- 19 Temmuz 2023
- 83
- 66
- 3
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ne güzel sağlıkla kucağınıza alın10 yıldan sonra çok şükür hamileyim.. sebepsiz infertilite sayısız yumurta takibi aşılama ve 3 tüp bebek hepsi negatifti ve ne tedaviyle nede doğal yolla gebelik elde edemedik.. görünürde herşey sıkıntısız hatta olağan üstü güzeldi gebe kalmam değil kalamamam mucizeydi:) neyse ben artık maddi manevi tükenmiştim ve vazgeçmiştim son tüp bebekten iki ay sonra kendiliğimden gebe kaldım fakat kalp atışı alınamadı ve mol gebelik olduğu çıktı ortaya ve kürtaj oldum.. bir sene gebelik yasaktı ve tekrar doğal yolla gebelik olmasın çünkü mol olma olasılığı çok yüksek genetik testli tüp bebek şart dedi.. ben artık yıkıldım maddi anlamda ve manevı anlamda kaldıracak gücüm yoktu ve artık bebek mebek istemiyordum kii beş ay sonra kendiliğinden tekrar gebe kaldım suan 17. haftayı doldurduk
inşallah tez zamanda darısı sıze olsun.. ama işte bizim gibilerin her kontrolde yüreği ağzında oluyor.. ben izmirde ikamet ediyorum çok doktora gittim en son çok şükür doktorumu buldum her umutsuzluğumda tuttu çekti ellerimden beni karanlıktan.. ve bence hayat tarzını değiştirmek çok önemli.. dans kursuna yazıldım spor salonuna yazıldım.. bir de vitamin desteği aldım gerçekten etkili.. krill oil, q10, d3+k2 ımpyrıl kullandım ozellıkle sebepsız ınfertılıtelerde cok etkılıYaaa ne güzel sağlıkla kucağınıza alınBenim de üc yıl oldu artık tükendim maddi olarak saymıyorum zaten döktüğümüz paraları ama manevi olarak bu sonuncudan ümitliydim bu fena yıktı eşimle beni
Son bir embriyom kaldı onu da deneyeceğim tabiki ama sıfırdan başlamak çok zor geliyor Şu kurduğunuz cümle ‘’ hamile kalamamam anormal’’ aynen bu durumdayız ya inanamıyorum yaşadığımız şeye umarım benim de hikayem mutlu biter
onemore bayanlar ve erkekler için olan bantlar var tavsiye ederimMerhaba kızlar , maalesef 3.denemem de negatif sonuçlandı bugün itibari ileBizim derdimiz sebepsiz artık ne yapacağımızı şaşırdık özellikle sebepsiz olan ve hamile kalanlar cevap verebilir mi
Ne yaptınız neleri denediniz bir ses verin..
Kesinlikle her doktor her hastaya iyi gelmiyor ben de onu anladım bu süreçte .. Zaten bu ilk iki denemem başka hastanede idi şimdiki başka yerde oldu istanbuldayım bende bahcecideyim.. Çok iyi yapmışsınız ben de çalışıyordum işten ayrıldım stresten uzak kalmak icin kendime yeni hobiler uğraşlar bulacağım mecbur zaten söylediğiniz takviyelere bakacağım çok teşekkürlerinşallah tez zamanda darısı sıze olsun.. ama işte bizim gibilerin her kontrolde yüreği ağzında oluyor.. ben izmirde ikamet ediyorum çok doktora gittim en son çok şükür doktorumu buldum her umutsuzluğumda tuttu çekti ellerimden beni karanlıktan.. ve bence hayat tarzını değiştirmek çok önemli.. dans kursuna yazıldım spor salonuna yazıldım.. bir de vitamin desteği aldım gerçekten etkili.. krill oil, q10, d3+k2 ımpyrıl kullandım ozellıkle sebepsız ınfertılıtelerde cok etkılı
Teşekkürler cevabınız İçin bant duymadım hiç nedir nasıl kullanıyor acaba doğal yolla olacağı umudumu çoktan kestim gerçionemore bayanlar ve erkekler için olan bantlar var tavsiye ederim
