- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
konu az daha canlansin en guzel yerinde yayini kesecek. Gizli gizli okuyodur simdiMunenin sesini duyabiliyorum.
Tezzz vurun kellesini diye bağırıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu az daha canlansin en guzel yerinde yayini kesecek. Gizli gizli okuyodur simdiMunenin sesini duyabiliyorum.
bende onu bekliyorumMune görse de uyusam.Uykum geldi
Munenin sesini duyabiliyorum.
aklima gelmedi degilkonu az daha canlansin en guzel yerinde yayini kesecek. Gizli gizli okuyodur simdi![]()
bilemedim ki simdiKonuyu beğensem ban yer miyim acaba![]()
hadi bakalim insÖnümüzdeki sene 23 nisanda bir günlüğüne yönetici olursam buradaki herkesin ban kredilerini sıfırlıycam söz![]()
Bizde nasibimizi almayız inşallah .. Mune özel ban harekatkonu az daha canlansin en guzel yerinde yayini kesecek. Gizli gizli okuyodur simdi![]()
Evet oBildim onu, okuldaki öğretmenle flörtleşirken adamın çocuğu olduğunu öğrenmişti değil mi![]()
Ooo büyük vaat kesin seçilirsinÖnümüzdeki sene 23 nisanda bir günlüğüne yönetici olursam buradaki herkesin ban kredilerini sıfırlıycam söz![]()
Bi etiket yaparsın abla biliyosun diye ben anlarım o olduğunuBilmiyorm valla takip etmiyorum buralarda görürsek sorarız![]()
Mune abla dogmamis cocugumun hatrina affet gaflete dustum ben ettim sen etmeBizde nasibimizi almayız inşallah .. Mune özel ban harekatMöbh
Bir sonraki adımda hemen siteyi ücretli yapıcam. Bedavaya şikayet falan okuyamamOoo büyük vaat kesin seçilirsin![]()
Ayy ben noktalari niye tamamlayamiyorum yaaa asgahajkaKibar kibar kıyıdan köşeden tartışıp laf iteleyeceğim diye uğraşınca da banlanırsınız, birine direkt em..lsin deyince de banlanırsınız. Ben bu yüzden ya hiç topa girmiyorum, ya direkt em..lsin diyorum, değiyor.
ikiside evliydi haniEvet o![]()
Yok o degil. Bekardi bunlarikiside evliydi hani![]()