• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz iç bunalması

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Kızlar günaydın bu aralar işe gitmek istemiyorum ne kadsr uyusam da yine uyumak istiyorum.hele hava da yağmurlu.battaniyem çikolatam ve çayımla birlikte yağmur seyretmek sonra kahvaltımı edip tv de sabah programına bakmak istiyorum.bu arada meditasyon vs yapmak istiyorum kitap olumak istiyorum ve alışverişe çıkmak istiyorum.kısacası çalışmak işe gelmek hiç bu kadar zor olmamıştı...bu neden olabilir özellikle mevsim değişti sınra annem geldi yani evde artık yalnız değilim boşanma süreci vs vs sonra ben böyle oldum çözüm önerisi var mı

Depresyondasın bence.
Ama izin alabiliyorsan bu saydıkların yani meditasyon,alışveriş, kitap okumak sana iyi gelecektir.

Ah be bizi neden özendiriyosun şimdi içimden keşke dedimm :( icim kıpır kıpır oldu bende psikolojik bunalım filan değil hangimiz istemedik çılgınlar gibi :-)

Kızlar günaydın bu aralar işe gitmek istemiyorum ne kadsr uyusam da yine uyumak istiyorum.hele hava da yağmurlu.battaniyem çikolatam ve çayımla birlikte yağmur seyretmek sonra kahvaltımı edip tv de sabah programına bakmak istiyorum.bu arada meditasyon vs yapmak istiyorum kitap olumak istiyorum ve alışverişe çıkmak istiyorum.kısacası çalışmak işe gelmek hiç bu kadar zor olmamıştı...bu neden olabilir özellikle mevsim değişti sınra annem geldi yani evde artık yalnız değilim boşanma süreci vs vs sonra ben böyle oldum çözüm önerisi var mı
Sikkinligin sebepsiz degil ki. Komple hayatin degismis.ondandir. zamanla yeni duzene alisirsin.

iznin varsa bir kaç gün izin al canım, havalar soğudukça erken uyanmak daha zor geliyor

annen yüzünden mi acaba, belki annenin yanında olmasından gardını düşürdün senin yerine evdeki bazı işleri hallediyorsa, insan annesinin yanında bazen çocukluğuna dönüyor
çünkü depresyonda olmaktan ziyade miskinlik çökmüş gibisin, muhtemelen gelip geçici bir durum ama yine de vitamin mineral değerlerine baktır derim, belki d vitamini b12 ya da magnezyum eksikliğin vardır

Evde boğuluyormuş gibi hissediyorum evden kendimi hep dışarı atıyorum.eşyalarımın yerlerinin değişmesi vs sinirim bozuşuyor ve mutsuzum

Bu söylediklerini haftasonu tatilinde de yapabilirsin ..

İşin içine boşanma girince havalar bahane , depresyonda olabilirsin .. kaşının altındaki gözünün yerini bile değiştirmek isteyebilirsin ..

Evde çok kalma ..

bu diziler- filmler depresyona girme şeklimizi bile değiştirdi. herkesin dilinde bu haller :KK51:

Back
X