ne demek.. aslında doktorum o kadar yoğun ki ama yine de bırakmadı elimi.. doktor dıyemem yetmez abla gibi anne gibi kız kardeş gibi sağolsun.. ara verdiğimiz dönem aradı beni (ki bende çok özlemiştim) dedi ki boşluğum var seni görmek istiyorum hadi çık gel.. gittim, dedim ki doktorum kafam çok karışık bir ay önce sorsanız kesinlikle bebek yok ıstemıyorum ama hormonlar beni bebeğe itiyor ve ben sırf bebek düşünmemek için gittim kredi çektim arabamı yükselttim ki bütçemi aşan bir borçlanma oldu, oldu ama tüp bebek ne olacak nasıl olacak, olacak mı.. bir baktı şöyle bana ve hayatta kimsenin bana etmediği öyle bir cümle kurdu ki kalbime dokundu. ne annem ne kardeşim ne arkadaşım ne onca yıldır gittiğim doktorlar kimse demedi o dedi... sen dedi niye bunları düşünüyorsun ki afalladım nasıl yani dedim, ben niye varım burada bunları ben düşüneceğim ne nasıl olacak, olacak mı sen değil.. git tatil yap ohh ne guzel cok ıyı yapmıssın arabanı degıstırmıssın gez toz dans et ben senın yerıne düşünmek için buradayım dedi.. biliyor musunuz belki çok birşey değil ama sanki ben küçük bir çocuktum o çaresizliğime çare olmuş gibi ışık tuttu bana.. ve zaten bir ay sonra bebeği öğrendik.. sadece bana karşı da değil herkese öyle..Kesinlikle her doktor her hastaya iyi gelmiyor ben de onu anladım bu süreçte .. Zaten bu ilk iki denemem başka hastanede idi şimdiki başka yerde oldu istanbuldayım bende bahcecideyim.. Çok iyi yapmışsınız ben de çalışıyordum işten ayrıldım stresten uzak kalmak icin kendime yeni hobiler uğraşlar bulacağım mecbur zaten söylediğiniz takviyelere bakacağım çok teşekkürler![]()
Ne güzel sizin adınıza çok sevindimne demek.. aslında doktorum o kadar yoğun ki ama yine de bırakmadı elimi.. doktor dıyemem yetmez abla gibi anne gibi kız kardeş gibi sağolsun.. ara verdiğimiz dönem aradı beni (ki bende çok özlemiştim) dedi ki boşluğum var seni görmek istiyorum hadi çık gel.. gittim, dedim ki doktorum kafam çok karışık bir ay önce sorsanız kesinlikle bebek yok ıstemıyorum ama hormonlar beni bebeğe itiyor ve ben sırf bebek düşünmemek için gittim kredi çektim arabamı yükselttim ki bütçemi aşan bir borçlanma oldu, oldu ama tüp bebek ne olacak nasıl olacak, olacak mı.. bir baktı şöyle bana ve hayatta kimsenin bana etmediği öyle bir cümle kurdu ki kalbime dokundu. ne annem ne kardeşim ne arkadaşım ne onca yıldır gittiğim doktorlar kimse demedi o dedi... sen dedi niye bunları düşünüyorsun ki afalladım nasıl yani dedim, ben niye varım burada bunları ben düşüneceğim ne nasıl olacak, olacak mı sen değil.. git tatil yap ohh ne guzel cok ıyı yapmıssın arabanı degıstırmıssın gez toz dans et ben senın yerıne düşünmek için buradayım dedi.. biliyor musunuz belki çok birşey değil ama sanki ben küçük bir çocuktum o çaresizliğime çare olmuş gibi ışık tuttu bana.. ve zaten bir ay sonra bebeği öğrendik.. sadece bana karşı da değil herkese öyle..
çok teşekkürler.. öyle miii çok sevindim gerçekten aslında tek ihtiyacımız manevi destek.. maddi taraf öyle yada böyle bu yola başkoyulduğunda bir şekilde halloluyor..Ne güzel sizin adınıza çok sevindimAçıkçası ben de bugün doktorumdan buna benzer birsey duydum biz yanınızdayız sizi yalnız bırakmayacağız güzel sonuca ulaşacağız tarzında cümleler kurdu ki ilgi alaka bakımından da bu süreçte gerçekten çok memnun kaldım … İnsanın ihtiyacı oluyor bu süreçte böyle şeylere
Bu bantlar trans dermal teknoloji ile üretiliyor.Pozitif sonuç alanlar var.İsterseniz yardımcı olurum. Trans Dermal Dalga Teknoloji ne demektir?Teşekkürler cevabınız İçin bant duymadım hiç nedir nasıl kullanıyor acaba doğal yolla olacağı umudumu çoktan kestim gerçiyani toplam bu üç yıllık süreçte her doktor doğal yolla olur dedi ama yani hususi genetiğine bakılmış embriyo BİLe tutmuyorsa doğal yolla hiç olmaz diye düşünüyorum
