- 10 Ocak 2010
- 957
- 941
- 123
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Havalardandir cancağzım bu kadar geç doğan güneş sebebi iç sıkıntısının
Tesekkur ederim kafaya takmayin lütfen o zaman daha kotu oluyor.Çok geçmiş olsun size de. Bazen insanı fizyolojik bir rahatsızlıktan daha fena etkiliyor. Umarım geçici bir şeydir
Tesekkur ederim kafaya takmayin lütfen o zaman daha kotu oluyor.
Alkoldendir alkol depomin ve serotonini etkiliyormus bir nakalede okumustum yani bir tur bedene yalanci rahatlama ve mutluluk sagliyor sonra beden tekrar arinmaya geciyor eski haline donmeye calisiyor vs vs bol su icin duzelirsinizGerçekten mi? Dün alkol aldım ama, kanımda dolaşıyordur hala
Alkoldendir alkol depomin ve serotonini etkiliyormus bir nakalede okumustum yani bir tur bedene yalanci rahatlama ve mutluluk sagliyor sonra beden tekrar arinmaya geciyor eski haline donmeye calisiyor vs vs bol su icin duzelirsiniz
Muhtemelen cok yerde okudum beynin salgi duzeyini etkiliyor buda anksiyetesi kaygi bozullugu olan kisilerde artmaya bircok kisidede ertesi gun kaygili sikintili mutsuz ruh haline sebebiyet veriyor ayrica seker duzeyinide etkiliyor biliyorsunuz oda ruh haliyle cok baglantiliAyy ben günlerdir içiyorum o yüzden mi böyle oldummİçerken çok keyifli oluyorum hatta moralim yükselsin diye yine içeyim dedim, neredeyse bağımlı olacaktım görüyor musunuz
Çok teşekkür ederim biraz detoks yapayım en iyisi
Ben de böyleyim 3 haftadır filan.Allahın gücüne gitmesin ama hayatta yaşayacak sebebim yokmuş gibi hissediyorum.gece kalkıyorum boğulmuş gibiyim ağlıyorum.oturduğum yerde içim daralıyo bağırarak koşmak istiyorum hiçbir yere sığmıyorum
Muhtemelen cok yerde okudum beynin salgi duzeyini etkiliyor buda anksiyetesi kaygi bozullugu olan kisilerde artmaya bircok kisidede ertesi gun kaygili sikintili mutsuz ruh haline sebebiyet veriyor ayrica seker duzeyinide etkiliyor biliyorsunuz oda ruh haliyle cok baglantili
BEnde öyleyim bir boşluk hiçlik hissi, hayatı sorgulama nedenini merak ediyorum cidden
Nerden kime yaptı. CanımBugün doğum haritası analizi yaptırdımm... Bir iyi geldi bir umut doldu içim sormayın. Elektriğinizin tutacağı, güvenilir bir astrolog bulursanız hiç düşünmeden yaptırın. Üzerimdeki tüm sıkıntı uçtu gitti
Nerden kime yaptı. Canım
Haline sukret icin hezamn ferah olsun.Hani demssin ya 3 cocuklu kalmis gibi.Gercekte 3 cocukla ortada kalanlar ne hissetsin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?