Sebepsiz Infertelite:(

Adetlerin düzenli mi yani yumurtanın ne zaman çatladığını akıntılarının kıvamından anlayabiliyormusun.eger anlayabiliyorsan tam o gün ilişkiye gir.2 3 günde bir yapılır normalde ama

1 hafta ilişkiye girmeyin.yumurtanin tam olarak ne zaman çatladığını, adetinin kaçıncı gününde catladığını biliyorsan.akintinin kıvamında falan farkediyorsan o gün ilişkiye gir.ama onun öncesinde 6 - 7 gün ilişki olmasin.buradaki amaç spermlerin birikmesi ve yumurta çatladığı anda hepsinin birde hücum etmesi ile hamile kalma şansını arttırmak.doktorum tavsiye etmişti bana.bir kere dene istersen ama 1 hafta ilişki olmayınca tam yumurtanın çatladığı günü iyi tespit etmen lazim.kendin bilemiyorsan bir kaç ay yumurtanı takip ettir doktora.o der zaten bugün çatlar, yarın catlar diye.
Çok net biliyorum bende standart 28 güne bir olur adetim bide kasiklarimdan anlıyorum ben ağrı yapıyor

Kizlar stres diyorsunuz bende stresin gebeligi engelledigi dusincesindeyim.ama benim bir arkadasim var esiyle arasi cok kotuydu surekli hayatinda sikinti stress ne ararsaniz evden bile kovulmalar ..arkadasim hamile kaldi ve hamileykende surekli sikinti yasadi hatta esi dna testlerine kadar yaptirmmak istedi su anda cok saglikli bir bebegi oldu.yani oluncada oluyor ne olursa olsun
Ama arkadaşınızın stresi çok farklı, genelde sebepsiz infertelitede bebek olayını düşünmek sürekli bunu dert etmekten bahsediyoruz stres derken. yine bu forumda okumuştum sebepsiz olan bir bayan ailesinden biri trafik kazası geçiriyor ve o dönemde yakınıyla ilgilenmekten onu düşünmekten bebek olayını bir süre unutuyor ki o dönem hamile kalıyor.

Back
X