Benimde sebepsiz infertilite. 3.5 yılı bulacak. Tedaviye başlarız diye düşündüğümüz sıralarda kimyasal oldu. Beta Hcg sıfırlanması çok uzun sürdü. Sonra da adetlerim epey gecikti. Bu ay umutluydum nasip olmadı. Adetim yine gecikti çok sıkıntılı bir durum. Öyle bunaldım ki ve üzülüyorum ki kimse anlamıyor. Son zamanlarda çevrem 2. Ye hamileydi doğdular büyüdüler. Moral olsun diye dinlediğim insanın bile şuan 3 aylık olmuş bu üzüntüleri unutmuş bile. Ben hiçbirini unutmam gibi geliyor. Bir watsup grubunda 3 gün önce 2. bebiş doğdu diye haber veren kişi ve ona yağan tebrik mesajlarından öyle üzüldüm ki kendime.Merhaba kızlar , maalesef 3.denemem de negatif sonuçlandı bugün itibari ileBizim derdimiz sebepsiz artık ne yapacağımızı şaşırdık özellikle sebepsiz olan ve hamile kalanlar cevap verebilir mi
Rabbim inşallah en kısa zamanda sanada hayırlısıyla nasip etsinMerhaba kızlar , maalesef 3.denemem de negatif sonuçlandı bugün itibari ileBizim derdimiz sebepsiz artık ne yapacağımızı şaşırdık özellikle sebepsiz olan ve hamile kalanlar cevap verebilir mi
Merhaba edelim tabi birbirimize duaBenimde sebepsiz infertilite. 3.5 yılı bulacak. Tedaviye başlarız diye düşündüğümüz sıralarda kimyasal oldu. Beta Hcg sıfırlanması çok uzun sürdü. Sonra da adetlerim epey gecikti. Bu ay umutluydum nasip olmadı. Adetim yine gecikti çok sıkıntılı bir durum. Öyle bunaldım ki ve üzülüyorum ki kimse anlamıyor. Son zamanlarda çevrem 2. Ye hamileydi doğdular büyüdüler. Moral olsun diye dinlediğim insanın bile şuan 3 aylık olmuş bu üzüntüleri unutmuş bile. Ben hiçbirini unutmam gibi geliyor. Bir watsup grubunda 3 gün önce 2. bebiş doğdu diye haber veren kişi ve ona yağan tebrik mesajlarından öyle üzüldüm ki kendime.5 yıllık evliyim özlemim içimde yara oldu. 5 yıl da çevreyi geçtim sosyal medyada tanıdığım kişilere bakıyorum bir tek benim yok. Üstelik bazıları 3. Ye bile hamile :) Allah ın takdiri. O kadar içim acıyor ki birbirimize dua edelim.
Amin çok teşekkürler güzel dileğiniz duanız İçin kat kat güzeli sizin de olsunRabbim inşallah en kısa zamanda sanada hayırlısıyla nasip etsin
Bende 7 senedir evliyim sebepsiz benimkide.
Birdahaki aya inşallah tüp bebek yaptırıcam ilk defa, çok heyecanlıyım.
Hep aynı yerde yaptırdıysan acaba farklı yerlerdemi denesen?
Amin çok teşekkürler güzel dileğiniz duanız İçin kat kat güzeli sizin de olsunilk 2 deneme memorialda idi şimdi bahceçiye geçmiştim üçüncü denemem burda oldu.. Histeroskopi yapıp rahme çizik atıldı ama bu da tutmadı maalesef …
Estafurullah saolun aklımda olsın tabikiİşinize karışmak istemem ama bi Soner Düzgünerlemi görüşseniz. Ön görüşmeler zaten ücretsiz. Bunda bile detaylı sizle konuşuyor yaklaşık 1 saate yakın. Siz sonuçlarınızı atıyorsunuz o ön görüşmede bile size fikir veriyor.
Yaptırmak için değil illa belki başka bir ışık tutar.
Estafurullah saolun aklımda olsın tabiki
(Son bir embriyom var dondurulmuş açıkçası onu deneyip sıfırdan başlayacaktım eğer olmazsa ise doktor değiştirmeyi henüz düşünmedim ama gerek olırsa yeni tedavide elbette arasıtırırm )
Sizin umarım ilk tedavide güzel sonuçlarınız olur![]()
Kimseyle paylaşmayarak çok iyi yapmışsınız. Bende kimseyle konuşmak istemiyorum aslında annelere bahsettik. Annem üzülüyor yaşlı epey. Kayınvalidem de sır olsun lütfen kimseye bahsetme diye çok tembihlememe rağmen diğer oğluna söylemiş. Mazereti de oğlunun merak edip sorması. Ama başkaları ona sorunca kendileri bilir düşünmüyorlar vs diyormuş.Merhaba edelim tabi birbirimize duaBu süreci anne baba kardeş bile anlamazken diğer insanlardan anlayış beklemeyin ben kendime de sürekli bunu hatırlatıyorum , en yakınım bile sanmıyorum anlamaz bu durumu ancak yaşayan anlar …Bende 5 yıllık evliyim 3 yıldır uğraşıyoruz aynen anlattığınız gibi benimde arkadaşlarımın ikinci çocuğu oldu tebrikler mesajı attığımda arayıp sorduğumda konu benim neden çocuk ‘’hala’’ yapmadığıma geliyor … Kimseyle paylaşmadık eşimle kararımız aileler bile bilmiyor sizi okadar iyi anlıyorum ki
umarım tez zamanda mutlu haberi alırız…