Sadece plasentadan patoloji yapildi suan icin. Açıkçası ayrıntılı olarak soramadim daha toparlanamadigim icin.Geçmiş olsun, Rabbim saglikla tekrar nasip etsin ins. rahim ağzı yetmezliği ya da enfeksiyon durumları arastirildi mı?
Inşallah. Teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanım allah'ın izniyle inşallah tekrar hamile kalrsın allahım gönlüne göre versin
Inşallah tekrar yaşatmaz Rabbim hiçbirimize. Bize 2 kere normal adet gör ondan sonra tekrar deneme yapabilirsin dedi. Hakkımızda hayırlısı olsunSizinde başınız sağolsun. Bende 20 hafta 2 günlükken belim ağrıyordu ne olduğunu anlayamadım. Suyum geldi tamamen. Acile gidinceye kadar hiç kalmamış. Doktor açılma var ve hiç su kalmamış dedi. Bel ağrımda doğum sancısıymış anlayamadım. Suni sancı verilmeden bir kaç saat öncesine kadar hareketediyordu. Suni sancı verdiler ve doğdu yavrm. Ölmüştü dayanamadı daha fazla. Plasenta gelmedi diye kürtaj oldum. O kadar zor ki içim yanıyor. Bende de pko vardı 5 eylülde öğrendim hamile olduğumu. Bana enfeksiyondan dedi doktor.
O kadar iğne ilaç kullandım bu sebepten gideceği gelmedi aklıma.Fatih im melek oldu bunların hepsi 24 ve 25 aralıkta oldu. bizim kontrol 2 ocakta. Ne kadar ara verin diyecek bakalım gerçi tekrar aynı şeyler olursa korkusuyla yaparmıyız oda ayrı mesele
Amin amin kimselere yaşatmasın. Bizde 2 ocakta kontrole gidecez ne diyecek ne yapacak doktor bilmiyorum. Tekrar nasıl olur ne zaman olur bilmiyorum ve aynı şeyi yaşarsam korkusu düşüyor içime.Inşallah tekrar yaşatmaz Rabbim hiçbirimize. Bize 2 kere normal adet gör ondan sonra tekrar deneme yapabilirsin dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun
Bende aynı şekilde korkuyorum. Benim sebep bulunamadı olabilir ilk 5 ay sık sık karşılaşıyoruz bu sekilde dedi doktorum ama ne diyim ateş düştüğü yeri yakar . Nasipte ne varsa yaşayıp görücez inşallahAmin amin kimselere yaşatmasın. Bizde 2 ocakta kontrole gidecez ne diyecek ne yapacak doktor bilmiyorum. Tekrar nasıl olur ne zaman olur bilmiyorum ve aynı şeyi yaşarsam korkusu düşüyor içime.
Yaş kaç . 3 buçuk senelik evliymissin bende öyle.Amin amin kimselere yaşatmasın. Bizde 2 ocakta kontrole gidecez ne diyecek ne yapacak doktor bilmiyorum. Tekrar nasıl olur ne zaman olur bilmiyorum ve aynı şeyi yaşarsam korkusu düşüyor içime.
Hangi hastaneye gidiyorsun. Bebeğin tedavi ile mi oldu canım.Amin amin kimselere yaşatmasın. Bizde 2 ocakta kontrole gidecez ne diyecek ne yapacak doktor bilmiyorum. Tekrar nasıl olur ne zaman olur bilmiyorum ve aynı şeyi yaşarsam korkusu düşüyor içime.
Dün doğum günümdü 23 yaşına girdim. Şubatta 4 yıl bitecek. Pko var diye kaç doktpr hamile kalamazsın dedi. Femara diye bir ilaç kullandıö ve iki defa hamile kaldım. İlki dış gebelik oldu bu seferde erken doğumHangi hastaneye gidiyorsun. Bebeğin tedavi ile mi oldu canım.
Acın çok taze seninde ama tanımak istedim yanlış anlama lütfen. Bizi birbirimizden başkası anlamaz . Ve inşallah rabbim kimseyi bizi anlamak zorunda bırakmaz .
Hemde öyle bir yakıyor ki. Akşam oldu eşimle yalnız kaldık hiç bir şey tat vermiyor. Twdaviyle bunca uğraşla olunca daha çok zor oluyor. Ben başından beri progestan kullandım. 12 hafta düşük iğnesi vuruldum. Sulandırıcıda kullanıyordum. Aklıma enfeksiyon gelmedi. Çünkü daha yeni idrar tahlili yapılmıştı temizdi. Allah yardımcımız olsun inşaallahBende aynı şekilde korkuyorum. Benim sebep bulunamadı olabilir ilk 5 ay sık sık karşılaşıyoruz bu sekilde dedi doktorum ama ne diyim ateş düştüğü yeri yakar . Nasipte ne varsa yaşayıp görücez inşallah
Bende 24 yaşındayım . nisanda 4 yıl bitecek. Bende femara ile hamile kaldım.Dün doğum günümdü 23 yaşına girdim. Şubatta 4 yıl bitecek. Pko var diye kaç doktpr hamile kalamazsın dedi. Femara diye bir ilaç kullandıö ve iki defa hamile kaldım. İlki dış gebelik oldu bu seferde erken doğummuğlada oturuyorum çok iyi bir doktorum var. Onun sayesinde 2 defa hamile kalabilidm
Bende aynı şekilde 14 hafta progestan kullandımHemde öyle bir yakıyor ki. Akşam oldu eşimle yalnız kaldık hiç bir şey tat vermiyor. Twdaviyle bunca uğraşla olunca daha çok zor oluyor. Ben başından beri progestan kullandım. 12 hafta düşük iğnesi vuruldum. Sulandırıcıda kullanıyordum. Aklıma enfeksiyon gelmedi. Çünkü daha yeni idrar tahlili yapılmıştı temizdi. Allah yardımcımız olsun inşaallah
Adında bahar mı yoksa herşeyimiz aynıBende 24 yaşındayım . nisanda 4 yıl bitecek. Bende femara ile hamile kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?