- 4 Kasım 2025
- 8
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi nurbanunurr
Arkadaşlar merhaba lütfen yardımcı olun bana. Ben 2022 yılında bekarken bir kontrole gideyim dediğim hastane de fsh yüksek amh düşük geldi doktor bana erken menapoza gireceksin 30 yaşından sonra çocuk sahibi olamazsın dedi yıkıldım ( fsh:10.9 amh:1.7 yaş:26 idi) evlenene kadar fsh verdim ve en düşük 9 küsür çıktı 1.5 yıldır evliyim ve 10 aydır çocuk olmuyor. Burada da ilk doktora gittiğimde fsh:10 11 ve 9.56 çıktı. Sonra araştırma hastanesine gittim orada da fsh bunca senedir ilk defa 7.41 çıktı. bir ay önce 11di. Amh 1.41. Yaşım 29 ama 3 4 aya 30 oluyorum. Doktor kontroldede orta şekerli demişti. Şu an için yaşına göre orta ama değerlerin normal dedi. Eşimin değerleri de iyi çıktı ama hamile kalamıyorum bana psikolojik destek önerdi streslisin kaygılısın dedi ama hocanın tavırları çok sert bir şey konuşamıyorum bulunduğum şehirde de doğru dürüst doktor yok Malatyadayım. Özele şu an gidemiyorum. İşten ayrıldım stres yapmamak için. Alternatif tıp hemen kullanmak istememiştim. Şu an hayıt otu gibi bitkisel tedavileri de kullanmak istiyorum ama adetim düzenli rahimde vs sorun görmedi kist yok. Bana bu yollardan geçmiş kişiker lütfen destek olabilir mi neler yaptınız bitkisel veya multivitamin önerileriniz nelerdir ? Çok üzülüyorum bu konuya lütfen yardımcı olun.