- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
Anladım canım o zaman zaten düşüp düşmediği i anlayamazsın inşallah değerleri güzeldir testi yaptırın kafanız rahat etsin gebelik için daha 8ay olmuş erken merak etme olur yakındaOnlari yazmayı unutmuşum canim corona oldugumuz gun ari sutu propolis ballı karışıma başlamıştık bağışıklık icin, omega 3 te 2 aydır kullaniyor esim..
Daha önce test hic yaptırmadık esim icin haftaya yapılacak insallah.
8 aydır deniyoruz.
Devit diye tek bir ampul olan içinde 300.000 değerli bir takviye var bu uygun mudur bilginiz var milütfen vitamin değerlerinizi kontrol ettirin. D vitamininizin düşük olduğuna adım gibi eminim.
En temelinden B12,c,d, magnezyum,balık yağı kullanmanız lazım. Abarttığımı düşüneceksiniz eminim ki ama eminim. Krdeşim ebe, sağlıklı yaşamla kafayı kırdım. Birçok eğitim aldım araştırdım okudum.
D vitamini düşükse gebelik olmuyor maalesef. Onda da kiloyla orantılı olarak kullanılan sıvı form tercih edin.
60 kiloysan 6 damla şeklinde
Google a gıda takviyelerimiz yazdığında çıkan ilk internet sitesinde çok güzel bilgiler var. Marka önerisi, kullanım şekli anlatılıyor.
Hatta sebebi isimli bir youtuber var sebile ölmez. Onun hikayesini dinlemelisiniz. Yotube a sebibebi hamilelik yazın ilk videosunu izleyin. Çok başarılı takviyeler kullandı kendisi,başarısız tüpbebek sonrası doğal yollarla hamile kaldı. Rabbim nasip eder size de inşallah
InsallahhAnladım canım o zaman zaten düşüp düşmediği i anlayamazsın inşallah değerleri güzeldir testi yaptırın kafanız rahat etsin gebelik için daha 8ay olmuş erken merak etme olur yakında
Canım daha çok erken bize 3 buçuk yıl oldu bizde de problem yok ama sabır hemen umutsuz olma.InsallahhAllahim sen affet ama umudum kalmadı yani en azından doktor eli değecek galiba diyorum çünkü benim her seyime bakildi hic bir sorun yoktu.. Tabi sperm icin henüz bilmiyoruz ama insallah doktor eli değmeden dogal sekilde olur amin.. sizin ne kadar oldu ?
Prolaktin yüksekse kullanmayın.Merhaba bu incir kürünü nasıl yaptığınızı söyler misiniz. Mümkünse
Hayır uygun değil. Şişe içiresinde, sıvı formda her bir damlası 1.000ıu olan form lazım. Sizin dedikleriniz sentetik form. Vücuda etkisi hem az oluyor hem de zararları var.Devit diye tek bir ampul olan içinde 300.000 değerli bir takviye var bu uygun mudur bilginiz var mi
Her gün sekine duası ve Meryem suresi okuyun Rabbim tez zamanda kucaginizi saglikli evlwtlar ile doldursunOlmadıkça vardır bir hayır diyorum 10 dk sonra onu kendim dememiş gibi üzülüyorum, zaten pandemi var kıtlık olucak bu dünyaya çocuk mu getirilir diyorum bir bebek görünce içim gidiyor yine hayallere dalıp olmayınca üzülüyorum yani o takma kafana lafı o kadar çok sinirimi bozuyor ki artık. En kötüsü de arkadaşlarımın çocuklarını severken ya da hamile haberi aldığım da içim deki o duygunun kıskançlık olduğunu insan arkadaşının bebeğini mutluluğunu kıskanır mı diye kendime kızıyorum. Onlar adına seviniyorum ama kendi adıma daha çok üzülüyorum. Haberler de çöpe atılan bebekleri görüyorum onlar anne olurken ben nasıl olamam diye isyan ediyorum yanlış biliyorum ama elimde değil
Aminnn çok teşekkür ederimHer gün sekine duası ve Meryem suresi okuyun Rabbim tez zamanda kucaginizi saglikli evlwtlar ile doldursun
Çok teşekkür ederim, ne kadar detaylı ve açıklayıcı yazmışsınız dediğiniz yerleri araştırmaya başlayacağım hemen. Veremediğiniz marka ile ilgili size özel mesaj göndereyim.Hayır uygun değil. Şişe içiresinde, sıvı formda her bir damlası 1.000ıu olan form lazım. Sizin dedikleriniz sentetik form. Vücuda etkisi hem az oluyor hem de zararları var.
