Sebepsiz infertilite beni tüketti

Bu arada covid de atlattık canım ya bende diyorum belki o zamana kadar azalır bu vakalar çok teşekkür ederim
Oooo süper ya hazır antikorlarınız da varken yaptırın kafan rahat olsun. Biz geçirmedik tüpe kadar da geçirmeyiz artık inşallah. Bazı kişilerin eşlerinin sperm sayısının hastalıktan sonra oldukça azaldığını okudum burada seni endişelendirmek istemem ama hastalıktan sonra hiç sprem tahlili verdi eşin? Herkeste aynı olmuyordur belki

Evet canım sperm testi verdi çok şükür büyük bir fark yok zaten sperm sayımız iyiydi

Sizi en iyi anlayanlardan biriyim herkes kafana takma diyor ama mümkün değil biliyorum, iyi bir merkeze gidip tetkikleriniz yeniden yaptırın sonuçlar çıkınca doktorunuza tüp bebek istediğinizi söyleyin, inşAllah ilk seferde olur, olmazsada vazgeçmeyin umudunuzu yitirmeyin unutmayın vaktinden önce çiçek açmaz herşeyin bir vakti olduğu gibi bununda bir vakti var.

Eşimin sperm sayısı 0.1di ve tüp bebek dışında çare yok dediler. Yine de hem manevi hem maddi olarak kendimize 1 yıllık bir süre tanımıştık. Sonrasında Gidip tüp bebek yaptıracaktık. Her ay adet olduğum için kendimi kahrederdim. İlişki sonrası yok uzanıp bekleme falan bilirsiniz biz de hepsini yapıyorduk.
Son ilişkiye girdiğimiz zamanların birinde eşime dedim ki uzanıp beklemiycem amannn boşver zaten olmuyor. Kalktım hemen duşa girdim. Ve o ay hamile kalmışım. Bu öyle bir şoktu ki bizim için 3 ay inanamadım.
Biraz düşünceleri serbest bırakıp kendini salınca vücut rahatlıyor sanırım. Zor oluyor biliyorum ama lütfen biraz deneyin.

ahhh sağlıkla alın kucağınıza darısı bizlere olsun

Rahim filmi, hormon testleri, rahim içi / tüpler/ yumurtalık, sperm testi, trombofili testi yapıldı mı?
İki ultrasona bakıp sorun yok deyin doktorlara inanmayın.

Biz de tam 37 bekledik sebepsiz yüzünden. Sonunda başladık tüp bebeğe, kızımızı kucağımıza aldık. Keşke en başta başlasaydım. Klomenler, aşılamalar derken boşuna zaman kaybetmişim. Kendinizi üzmeyin artık her şeye ulaşmak kolay

Rahim filmi, hormon testleri, rahim içi / tüpler/ yumurtalık, sperm testi, trombofili testi yapıldı mı?
İki ultrasona bakıp sorun yok deyin doktorlara inanmayın.
Trombofili testi dışında hepsi yapıldı tabiki. Hiç hamile kalamadım. O test benim bildiğim tekrarlayan düşüklerde yapılıyor.

Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Darısı başımıza Canım 1 yıl hatta daha fazla süre akışına bıraktık. Olmayınca acaba olmayacak mı deyip strese girdim haliyle. Yani bir iki kez deneyip stres yapmadım. Pandemi olduğu için evden çalışıyorum haliyle düşünecek çok zaman var. Kafayı takmamak mümkün değil. Başarabilenlere hayret ediyorum. İnsan kendini üzen bir durumu ne kadar düşünmeyebilir ki. Ama sizin adınıza çok sevindim.

