Merhaba sizinle bi aşılamamız aynı aydaydı sanırım. İsminiz tanıdık geldi. Benimde sebepsiz infertilite. Hatta iki kere hamileliğim oldu kendi kendine. Biri düşükle sonuçlandı bir tane çocuğum var. İkinci olmuyor yıllardır. Bende tüp bebeğe başladımArkadaslar merhaba
Ben 30 esim ise 35 yasindayiz. Ne bende ne de esimde hic bir problem yok. 2 yildir gitmedigimiz doktor yaptirmadigimiz test kalmadi. 5 kez yumurta cogaltma, 2 kez de asilama yapildi. 2.aşilamam bu ay olumsuz sonuclandi. İlk asamada 8, ikinci asilamamda 13 yumurta catladi. Ama bir tane bile dollenme olmadi. Sebepsiz infertilite diyor doktorlar.
Bu ay biraz dinlenip bir sonraki ay tup bebek yaptiracagiz.
İstanbul Anadolu yakasindayim. Bana onerebileceginiz doktor ve merkezlere acigim. Benim gibi hic bir sorunu olmayip da tup bebekle hamile kalanlar bana umut olabilir misiniz?
Tesekkur ederim.
İlk asilamam mart ayindaydi ikincisi de bu ay. İlk asilamalarimiz ayni olmustur belki. Masallah ilk cocugunuzu Allah size bagislasin. İkinci cocuk icin tup bebege bu ay mi basladiniz?Merhaba sizinle bi aşılamamız aynı aydaydı sanırım. İsminiz tanıdık geldi. Benimde sebepsiz infertilite. Hatta iki kere hamileliğim oldu kendi kendine. Biri düşükle sonuçlandı bir tane çocuğum var. İkinci olmuyor yıllardır. Bende tüp bebeğe başladım
Bizde sperm sorunu da yok ama bakalim insallah tup bebek tutar. Aret Kamar istanbulda mi?Bizde sperm sorunu vardi. Tüp bebek denedik tuttu. Aret kamarda denedik. Memnun kaldık
Benimde 2. Aşılamam Mart ayında idi. Haziran ayında başladım fakat transfer ağustosu bulacak.İlk asilamam mart ayindaydi ikincisi de bu ay. İlk asilamalarimiz ayni olmustur belki. Masallah ilk cocugunuzu Allah size bagislasin. İkinci cocuk icin tup bebege bu ay mi basladiniz?
İnsallah hemen tutar ve saglikla kucagina alirsinBenimde 2. Aşılamam Mart ayında idi. Haziran ayında başladım fakat transfer ağustosu bulacak.
İnsallah canim aminKızlar aşılama da çok fazla şans yok zaten.. normal iliskiyle aynı şans...
Tüp bebek tedavisine başlayın ve eminim ilk denemede bile allahın izniyle hamilelik olur inşallah...
Peki cok yogunlar mi canim? Yani yeterince ilgileneniyorlar mi ve istedigimiz zamana randevu alabiliyor muyuz?İstanbul asyada umut bahçeciyi tavsiye ederim doktorumuda sabrından ve ilgisinden dolayı kesinlikle tavsiye ederim . Direk kendi özel numarasını verir ne asistanıma yaz der ne onu ara der direk bire bir . Hatta tüp bebek dışında bile bissürü sorumu yanıtlar anlatır sabri cav kaytar .
Fikrimi sorarsa ben 2 derim ama eşim 1 istiyor. Doktor da bir diyecek kesinİnsallah hemen tutar ve saglikla kucagina alirsin
Kac tane embriyo transfer ettirmeyi dusunuyorsun?
Ben kimseye soylemeyi dusunmuyorum bu durumuFikrimi sorarsa ben 2 derim ama eşim 1 istiyor. Doktor da bir diyecek kesin ☺
Doktor olarak kimi istediğinize bağlı mesela cem çelik çok çok iyi bir doktor ama çok dolu sosyal medya üzeri ünlendiği için adı ı duyan ona gidiyor.. randevu saati saatine bazılarında tutmaya biliyor ben kendi doktorum adına konuşmam gerekirse çok sakin sabrlı dinler yulmadan bıkmadan anlatır . Yazar anlatır arar bire bir anlatır . Hiç bir sorunda yanıtsız kalmaz . Kendisinin hasta yoğunluğu güzel idare ediyor . Ben biç bir gittiğimde yarımsaat üzeri oturup beklemedim . Çokta ilgili naif bir insandırPeki cok yogunlar mi canim? Yani yeterince ilgileneniyorlar mi ve istedigimiz zamana randevu alabiliyor muyuz?
Cok tesekkur ederim bunlar benim icin cok degerli bilgiler. Umarim alnimin akiyla cikarim bu sinavdan.Doktor olarak kimi istediğinize bağlı mesela cem çelik çok çok iyi bir doktor ama çok dolu sosyal medya üzeri ünlendiği için adı ı duyan ona gidiyor.. randevu saati saatine bazılarında tutmaya biliyor ben kendi doktorum adına konuşmam gerekirse çok sakin sabrlı dinler yulmadan bıkmadan anlatır . Yazar anlatır arar bire bir anlatır . Hiç bir sorunda yanıtsız kalmaz . Kendisinin hasta yoğunluğu güzel idare ediyor . Ben biç bir gittiğimde yarımsaat üzeri oturup beklemedim . Çokta ilgili naif bir insandır
Umarım hakkınızda hayırlısı olur ne zaman başlıyacaksınız ?Cok tesekkur ederim bunlar benim icin cok degerli bilgiler. Umarim alnimin akiyla cikarim bu sinavdan.
Allah hepimizin yardimcisi olsun
Simdi adetimin ikinci gunu. Bu ay ara verelim dedik doktor da oyle onerdi. Benim gittigim doktorun tup bebek sertifikasi olmadigi icin once merkez ve doktor bulmam lazim. Bir sonraki ay tedavi icin gitmeyi dusunuyorum. İki asilama cok yordu beniUmarım hakkınızda hayırlısı olur ne zaman başlıyacaksınız ?
Kesinlikle öneririm doktorumu ve kliniği .. hakınızda hayırlısı olsun aklına takılan herhangi bir soruda çekinmeden özeldende yazabilirsiniz herşeyi cevaplarımSimdi adetimin ikinci gunu. Bu ay ara verelim dedik doktor da oyle onerdi. Benim gittigim doktorun tup bebek sertifikasi olmadigi icin once merkez ve doktor bulmam lazim. Bir sonraki ay tedavi icin gitmeyi dusunuyorum. İki asilama cok yordu beni
Cok tesekkur ederim hepinize destekleriniz icinKesinlikle öneririm doktorumu ve kliniği .. hakınızda hayırlısı olsun aklına takılan herhangi bir soruda çekinmeden özeldende yazabilirsiniz herşeyi cevaplarım
Bir sorum daha olacakKesinlikle öneririm doktorumu ve kliniği .. hakınızda hayırlısı olsun aklına takılan herhangi bir soruda çekinmeden özeldende yazabilirsiniz herşeyi cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?