- 21 Mart 2018
- 5.164
- 15.175
- 248
Öyle durum varsa bende inşş hiç almamBen en şanslınızım
Rahat 1 sene yada 1,5 sene ban yemedim
Ban sürem kısa olur
O yüzden rahat rahat atıp tutabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle durum varsa bende inşş hiç almamBen en şanslınızım
Rahat 1 sene yada 1,5 sene ban yemedim
Ban sürem kısa olur
O yüzden rahat rahat atıp tutabilirim
Hesabim kapali ondan mi acaba.Aaaa opss bir problemle karşılaştık deniliyor seni takibe alıcaktımdasınırlama diyor neler oluyoo
Devir yalakalık devri sürekli övmek ve fav atmak devri, bilmiyorsan öğreneceksin burda, yoksa kale alınmazsın yada ban yersinoyle ama kuzey kore nin forum versiyonu soz hakki yok itiraz etmek yasak
Mune abla basmadı heral daha burakarı ozaman ondandırHesabim kapali ondan mi acaba.
olabilirBırak oda annesinin başına gelecekleri sezdi demek![]()
Ağh canım . Yenimisin buralarda ?Banlanmak ne oluyor?bilmiyorumda
Eltilere, gorumcelere, kvdeleri benden selam olsun :) Bizi unutmayin canlar.Mune abla basmadı heral daha burakarı ozaman ondandırbizde kaçıssakya buralar yanack az birazdan en geç zabağğğnan
Ahahahhaha .. allah sabır versin kardeşş . Az banlı günlee diliyorum bütün kader arkadaşlarım .Eltilere, gorumcelere, kvdeleri benden selam olsun :) Bizi unutmayin canlar.Veda konusmami yapayim bari pek nasip olmuyor da :)
2016 dan beri üyeyim ama banlanmak ne oluyor bilmiyorum. Uyarımı geliyorAğh canım . Yenimisin buralarda ?
Birinize benden daha az ceza gelirse isyan cikartirim heeAhahahhaha .. allah sabır versin kardeşş . Az banlı günlee diliyorum bütün kader arkadaşlarım .
Hissetti çocuk anasının başına geleceklericocuk uyumadi onla ugtastim vallaha dahada uyanik
Estafurullah . Saygım şuan sonsuzlaştı 2016 tan berri ban’lanmamak . Vay be . Şöyle hani kötü yorum veya birisi sizin şikayet ediyor yorumunuzu veya konu dışı yorum gibi şeylere ban yiyosunuz yani uzaklaştırma . 3 gün 5 gün artık o yaptığınız şeye göre değişiyor tabi .2016 dan beri üyeyim ama banlanmak ne oluyor bilmiyorum. Uyarımı geliyorcahillik diyelim bilmemem :)
Biz aslında hij yohuz müdürüm .Birinize benden daha az ceza gelirse isyan cikartirim heeAyy hadi gidelim biz de bak gittiler hep ihale bize kalacak
![]()
ben aslinda yoguuumm buhran altintopBiz aslında hij yohuz müdürüm .
Sensinnnben aslinda yoguuumm buhran altintop
Ban üstüne ban aldıkçaÖyle durum varsa bende inşş hiç almam
Alışırsın zamanla ban yemeye birde birilerini poh poh lamaya ne kadar poh pohlamak o kadar geridönüşümben aslinda yoguuumm buhran altintop
ahahahhaSensinnnevet kız o . Ahahha ne efsoydu ama