Bende tedavi ile hamile kaldım. Her gece dua ediyorum Rabbim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın .. evlat acısıyla evlat hasretiyle sinamasin inşallah en kısa zamanda nasip etsin sizlere de .. ben İzmir'deyim yardımım dokuncak olursa doktorumu kesinlikle tavsiye ederim. Önce Allah'a sonra doktoruma şükür ediyorum

konu başlığını görünce burnumun direği sızladı testler, tahliller, filmler, folik asit içeren vitaminler, dualar, zikirler, ya olursa diyerek yapılan kürler ve pandemi derken tam 5 yıl geçmiş şimdi fark ettim
bi süre sonra arsızlaştım ağzını gereksiz açana payını anında verebiliyorum ama çocuk sahibi olmanın tamamen Allah vergisi olduğuna emin olduğum halde anne olamama ihtimalini kabullenemiyorum içim içimi yiyor..
malum sebepsiz infertilite tanısı olunca prosedürde ne varsa hepsi sırayla deneniyor haplarla 2 aşılama negatif sonuçlandı
bu ay iğneli aşılamaya geçicez bakalım inanılmaz yorulduk yıprandık ama yıllar sonra pişmanlık yaşamamak için direniyoruz hakkımızda hayırlısı..

Trombofili testi dışında hepsi yapıldı tabiki. Hiç hamile kalamadım. O test benim bildiğim tekrarlayan düşüklerde yapılıyor.
Bence tekrarlayan düşükleri beklememek gerek.
Ben trombofili olduğumu öğrenmeseydim bebeklerim karnımda belirli aya kadar anca gelir sonrası tufan olurdu?
Zaten doktorlarda bunu beklemeden yapıyor artık.
3 düşük kuralı;
Devlet prosedürü 3 düşük olması gerekti.

Bazen rahim spermi mikrop olarak algılıyormuş bu konuda doktor bişey söyledi mi?

Tiroide baktır canım hasimato diye bir hastalık var o yüzden de çocuk olmayabiliyor Dr genelde atlıyor

Bende çocuk olmuyordu bir senedir her ay hastanedeydim sebep çikolata kisti sandirdim birde pko vardı zaten kilo vardı yaş vardı ne oldu dersin tiroid kanseriymisim zaten çocuk olmuyor diye korunmadim ameliyat akabinde hamile kaldım kanser tedavisinin ortasında. Üstelik hamile kaldığım ay tam 15 gün soğan suyu içtim bilmeden. Çocuk nasıl olduda düşmedi hayret ediyorum. Canım hiç üzülme Allah verdikten sonra taşın içinde yaratır yine verir.

Evet canım sperm testi verdi çok şükür büyük bir fark yok zaten sperm sayımız iyiyd
Merhaba, az da olsa bir düşüf olmuş mu ? Biz de corona atlattık eşim ay sonu test yaptıracak inşallaj korkuyla sonucu bekliyorum. Bir de acaba hafif mi atlattınız ? Verilen ilaçları kullandı mı eşiniz

Sağlık probleminiz yoksa sorun psikolojik.
Kafaya takmışsınız muhtemelen stresten olmuyor.
İnsan neye odaklanırsa onu görür etrafında.
Bence bu şekilde üzülmeyin
Her şeyin vakti ve nasibi vardır.
Mutlu bir olayı size müjdelemelerinden rahatsız olacak bir durum yok ortada.
Kısır değilsiniz sıkıntınız yok
Keşke bir sorun olsaydı demek çok mantıksız
Bu şekilde düşündüğünüz aşırı takıntı yaptığınız için olmuyor olabilir
Sakın gitsin
Çocuksuz olmanın çok güzel yanları var kafa dinlemek ve kendine zaman ayırmak gibi
Hayata olumlu yönlerden bakın

Allah yardimciniz olsun inşallah kısa sürede hayırlı ve sağlıklı bir evlada gebe kalırsınız lakin şunu anlamıyorum arkadaşlarınız hamile olduğunu söylemese bu seferde benden sakladı diye konu açılıyor yani Rabbim göstermesin yasamadigin için anlamıyor olabilirim ama en fazla ozenirim diye düşünüyorum ben hamile kalamiyorum diye tüm dünyadaki kadınları hamile diye kıskanacak değilim ...misal ben ikiz ve üçüz bebeklere bayılırım ama çok severim kendiminde ilerleyen zamanlarda olmasını isterim ve ikiz veya 3 uz annesi görünce hayranlıkla bakarım ozenirim ama asla kıskanmam arkadaşım kalsa sevinçten uçarım yani bilemiyorum işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…