Ben istanbulda otuyorum gercekten doktor cok obemli cogu isi bitene kadar sanki bn doktormusum gibi anlatiyorum anlatiyorum cevapsiz kaliyo hic olur bekle diyende olmadi bana ozel hastaneye gittim bi keresinde klomen kullanip doktor odaya almis 5 tane kadin bi ona bakiyo bi bana rezillik azarlar gibi tavirlar ayak ustu neyin var diyo neyse yumurta takibi yaparken bana dediki klomeni kullsndigim ay yumurtan faln yok fayda etmemis baska bi ilaca gecicez dedi uzuldum bnde sonra 1 hafta sonra devlet hastanesinde randovum vardi gittim bana dediki 24 santim yumurtan var catladi catlicak bunu degerlendir dedi 3 gun o ay da olmadi yani ozelin anladigini devlet anladi bilmiyorum doktorlarda bni o kadar yiprattikki bnden sonra evlenen herkesin cocugu oldu yapmadigim bisey kalmadi tabiki taktir allahin anlimiza ne yazildiysa o bizim olan bisey degil sonucta bizde onunuz onu verende rabbim 7 kisiye meryem suresi okuyo bana elmaya bu ay insh madfi durumum iyi olsaydi kendime guvenirdim en iyilerne gider sansimi denerdim elim kolum bagli cogu zamn esimle tartisiyoruz bu yuzden ama inanirmisiniz ictigim bi bardak sudan bile mutlu olmuyorum aslinda bn kucucuk seylerden mutu olan bi insandim allaha kalmis ne derse o olur bu sebepsiz infeltile olup tup bebekleri olumsuz olan arkaslarin yorumlarini okuyunca cok uzuluyorum umutlarim kiriliyo hep ihtimallerdeyim