sebepli sebesiz sureklu ban atan kk adminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de gerildiğim zamanlar oldu ama yine de bozmamaya gayret ediyorum. Yani ağzımı bozarsam karşı taraf kendini daha da haklı görecek ve çirkinleşecek. Oysa diğer türlü bazen karşı taraf da utanıp alttan alabiliyor.

Ya Ast arada boz yav. Kibar kibar nereye kadar :KK45:

Benim de gerildiğim zamanlar oldu ama yine de bozmamaya gayret ediyorum. Yani ağzımı bozarsam karşı taraf kendini daha da haklı görecek ve çirkinleşecek. Oysa diğer türlü bazen karşı taraf da utanıp alttan alabiliyor.
Hic alttan alana denk gelmedigim icin gelisine kosuyorum :KK53: mune de napsin basiyor banı😂
Bir gun denk gelirsem utanana kibar olurum 🤭

denedim ama yorumumda banlanmaya sebep olacak bisey goremiyorm

O konudaki mesajlariniza göz gezdirdim. Deli misiniz? Dengesiz misiniz gibi ifadeler var. Ben bu tarz uslup gorunce o üyeyle aynı seyi savunuyor olsam bile sikayet ediyorum yönetime. Banın nedeni bunlar olabilir.

İşte kibar bir üslupla cevap verseniz dahi polemiğe girmeniz yani karşılıklı atışmanız uzaklaştırma sebebi sayılabiliyor. Ben de öyle ağzımı bozarak cevap vermem ama tartışmaya girdiğim için çok kez banlandım.
Ayrıca burda farklı fikirlere saygı duymayan tipler var.Onlarla ayrı düşerseniz sizi akıllarına kazıyorlar ve diyelim ki siz bir konu hakkında gerçekten iyi niyetli ama yanlış anlaşılabilecek bişey yazdınız hemen şikayet ediyorlar. Haliyle moderatörler de o konuyu 50 sayfa baştan sona okuyamıcağına göre ban yenilebiliyor. Şu sitedeki kısacık ömrümde hemen deneyimledim bu duyguyu 🤣🤣🤣

Anayı bacıyı filan karıştırmadığın sürece bence problem yok, direkt şahsın kendi bünyesine hakaret etmek bazen iyi oluyor. Ferah ferah böyle, kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi.
Hic ana baci katmam. Direkt kisiye nisan al ve ates :KK53: :KK53:

Doğrusu bu. Küfrü hakaretin de bi adabı var.
Kendi içinde çelişen bir cümle kuruyormuşum gibi duruyor ama öyle değil, gerçek küfürbazlar anlar bu çizgiyi. :KK45:
Kufurbazlik konusunda baska fikirlerimi soylerdim de sonra ustume geliyorlar. Ogretmen olacak bi de nicik nicik nicik falan diyolla :işsiz::KK43:

Kufurbazlik konusunda baska fikirlerimi soylerdim de sonra ustume geliyorlar. Ogretmen olacak bi de nicik nicik nicik falan diyolla :işsiz::KK43:

Örttmenlere genel bi gıcık var sen çok şey etme, ben örttmen değilim ben ederim senin yerine de, bana söyle sen. Bizim adımız çıkmış esereklidir diye.:KK45:

Örttmenlere genel bi gıcık var sen çok şey etme, ben örttmen değilim ben ederim senin yerine de, bana söyle sen. Bizim adımız çıkmış esereklidir diye.:KK45:
Ahahha zaten surda ogretmenim dedigimden beri agiz tadiyla ogretmenli konulara yazamiyorum 😂 hani meslektasim sen haklisin desem linç, Allah seni bildigi gibi yapsin utaniyorum senin gibilerle ayni isi yapmaktan desem linç 😂 Ooh simdi bi rahatlama geldi hah , sanki o konulara yazmisim gibi :KK45:
Bir dahakileri sana dicem. Ama kelimesi kelimesine yazcan 😂 eksik istemem. Ekleme yapabilirsin :KK70:

Ahahha zaten surda ogretmenim dedigimden beri agiz tadiyla ogretmenli konulara yazamiyorum 😂 hani meslektasim sen haklisin desem linç, Allah seni bildigi gibi yapsin utaniyorum senin gibilerle ayni isi yapmaktan desem linç 😂 Ooh simdi bi rahatlama geldi hah , sanki o konulara yazmisim gibi :KK45:
Bir dahakileri sana dicem. Ama kelimesi kelimesine yazcan 😂 eksik istemem. Ekleme yapabilirsin :KK70:

Haklı görürsem tabi aga, öyle "Yaz aha bu konu" dedin, baktım seni haksız buldum diyelim, o zaman sana sayarım. :KK45:
Kafam da güzel olm ben gidem kocama neyim atlayayım buralarda sapıtmadan birine sarıp saydırmadan bari :KK70:

Haklı görürsem tabi aga, öyle "Yaz aha bu konu" dedin, baktım seni haksız buldum diyelim, o zaman sana sayarım. :KK45:
Kafam da güzel olm ben gidem kocama neyim atlayayım buralarda sapıtmadan birine sarıp saydırmadan bari :KK70:
Ahhahs bizimki olu balik gibi yatiyor. Sen bari nasiplen herifcilikten 😂 Beline kuvvet gangsta 😂

At bi uçan tekme uyansın, ne uykusuymuş bu? Bu saatte uyunur mu? :KK70:
Tövbeler olsun adamın kabusu olmaya gidesim var, şunu da içeyim de. :KK45:
Ahajja sisede durdugu gibi durmadiginin kaniti 😂 Gece gece is cikardin basina :KK53:
Nobetten cikti aplasi cok yorulmus 😂 aman uyusun zaten. Karantinada cok bunaldim heriften biraz ayri takilmaya karar verdim ben su siralar :duduk:

Ahajja sisede durdugu gibi durmadiginin kaniti 😂 Gece gece is cikardin basina :KK53:
Nobetten cikti aplasi cok yorulmus 😂 aman uyusun zaten. Karantinada cok bunaldim heriften biraz ayri takilmaya karar verdim ben su siralar :duduk:

Bir şeyler yazdım ama vazgeçtim sonra. Ben gideyim canısı, kendimi rezil etmeye ramak kaldı. Edeplice kocama sataşmaya gidiyorum, sen de kıvrıl yat yanına kocanın. Hadi. Zebaha hebimiz banlanmayız inş. :KK45:

Son düzenleme:
O konudaki mesajlariniza göz gezdirdim. Deli misiniz? Dengesiz misiniz gibi ifadeler var. Ben bu tarz uslup gorunce o üyeyle aynı seyi savunuyor olsam bile sikayet ediyorum yönetime. Banın nedeni bunlar olabilir.
valla karsimda ki insan beddua edecek cocuguma bana. sizin gibilerde anne oluyor ya baskada bisey demiyorm diyerek anneligimi sorgulayacak bende dengesiz misnz diye sorunca ban yiyecegim o dedigini kar bilecek olmuyo iste oyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X