sebepli sebesiz sureklu ban atan kk adminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
banlanınca çerezleri sil bi süre banın kalkana kadar giriş yapmadan takıl oku konuları.

ben bi keresinde banlandığımda yine dışardan sinsice izliyordum forumu beşir gibi, bakıyodum çok sinir olduğum kesinlikle yazmak istediğim konu varsa linkini kaydedip yazacağım cümleleri de not olarak kaydediyodum telefona :D

Wow buyuk basari. Simdiye kadar bani atmayi birak, firlatmis olmalari lazimdi sana 🤣 ilginc, suan hala bansizsin 😂

Takma kafana.. ilk banlanmalarda agrina şapiyor insanin bilirim..Ama zamanla alisiyorsun 😄

valla karsimda ki insan beddua edecek cocuguma bana. sizin gibilerde anne oluyor ya baskada bisey demiyorm diyerek anneligimi sorgulayacak bende dengesiz misnz diye sorunca ban yiyecegim o dedigini kar bilecek olmuyo iste oyle

Sikayet etmis olsaydiniz diger taraf da banlanirdi. Tam hakkaniyetli olmak için yönetimin tüm konulardaki mesajlari bastan sona okuyup degerlendirmeleri analiz etmeleri falan gerekir. Bir de niyet okumasi yapmak lazim. Bazen bana da oluyor gayet sakin normal bir mesajima garip tepkiler gelebiliyor, yazidan duyguyu anlamak zor olabiliyor çünkü, ya da insanlar kendi anlamak istedikleri sekilde okuyorlar mesajinizi. Neyse takdir edersiniz ki yonetimin tum kuraldisi durumlari tespit etmesi imkansiz. O yuzden bence bizim sikayetlerimiz buyuk rol oynuyor.

Ben dogrudan yorum yapmadigim bir konu olsa bile kurallara aykiri oldugunu düşündüğüm mesajlari sikayet ediyorum.

Bende bir kere ban yedim yöresel birşey yazmıştım azıcık küfürlü ama sansürlemiştim herkes gülücük emoji falan neyse birisi yada birileride şikayet etmiş tevekkeli banı yemişim :mapus:

Konu sahibi halen banlanmamış 😅
Sabah kahvaltısından sonra şansın azalacağını düşünüyorum adminler de insan. 😂

Çok şükür şimdiye kadar banlanmadık, gördüğüm kadarıyla en hafif hakareti bile affetmiyorlar. Sakin sakin laf söylemek en güzeli.

Ayy ben de bir kez ban yedim.Site bağımlılık yapıyor.Dışardan takip ettim o gün hep 😂

Ben bu konuda şöyle düşünüyorum. Sonuçta sitenin bir yönetimi var ve bu şekilde kurallar koymuş. Doğru ya da yanlış olabilir ona yorum yapamam ama şunu diyebilir "beğenmiyorsan girme girmek zorunda değilsin. "

Ben son banımı profil fotoğrafımın altına "Tanrıbiyüktür" yazdığım için yedim.
Oysa profilinde dua olan bir dünya üye var. Mesele şikayet konusu olmak. Kimi niye rahatsız ettiğine bakılmıyor galiba.
Burası koca bir anasınıfına döndü. "Ööörrttmeniimm, ööörrtttmenim, Ehvenişer burnunu karıştırdı."
Fakat bu durum sitedeki insanların tahammülünü iyice düşürüyor, şikayet büyük güç hemşire.

Örttmenlere genel bi gıcık var sen çok şey etme, ben örttmen değilim ben ederim senin yerine de, bana söyle sen. Bizim adımız çıkmış esereklidir diye.:KK45:
Konu sahibi bak arkadaşımızda çok banlanır
Çokta güzel konuşur hani ama kurallar işte:olamaz:

Ve Sen Kuş Olur Gidersin.... Konu sahibi :KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X