- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.039
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bencedeBence bosanin![]()
bende kurallara uyuyorum ama her seferinde kilifina uyduruluyor alakali alakasizAma kışkırtıyorsunuz sanki şuan. Yani yönetim diktatör olduğundan mı yoksa siz her seferinde bir kuralı mı çiğniyorsunuz acaba?
Ben 2008 yılından beri üyeyim ama hiç ban yemedim. Vallahi beni kayıracak bir admin de yok ama,haliyle kurallara uymaya çalışıyorum.
aklima baska bir sebep gelmiyo bana beddua edip hakaret eden uyeye saygili bir sekilde cvp veriyorum ban yiyorum polemik sebebiyle
oyle yapiyorum ama yok olmuyor olmuyorSuya sabuna dokunmayın, başka üyelerin gazına gelmeyin. Yorum yapıp geçin yeter çok üstünde durmayın. Üslubunuz baya eğlenceli bu arada![]()
Yok ya onla polemiğe girseniz Türkçesinin kötülüğünden anlarsınız bence Demet Akalın olduğunuAy ünlü üye mi var
Mesela demet akalınla polemiğe giriyorum haberim mi yok benim![]()
sikayet ettim ama banlanmadi . siyaset ve dinle ilgili bir konu degilSize hakaret eden üyeyi şikayet ettiniz mi siz?
Önemli olan şikayet edilmesi mesajın.
Ben misal polemiğe bile girmeden şikayet ediyorum bazı mesajları, sonra bir bakıyorum konu sahibi gri olmuş, çok üzücü
Tabi hakaret, siyaset yada dini yorum oluyor da mesajlarda. Gidiyorlar bir bir.
Hııııımgayette rahat duruyorum kimseye zararim yok ama kilifina uyduruluyor
Kesin beni banlattın senSize hakaret eden üyeyi şikayet ettiniz mi siz?
Önemli olan şikayet edilmesi mesajın.
Ben misal polemiğe bile girmeden şikayet ediyorum bazı mesajları, sonra bir bakıyorum konu sahibi gri olmuş, çok üzücü
Tabi hakaret, siyaset yada dini yorum oluyor da mesajlarda. Gidiyorlar bir bir.
Aradığım yorumBence bosanin![]()
ahahhahaYok ya onla polemiğe girseniz Türkçesinin kötülüğünden anlarsınız bence Demet Akalın olduğunu
Battı balık yAn gider bari adminleri etiketleyinde daha çabuk görsünler.karissin bi sesimi duysun artkk admin
İyiydi buYok ya onla polemiğe girseniz Türkçesinin kötülüğünden anlarsınız bence Demet Akalın olduğunu
ahhahaha onlar gorene kadar goygoya devamBattı balık yAn gider bari adminleri etiketleyinde daha çabuk görsünler.![]()