettik biz :) Hem halhalayi da çok ayipladik zaten.
ana avrat sovecem bundan sonra haklisinana avrat söversen bi gün banlanıyosun, yönetime göre konu dışı bir şey yazarsan 5 gün. o yüzden özür dileme, sen de söv. her halukarda banlıyolar zaten.
şurda 2 aydır geri döndüm, üstüste üç beş gün foruma girebilmişliğim yok. zırt pırt banlıyolar konu dışı diye. neye göre kime göre konu dışı belli değil.
Ben o saatlerde uyuyordum kuzenim şaapmışş :/Ben yazmadım arkadaşım yazmış diyelim de tam olsun bence![]()
Eltiler, gorumceler bizi ozler yaa kiymasinlar bizeMinnoş gelinler , eltileri görümceleri ♥karantinadaki koca delirmeceleri . Ağh ağh halhal yaktın bizi
goygoyculara ne demeliEvet, bdv’de goygoy yapmak da yasak.
Aaaa opss bir problemle karşılaştık deniliyor seni takibe alıcaktımdaEltiler, gorumceler bizi ozler yaa kiymasinlar bize![]()
Evet arkadasin yerine konu acilabiliyorsa arkadas da bizim yerimize pek ala yorum atmis olabilir neden olmasindiBen yazmadım arkadaşım yazmış diyelim de tam olsun bence![]()