sebepli sebesiz sureklu ban atan kk adminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gun gecmiyor ki ban yemeyeyim . son 3 seferdir boyle hakaret yiyorum ozur diliyorum kirdiysam diyorum ama karsi tarafa ban yok bana var . gayet normal bi yorum yapiyorum konu sahibi yorumu begenmedigi icin ne terbiyesizligimi birakiyor ne hadsizligimi hic birsey soylemiyorum hooop yine ban yemisim
neden ban yiyorum aceba karsilik verip hakaret etmedigim icin mi . yada beddua edene beddua ile karsilik verip saygisizlasmadigim icin mi . zirt pirt ban .

adminler uye kayiriyor yada beni kara listeye aldi . daha once adminin tanidigi bir uyeyle polemige girdiysem onun hirsinida aliyor olabilir . ban atmak icin bekliyor resmen . sebebibi soruyorum itiraz ediyorum kaile alan yok . aslinda kaile almak degilde verecek cevabi olmadigi hakli bir sebebi olmadigi icin yoneticiler cevap vermiyor . muhtemelen gene ban yiyecegim ama umrumda degil bu dikdator yonetime ses cikarmadik ca iyice costular
Bende bu konuda tepkiliyim😅Son derece saygısız bir kullanıcıya onun tarzında cevap verdim diye ban yedim.Iyi tamam da ne yazmış ki ne yazmışım bakan
İşte polemik ban sebebi zaten
Mesela sen yorum yazdın birden fazla kişi yorumunu kibledi
O zaman da yorumun inceleniyor artık ne yazdın bilemiyorum tabi
Ama bi üyeyle sanane be diyerek bile konuşmak polemik sayılıyor ve ban sebebi
Ama onun da ne yazdığına bakılsın 🙄

ana avrat söversen bi gün banlanıyosun, yönetime göre konu dışı bir şey yazarsan 5 gün. o yüzden özür dileme, sen de söv. her halukarda banlıyolar zaten.

şurda 2 aydır geri döndüm, üstüste üç beş gün foruma girebilmişliğim yok. zırt pırt banlıyolar konu dışı diye. neye göre kime göre konu dışı belli değil.

Banlanmaz olur mu ay. Banlanıyor tabiki.

Hatta kazen abi olaya müdahil olursa "bi de pro üyesin yazıklar olsun" diye azarlayarak banlıyor😊
Pro olmadığıma sevineceğim aklıma gelmezdi :KK70:

Biz sıradan üyeleri direkt postaliyorlar çünkü. 😂

Banlanmaz olur mu ay. Banlanıyor tabiki.

Hatta kazen abi olaya müdahil olursa "bi de pro üyesin yazıklar olsun" diye azarlayarak banlıyor😊

hiç denk gelmedim öyle bişeye. ama çok saçma geldi.

proluğu onlar bize bahşetmedi ki, biz parayla aldık?

sanki kutsanmış yuvarlak masa şovalyesiymişiz gibi, yazıklar olsun demeler falan anlayamadım.

niye proluk aldığımı da hatırlamıyorum bu arada. öyle ilk zaman proluk çıktığında siteye destek olmak için aldım herhalde. sitenin şu anki durumunu düşününce gayet gereksiz bir olaymış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X