Kilosu 50 olan bir kişinin ihtiyacı 5bin ıu. Yani 5 damla alması gerekiyor her gün. İki senedir vücut sağlığım için düzenli kullanıyorum. Türkler bir marka çıkarttı vefa ilaç. Mavi bir kutusu var. Marka yazmak yasakdır galiba direk yazamıyorum ama bulabilirsiniz. Fiyatı da 25-30 tl arasıydı sanki.
Googla a gıda takviyelerimiz yazın. Çıkan sitede bilgiler mevcut.
Face ve insta da sağlıklı yaşıyoruz diye bir sayfa var. Orayı inceleyebilirsiniz.
Bütüncül bakan bir doktor bulmanız lazım.
İstanbul altınizdadede babı hayat fiye bir klinik var. Ben orda ilk başladım bu sağlıklı yaşama. Orayla görüşebilirsiniz.
YA sebesiz infertilitenin vitamin değerlerinden dolayı oldupuna okadar eminim ki. Ama normal bir kadın doğuma gidince aslaa vitaminlere bakmıyor. Bütüncül düşünemiyorlar.
Birsürü yapılbilecek şey var ama ilk etapta c ve d vitamini alıp deneyin nolur. Valla dua edersiniz bana.
merhaba bu polip basıl tespit edildi ultrasonla alltan muaynene yada hsg ile mi ?Canım bize de sebepsiz infertilite denmişti ama tavsiye üzerine bu alanda çok iyi bir doktora gittik. Rahimde polip varmış toplu iğne ucunun bilmem kaçta biri büyüklüğünde. Dr o polipi rahimden girerek aldı. Cuma işlem oldu pzt işe gittim. İşlem Mayıs ayında oldu Haziran’da hamile kaldım. Doğumdan sonra boşandık, o ayrı konu
Evet rahim ultrasonuyla tespit edildi. Bilimsel adını tam hatırlayamıyorum 6-7 yıl önceydi. Rahim içine penis gibi bir aletle girildi, 15 dk süren ayrıntılı bir muayene yapıldı. Çok minik bir polip tespit edildi. Bu tespitten sonra o polipin oradan alınması gerektiği söylendi. Adetim yakın olduğu için o ay işlem yapılamadı. Bir sonraki ay işe başlayacaktım o yüzden yaptıramadım, Mayıs ayında müsait oldum. Mayıs başında işlem yapıldı, bir iki hafta içinde tamamen iyileştim. İyileşmeden sonra bir iki birleşme yaşadık eşimle. Zaten onlardan birinde hamile kalmışım, haziran ayında hamile olduğumu öğrendim.merhaba bu polip basıl tespit edildi ultrasonla alltan muaynene yada hsg ile mi ?
Eğer ihtiyaç duyarsanız doktorların ve tedavi öneren tıp merkezlerinin adını özelden verebilirim.merhaba bu polip basıl tespit edildi ultrasonla alltan muaynene yada hsg ile mi ?
