- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Oooo süper ya hazır antikorlarınız da varken yaptırın kafan rahat olsun. Biz geçirmedik tüpe kadar da geçirmeyiz artık inşallah. Bazı kişilerin eşlerinin sperm sayısının hastalıktan sonra oldukça azaldığını okudum burada seni endişelendirmek istemem ama hastalıktan sonra hiç sprem tahlili verdi eşin? Herkeste aynı olmuyordur belkiBu arada covid de atlattık canım ya bende diyorum belki o zamana kadar azalır bu vakalar çok teşekkür ederim
Evet canım sperm testi verdi çok şükür büyük bir fark yok zaten sperm sayımız iyiydiOooo süper ya hazır antikorlarınız da varken yaptırın kafan rahat olsun. Biz geçirmedik tüpe kadar da geçirmeyiz artık inşallah. Bazı kişilerin eşlerinin sperm sayısının hastalıktan sonra oldukça azaldığını okudum burada seni endişelendirmek istemem ama hastalıktan sonra hiç sprem tahlili verdi eşin? Herkeste aynı olmuyordur belki
Buna sevindim.Evet canım sperm testi verdi çok şükür büyük bir fark yok zaten sperm sayımız iyiydi
Sizi en iyi anlayanlardan biriyim herkes kafana takma diyor ama mümkün değil biliyorum, iyi bir merkeze gidip tetkikleriniz yeniden yaptırın sonuçlar çıkınca doktorunuza tüp bebek istediğinizi söyleyin, inşAllah ilk seferde olur, olmazsada vazgeçmeyin umudunuzu yitirmeyin unutmayın vaktinden önce çiçek açmaz herşeyin bir vakti olduğu gibi bununda bir vakti var.Kızlar 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Tüm tetkikler yapıldı. Eşimde ve bende her şey normal görünüyor. Ama yok olmuyor. Yaş 32 . Umudum kalmadı. Çok yıpratıcı bir süreç. Ben hariç herkes hamile etrafımda. Arkadaşlarım, kuzenlerim, hatta mezun ettiğim öğrencilerim.Psikolojim bozuldu.Herkes sorup duruyor. Olmuyor mu diye soranlar, üreyebildiği için nispet yapan tanıdıklar, halimi bildikleri halde arayıp hamileliğini müjdeleyen arkadaşlar beni çok yordu.Tüm gün bu konuyu düşünüyorum. Bazen diyorum ki keşke bir sorun olsaydı da onu göre bir tedavi görseydim. Çaba sarfetmeden mutlu olabileceğim günler gelsin artık ya
ahhh sağlıkla alın kucağınıza darısı bizlere olsunEşimin sperm sayısı 0.1di ve tüp bebek dışında çare yok dediler. Yine de hem manevi hem maddi olarak kendimize 1 yıllık bir süre tanımıştık. Sonrasında Gidip tüp bebek yaptıracaktık. Her ay adet olduğum için kendimi kahrederdim. İlişki sonrası yok uzanıp bekleme falan bilirsiniz biz de hepsini yapıyorduk.
Son ilişkiye girdiğimiz zamanların birinde eşime dedim ki uzanıp beklemiycem amannn boşver zaten olmuyor. Kalktım hemen duşa girdim. Ve o ay hamile kalmışım. Bu öyle bir şoktu ki bizim için 3 ay inanamadım.
Biraz düşünceleri serbest bırakıp kendini salınca vücut rahatlıyor sanırım. Zor oluyor biliyorum ama lütfen biraz deneyin.
