Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkSebepsiz infertilite olup kaç yılda nasıl hamile kaldınız
Hamdolsun Rabbime, çarşamba günü gittiğim kaçıncı doktor hatırlamıyorum ağlayarak çıktım tüp bebek dediler yine meğer o sırada zaten Rabbim çoktan göndermiş mucizemi
merhaba canım bende yazışmalarınızı okudum ama sende uzun süre beklemişsin bende yaklaşık 2 senedir istiyorum ama maalesef sebepsiz bi şekilde olmuyor sen aşılama ile mi hamile kalmıştın yoksa doğal yolla mı oldu doğal yolla olduysa farklı olarak ne kullandın acaba yada farklı bişey denedinizmi diye soracaktım
merhaba canım bende yazışmalarınızı okudum ama sende uzun süre beklemişsin bende yaklaşık 2 senedir istiyorum ama maalesef sebepsiz bi şekilde olmuyor sen aşılama ile mi hamile kalmıştın yoksa doğal yolla mı oldu doğal yolla olduysa farklı olarak ne kullandın acaba yada farklı bişey denedinizmi diye soracaktım
Merhaba. 24 Nisan 2019 da hsg çektirdim. Doktorum hsg den bir kaç ay sonra aşılama yapalım dedi. Hsg çektikten sonra herhangi bir takip yapmadı Eylül de gel hsg çekelim dedi. Bende hsg den sonra 3 ay c life diye bir macun var onu kullandım. Sonra Eylül ayında bir topik var seni etiketlerim orada arkadaşlarla 41 Meryem suresi dağıtıp okuduk. Ve o ay her gün düzenli bir şekilde 1 limonu 2 lt suya sıkıyordum sadece onu içiyordum. 6 Ekim'de hamilelik haberi aldım çok şükür. Darısı başına inşallah
cok tesekkir ederim canim. unutmustum yazistiklarimizi, geri dondum tekrar okudum kimdi bu diye, ve hatirladim evet ikimizinki de ayni ay tutmuş. 3,31cikan deger 1hafta sonra 590 oldu cok sukur. hemen hemen ayni gidiyoruz. Rabbim tum isteyenlere versin
Arkadaşlar merhaba. Ben 27 yaşında 2 yıllık evliyim. 14 aydır istememize rağmen gebelik olmuyor. Bende de eşimde de hiç bir sorun görünmüyor. 4 ay klomen kullandım bir ay tek çatlatma iğnesi yapıldı. Hsg çekildi. Doktorum hsg den sonra 2 ay tedaviye ara verelim gebelik şansın yüksek dedi. Maalesef hsg den sonra 4 ay geçti . Hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi falan yani bitkisel kürleri de uyguladık ama yok olmuyor böyle olup hamile kalan var mı bize umut olsun