Kelime kelimesine aynı durumları yaşıyorum yaa:)) Allahım sabır versin. 4 yıldır uğraşıyorum bende. Sebepsiz değil yalnız, Endometriozis Adenomyozis ve hidrosalpenks var. Çok yorucu bir süreç. İnşallah yolun sonu aydınlıktır hepimiz için.Olmadıkça vardır bir hayır diyorum 10 dk sonra onu kendim dememiş gibi üzülüyorum, zaten pandemi var kıtlık olucak bu dünyaya çocuk mu getirilir diyorum bir bebek görünce içim gidiyor yine hayallere dalıp olmayınca üzülüyorum yani o takma kafana lafı o kadar çok sinirimi bozuyor ki artık. En kötüsü de arkadaşlarımın çocuklarını severken ya da hamile haberi aldığım da içim deki o duygunun kıskançlık olduğunu insan arkadaşının bebeğini mutluluğunu kıskanır mı diye kendime kızıyorum. Onlar adına seviniyorum ama kendi adıma daha çok üzülüyorum. Haberler de çöpe atılan bebekleri görüyorum onlar anne olurken ben nasıl olamam diye isyan ediyorum yanlış biliyorum ama elimde değil
Gerçekten çok zor bir durum çevrem de çocuğu olmayan kimse yok herkes maşallah ceket atsan hamile kalıyor buraya girerek rahatlatıyorum içimiKelime kelimesine aynı durumları yaşıyorum yaa:)) Allahım sabır versin. 4 yıldır uğraşıyorum bende. Sebepsiz değil yalnız, Endometriozis Adenomyozis ve hidrosalpenks var. Çok yorucu bir süreç. İnşallah yolun sonu aydınlıktır hepimiz için.
Ay hem nasıl, Tavşan misali doğuruyor çevremdeki herkes. Demekki bu bizim sınavımız. Zorlu bir sınav imtihan. Böyle düşünmem, bu durumu anlamam biraz geç oldu ama.. İnşallah alnımızın akıyla çıkarız. Bizde anne oluruz. Beynimi tüm olumsuzluklardan uzak tutuyorum artık. Evet istiyorum kararlıyım diyorum.Gerçekten çok zor bir durum çevrem de çocuğu olmayan kimse yok herkes maşallah ceket atsan hamile kalıyor buraya girerek rahatlatıyorum içimi
D vitamini eksikse gebelik olmuyor demişsiniz ama D vitamini yetmezlik durumu ile hamile kaldim bu bilgi yanlis , insanlari kesinmis gibi yanlis yönlendirmeyinlütfen vitamin değerlerinizi kontrol ettirin. D vitamininizin düşük olduğuna adım gibi eminim.
En temelinden B12,c,d, magnezyum,balık yağı kullanmanız lazım. Abarttığımı düşüneceksiniz eminim ki ama eminim. Krdeşim ebe, sağlıklı yaşamla kafayı kırdım. Birçok eğitim aldım araştırdım okudum.
D vitamini düşükse gebelik olmuyor maalesef. Onda da kiloyla orantılı olarak kullanılan sıvı form tercih edin.
60 kiloysan 6 damla şeklinde
Google a gıda takviyelerimiz yazdığında çıkan ilk internet sitesinde çok güzel bilgiler var. Marka önerisi, kullanım şekli anlatılıyor.
Hatta sebebi isimli bir youtuber var sebile ölmez. Onun hikayesini dinlemelisiniz. Yotube a sebibebi hamilelik yazın ilk videosunu izleyin. Çok başarılı takviyeler kullandı kendisi,başarısız tüpbebek sonrası doğal yollarla hamile kaldı. Rabbim nasip eder size de inşallah
allah yardımcınız olsun benimde aynı sorunum var etrafımdaki herkesi bana karşı düşücesiz halleri beli deli ediyor.düşünmüyoruz şuan dememe rağmen bile hala sorup duran hasta ruhlu insanlar var neler yaşadığımızı bilmedenKızlar 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Tüm tetkikler yapıldı. Eşimde ve bende her şey normal görünüyor. Ama yok olmuyor. Yaş 32 . Umudum kalmadı. Çok yıpratıcı bir süreç. Ben hariç herkes hamile etrafımda. Arkadaşlarım, kuzenlerim, hatta mezun ettiğim öğrencilerim.Psikolojim bozuldu.Herkes sorup duruyor. Olmuyor mu diye soranlar, üreyebildiği için nispet yapan tanıdıklar, halimi bildikleri halde arayıp hamileliğini müjdeleyen arkadaşlar beni çok yordu.Tüm gün bu konuyu düşünüyorum. Bazen diyorum ki keşke bir sorun olsaydı da onu göre bir tedavi görseydim. Çaba sarfetmeden mutlu olabileceğim günler gelsin artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?