Teşekkür ederim❤❤ Allah isteyen herkese bu mutlu haberi versinahhh sağlıkla alın kucağınıza darısı bizlere olsun
Biz de tam 37 bekledik sebepsiz yüzünden. Sonunda başladık tüp bebeğe, kızımızı kucağımıza aldık. Keşke en başta başlasaydım. Klomenler, aşılamalar derken boşuna zaman kaybetmişim. Kendinizi üzmeyin artık her şeye ulaşmak kolayKızlar 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Tüm tetkikler yapıldı. Eşimde ve bende her şey normal görünüyor. Ama yok olmuyor. Yaş 32 . Umudum kalmadı. Çok yıpratıcı bir süreç. Ben hariç herkes hamile etrafımda. Arkadaşlarım, kuzenlerim, hatta mezun ettiğim öğrencilerim.Psikolojim bozuldu.Herkes sorup duruyor. Olmuyor mu diye soranlar, üreyebildiği için nispet yapan tanıdıklar, halimi bildikleri halde arayıp hamileliğini müjdeleyen arkadaşlar beni çok yordu.Tüm gün bu konuyu düşünüyorum. Bazen diyorum ki keşke bir sorun olsaydı da onu göre bir tedavi görseydim. Çaba sarfetmeden mutlu olabileceğim günler gelsin artık ya
Trombofili testi dışında hepsi yapıldı tabiki. Hiç hamile kalamadım. O test benim bildiğim tekrarlayan düşüklerde yapılıyor.Rahim filmi, hormon testleri, rahim içi / tüpler/ yumurtalık, sperm testi, trombofili testi yapıldı mı?
İki ultrasona bakıp sorun yok deyin doktorlara inanmayın.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Darısı başımızaEşimin sperm sayısı 0.1di ve tüp bebek dışında çare yok dediler. Yine de hem manevi hem maddi olarak kendimize 1 yıllık bir süre tanımıştık. Sonrasında Gidip tüp bebek yaptıracaktık. Her ay adet olduğum için kendimi kahrederdim. İlişki sonrası yok uzanıp bekleme falan bilirsiniz biz de hepsini yapıyorduk.
Son ilişkiye girdiğimiz zamanların birinde eşime dedim ki uzanıp beklemiycem amannn boşver zaten olmuyor. Kalktım hemen duşa girdim. Ve o ay hamile kalmışım. Bu öyle bir şoktu ki bizim için 3 ay inanamadım.
Biraz düşünceleri serbest bırakıp kendini salınca vücut rahatlıyor sanırım. Zor oluyor biliyorum ama lütfen biraz deneyin.
Bence tekrarlayan düşükleri beklememek gerek.Trombofili testi dışında hepsi yapıldı tabiki. Hiç hamile kalamadım. O test benim bildiğim tekrarlayan düşüklerde yapılıyor.
İnşallah tez vakitte hayırlı evlatların olsun.Trombofili testi dışında hepsi yapıldı tabiki. Hiç hamile kalamadım. O test benim bildiğim tekrarlayan düşüklerde yapılıyor.
Merhaba, az da olsa bir düşüf olmuş mu ? Biz de corona atlattık eşim ay sonu test yaptıracak inşallaj korkuyla sonucu bekliyorum. Bir de acaba hafif mi atlattınız ? Verilen ilaçları kullandı mı eşinizEvet canım sperm testi verdi çok şükür büyük bir fark yok zaten sperm sayımız iyiyd
Sağlık probleminiz yoksa sorun psikolojik.Kızlar 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Tüm tetkikler yapıldı. Eşimde ve bende her şey normal görünüyor. Ama yok olmuyor. Yaş 32 . Umudum kalmadı. Çok yıpratıcı bir süreç. Ben hariç herkes hamile etrafımda. Arkadaşlarım, kuzenlerim, hatta mezun ettiğim öğrencilerim.Psikolojim bozuldu.Herkes sorup duruyor. Olmuyor mu diye soranlar, üreyebildiği için nispet yapan tanıdıklar, halimi bildikleri halde arayıp hamileliğini müjdeleyen arkadaşlar beni çok yordu.Tüm gün bu konuyu düşünüyorum. Bazen diyorum ki keşke bir sorun olsaydı da onu göre bir tedavi görseydim. Çaba sarfetmeden mutlu olabileceğim günler gelsin artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?