Sebepsiz iç sıkıntısı.

MinervaMcGonagall

"Be a voice, not an echo."
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
2.399
6.263
158
Düşünüyorum hakikaten elle tutulur bir sebebim yok... Hani ufak tefek problemler her zaman var ama geçtiğimiz aya bakınca bugünüme çok şükür diyorum. Dün gece de epey eğlendim, erkek arkadaşımın askerde olması dışında bir burukluk yoktu. Ama akşamüstünden beri içime öküz oturdu sanki. Öyle fenayım ki "vöaaaaaağğ" diye bağıra çağıra ağlamak istiyorum. Ağlayamam da anca iki hıçkırırım geçer, keşke ağlayabilsem rahatlardım.

Öff, az önce derin bi nefes alayım diye cama çıktım dolunayı gördüm. Canım ay, güzel ay ne zaman büyüse benim de içim şişer böyle.

Mutfakta en sevdiğim yemek pişiyor ben böyle üç çocukla ortada kalmış gibi kucağımda yastık sağa sola kötü bakışlar atıp oflayıp pufluyorum.

Ay neden keyifli olamıyorum deliricem?

Banada bazen oluyor bu sene bu ikinci oluşu ilki çok fenaydı resmen fena deprestona girmiştim ikinci hafif geçti 37 yaşındayım yeni olan şeyler hiç kendime yakıştıramıyorum ve garibime gidiyor ama birşeyler tetikliyor kesinlikle buna eminim artık benimde bu halim hiç hoşuma gitmiyor hiç birşey yapmadan yatıyorum içimde bir titreme oluyor yemek bile yemiyorum

Gerçekten anlam veremiyorum ya benim de hiç hoşuma gitmiyor. Hayatım hep güllük gülistanlık değildi zorluk nedir biliyorum o yüzden böyle şımarıklık yapmaya da hakkım yok, kızıyorum kendime ama toparlanamıyorum :/

Saçma sapan bir hal...

Antidepresanda buldum huzuru yani daha iyi durumdayım diyelim

Ben de oyleyim iki haftadir.Bir yalnizlik hissi.Bir monotonluk.Bir ic sıkıntısı. Hicbirsey yapmak istememek.Ustelik birinden mesaj bekliyorum.Bazen yaziyor bazen yazmiyor.Belirsizlik sikayetlerimi arttirdi.

Ben de oyleyim iki haftadir.Bir yalnizlik hissi.Bir monotonluk.Bir ic sıkıntısı. Hicbirsey yapmak istememek.Ustelik birinden mesaj bekliyorum.Bazen yaziyor bazen yazmiyor.Belirsizlik sikayetlerimi arttirdi.

Merkür retrosu da epey etkilemişti ama bitti diye boşa sevinmişim... Belirsizlik en zoru değil mi?

Ben de bu "yıllar geçiyor çalışıyoruz kazanıyoruz harcıyoruz ee sonu ne bunun" sorgulamasına girmiş olabilirim. Monotonluk insanı bir sorgulamaya itiyor maalesef...

Bittimi merkur retrosu.O boyle sıkıntılar yapar mi acaba.Bir de bu retroda donen eski hesaplar sonuclanmaz diye birsey mi var.Yada eski hesaplarin sonuclanmasi daga guzel olurmus diye bir bilgi de var.Sence nasil.
Dolunay da sıkıntı yapabilirmis.Dolunay var demek.

Ben bu akşam 6 aylık bir bebeğin, annesinin sevgilisi tarafından parçalanıp, mezarlık işçileri tarafından namazı kılınıp kimsesizler mezarına gömüldüğünü gördüm. İçim paramparça çok kızgınım, çok kırgınım. Çok üzgünüm.

Evet bitti 22 aralıkta. Yapıyor benim hayatımda, yani etkileniyorum retrolardan.

Yarım kalan şeylerin tamamlanması için mükemmel bir zaman dilimi diye biliyorum. Yeni başlangıçlar için ise iyi bir vakit değil... Retro ile gelen retro ile gider de diyorlar.

Dolunay sıkıntılı. Bir de benim ay burcum yengeç, ay'dan çok etkileniyorum o yüzden

Ah ah ah Ayy o kadar üzüldüm ki. Allahın cezaları ya.

Ben bu sıra ikinci dünya savaşıyla ilgili inanılmaz şeyler okudum sonrasında da "holodomor" vesaire, bu da yaşam sevincimi inanılmaz baltaladı. İnsanların ne kadar kötü olabileceğini gördükçe ne kadar üzülüyorum anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…