- 30 Mart 2020
- 919
- 2.769
- 28
Bir de demiş, kuzey Kore’nin forum hali , bende orda coştumAyy suna ne güldüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de demiş, kuzey Kore’nin forum hali , bende orda coştumAyy suna ne güldüm![]()
bende bekliyorum ban yemeyiBirazdan mune görür görmesini bekliyom![]()
Mune gösterecek sana nasıl olduğunuboykot neden bozuk duzeennn . bu nasil peki![]()
![]()
mapus damlarina atar bi kac dk yaMune gösterecek sana nasıl olduğunu![]()
aynen oyle herseyi goze aldim benAdminler henüz görmedi ama bir ban ‘da bu konudan gelebiliryapacak bişey yok , battı balık yan gider.
Kız belkide vardır..DEMET AKALIN GÖR BİZİKız demet akalın burda olsa ne durumda olurduk şimdi düşünemiyorum![]()
tımım cınımKonu dışı yorumdan kendinle beraber bizi de götürcen sen ne uyanık çıktın hee
(Uyanık dedim diye kibleme tımım mı)
Benim gözümde siz de ünlülerdensinizHiç fark etmez hajahaj
Tanışmam lazım imzalı begenıler falan atarlar
Konu dışı yorumdan kendinle beraber bizi de götürcen sen ne uyanık çıktın hee
demet akalin banlansa siteyi satin alip adminleri kovarKız belkide vardır..DEMET AKALIN GÖR BİZİ![]()
Kazenin profilinde bir ara George Clooney vardi Kazen gozumde oyle canlanirdi artik kuzey korenin adini bilmedigim lideri canlanacakboykot neden bozuk duzeennn . bu nasil peki![]()
![]()
E sende aranıyon bacım bari bu sefer bol bol temiz dön al zira bu sefer uzun kalıcan gibi duruyormapus damlarina atar bi kac dk ya
Zor bacım zorrrr Allah düşürmesin....Hic ban yemedim mapus dami nasildir acaba temiz camasir verirler mi![]()
2 hafta ban mı?? Öyle bir ceza süresi mi var amma abartılı. Üyeliğini silsinler oldu olacak.Ben bir kere 2 hafta ban yedim
şeker gibi kız olmama rağmen ben bile ban yiyorum çivisi çıkmış bu dünyanınnnnnnn
ama bunu çok takmayın ya oradaki olay şikayet etmek aslında
Karşı taraf siz özür dilemenize rağmen sizi şikayet ediyordur olay o
bundan sonra siz de edin madem
kendinizi dikkat çekici kadınım vesselam diyip motive edinn
En acı banim konu dışı mesajdan olmuştu, aklıma geldikçe üzülürüm.Konu dışı yorumdan kendinle beraber bizi de götürcen sen ne uyanık çıktın hee
kk den demet akalina seslenen masum uyeler yerim sizin masumlugunuzu hakinizi helal esin gidipte donememek var ban yememe az kaldi gibiKız belkide vardır..DEMET AKALIN GÖR BİZİ![]()