- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Banada bazen oluyor bu sene bu ikinci oluşu ilki çok fenaydı resmen fena deprestona girmiştim ikinci hafif geçti37 yaşındayım yeni olan şeyler hiç kendime yakıştıramıyorum ve garibime gidiyor ama birşeyler tetikliyor kesinlikle buna eminim artık benimde bu halim hiç hoşuma gitmiyor hiç birşey yapmadan yatıyorum içimde bir titreme oluyor yemek bile yemiyorum
Antidepresanda buldum huzuruGerçekten anlam veremiyorum ya benim de hiç hoşuma gitmiyor. Hayatım hep güllük gülistanlık değildi zorluk nedir biliyorum o yüzden böyle şımarıklık yapmaya da hakkım yok, kızıyorum kendime ama toparlanamıyorum :/
Saçma sapan bir hal...
Bol bol la havle çekin, biliyorsanız kuran okuyun ,bakın nasıl rahatlatacak,şaşıracaksınız. ..
Mens dönemin geliyordur. Hormon değiştirir boyle. Ya da anksiyete bozuklugu diyorlar hepimizde var o kadar
Sevgilin askerde diye boylesin bence
Ben de oyleyim iki haftadir.Bir yalnizlik hissi.Bir monotonluk.Bir ic sıkıntısı. Hicbirsey yapmak istememek.Ustelik birinden mesaj bekliyorum.Bazen yaziyor bazen yazmiyor.Belirsizlik sikayetlerimi arttirdi.
Bittimi merkur retrosu.O boyle sıkıntılar yapar mi acaba.Bir de bu retroda donen eski hesaplar sonuclanmaz diye birsey mi var.Yada eski hesaplarin sonuclanmasi daga guzel olurmus diye bir bilgi de var.Sence nasil.Merkür retrosu da epey etkilemişti ama bitti diye boşa sevinmişim... Belirsizlik en zoru değil mi?
Ben de bu "yıllar geçiyor çalışıyoruz kazanıyoruz harcıyoruz ee sonu ne bunun" sorgulamasına girmiş olabilirim. Monotonluk insanı bir sorgulamaya itiyor maalesef...
Bazen hiçbir sebep olmamasına rağmen böyle vesvese geliyor sizi iyi Anlıyorum . Dua edin bolca
Bende oyleyim icime feci bir öküz oturdu. Uzun zamandir aglayamiyorumda. Bana cok oluyor kaygı bozuklugu diyorlar buna.
Bittimi merkur retrosu.O boyle sıkıntılar yapar mi acaba.Bir de bu retroda donen eski hesaplar sonuclanmaz diye birsey mi var.Yada eski hesaplarin sonuclanmasi daga guzel olurmus diye bir bilgi de var.Sence nasil.
Dolunay da sıkıntı yapabilirmis.Dolunay var demek.
Ben bu akşam 6 aylık bir bebeğin, annesinin sevgilisi tarafından parçalanıp, mezarlık işçileri tarafından namazı kılınıp kimsesizler mezarına gömüldüğünü gördüm. İçim paramparça çok kızgınım, çok kırgınım. Çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?