İnsanlardan neler duydum yaşadım benim sayfamdan okuyabilirsin. Asla ama asla anlayamazlar zaten anlatsana birşey değişmiyor aynı düşüncesizlik devam. O yoksunluk duygusunu çaresizliği uğraşmanın zorluğunu tatmamış ki bilsin. Canım ben 32 olsam bir nebze daha rahat stressiz olacağım tabi evlilik yılına da ayrı üzülüyor insan. Malesef 36 ımdan gün aldım ve 35 den sonrası tıbbi bilgiler canımı yakıyor endişeleniyorum. Bu bir kriter değil tabi beni endişemi yaşayan 20 li yaşlarda var. Kimyasal a bende sevinmedim hiçbirşey hissedemedim. Eşim çok sevindi onu bastırdım ki 2 3 gün sonra hüsran oldu zaten. Dr bana " bu nasıl tepkisizlik ben olsam buraları sevinçten yıkardım felan" dedi. Ama bana nasip olursa burda çok okuduk neler neler o şımarık sevinci değil şükürle dolu kucağıma alma endişesini duyacağım. Gittiğim hastanelerde karnını ovuşturup sesli sevenler var ya karşımda ya da cinsiyet partisi yapacaklarmış tüm koridoru inletenler sevinçleriyle. Onlar öyle kul hakkına girdiler kırık kalpleri daha da elemlendirdiler. İnşaallah Allah tan alacağım mükafatını. Size iyi gelmiyorsa görüşmeyin görmezse duymazsa insan daha iyi hissediyor bence. Bana kötü yorum yapanlarda oldu ne kadar kıskançsın diye :) ama alakası yok. Çocuğunu olmayanın karşısında havalara uçurup kurban olurum diye abartılı seven düşüncesiz vijdansız insan bence. İnşaallah olumlu sonuç alacaksınız sebepsiz olup daha kısa sürede ya da ilkinde tutan elbette var. Ya bunlar hep bir vesile. Vakti geldiyse olacak

ben o vakte koşuyorum diye motive edin kendinizi. Tavsiyem kimseyle bu süreçleri paylaşmayın. Mutlu haberi alırsanız da 3 4 ay saklayın derim. Yorumlar sorular ve ilerde tedavi ile oldu bak sözleri üzecek bu seferde. Her halimize binler şükür. Tüpte olsa sonra ilerde 2. Yi isterseniz belki Allah normal nasip eder. Herşey yolunda normal kalabiliyorum diye iyi düşünmeye çalışıyor insan kimyasala Da. Beni Dr um normal çok istedim diye biraz bekletiyor. Bu ay nasip olmadı ama

2 ayda beta hcg sıfırlansın diye bekledim. 1 ay neredeyse adet gecikmesi yaptı öyle gitti. Önümüzdeki ayda tayin taşınma vs var. İnsan herşeyi düşünüyor düşünüyor

sadece dua ve Allah a tevekkül etmek sığınmak çare. Kafaya çok taktın ondan diyenler ya da sebepsizi anlamayıp biz planladık oldu diyenler. Allah ın da bir planı var imtihanlar ayrı derecelere göre bunu idrak etsin.