Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkurler bilgi icin. Taksim bana biraz uzak git gel zor olur mu bakmam lazim. Sanirim 5-6 kez falan gitmem gerekiyorAvrupa yakasinda aret kamar. Taksimde. Muayene parasi ilk gidişte bir kere aliyor sonra tup bebek bitene kadar muayene parasi almiyor.
Doktor fikrimi sorarsa söyleyeceğim zatenBen kimseye soylemeyi dusunmuyorum bu durumu
Zaten ailelerimiz bile bilmiyor cocuk dusundugumuzu
Simdi ikiz olursa herkes anlar tup bebek oldugunuesprisi bir yana benim esim de 2 tane istemiyor biz daha duygusal bakiyoruz ama onlar direkt maddi kaygi yasiyorlar bence
Hayır bir sefere mahsus ödedim sonrasındaki 6 ay geçerli oluyor ödediğiniz ücret . Paket içinde değil bu doktorunuza bağlı mesela prf. Mü doçent mi yardıöcı doçentmi vsvs gibi bi takım değişik yükseklikte olan doktorlar var biliyosunuz ben doktorum doçent doktor . Ve 600 tl ödedim ( galiba ) şuan çok net hatırlıyamadım ama böyle olması gerekBir sorum daha olacakbahceci’de her gittiginde muayene parasi odediniz mi? Yoksa muayene paralari paketin icinde mi?
Beni dusunceleri bile cok heyecanlandiriyor bir an once bu yola girmek istiyorumDoktor fikrimi sorarsa söyleyeceğim zatenevet eşimde maddi düşünüyor ve bir de biliyor ki ona çok yük binecek. İlk çocuğumda da bayağı bi ilgilenmişti. Bir de ben hamilelik sonrası aşırı duygusal kaygılı olmuştum. Herşey ona kalmıştı
iki tane olursa herşey bana kalacak diyor aklınca. Şaka bir yana Allah sağlıklı evlat nasip etsin de biri ikisi çok mühim değil
Cok tesekkurler goztepe medical park raporlu fiyati ilacsiz 5500 dedi, her yerde ayni mi fiyatlar yoksa degisiyor mu acabaHayır bir sefere mahsus ödedim sonrasındaki 6 ay geçerli oluyor ödediğiniz ücret . Paket içinde değil bu doktorunuza bağlı mesela prf. Mü doçent mi yardıöcı doçentmi vsvs gibi bi takım değişik yükseklikte olan doktorlar var biliyosunuz ben doktorum doçent doktor . Ve 600 tl ödedim ( galiba ) şuan çok net hatırlıyamadım ama böyle olması gerek
Raporlu fiyat bilmiyorum ben .. şuan hiç bir şey söyliyemem ben almanyadan geldim bahçecide yaptırdım yani ben sgk ve raporlu fiyatindan yararlanamıyorumCok tesekkurler goztepe medical park raporlu fiyati ilacsiz 5500 dedi, her yerde ayni mi fiyatlar yoksa degisiyor mu acaba
4 bucuk sene cocugum oladi tup bebek drum bana sebepsiz demisti ilk denememde oldu cok sukur sonra dogal yolla tekrar gebe kaldim o dustu tekrar olmadi dusukten 1sene sonra tekrar tup yaptik oda tuttu cok sukur ama omru yokmus vefat etti ben ankarada yaptirdim gorusmenizi tavsiye ederimArkadaslar merhaba
Ben 30 esim ise 35 yasindayiz. Ne bende ne de esimde hic bir problem yok. 2 yildir gitmedigimiz doktor yaptirmadigimiz test kalmadi. 5 kez yumurta cogaltma, 2 kez de asilama yapildi. 2.aşilamam bu ay olumsuz sonuclandi. İlk asamada 8, ikinci asilamamda 13 yumurta catladi. Ama bir tane bile dollenme olmadi. Sebepsiz infertilite diyor doktorlar.
Bu ay biraz dinlenip bir sonraki ay tup bebek yaptiracagiz.
İstanbul Anadolu yakasindayim. Bana onerebileceginiz doktor ve merkezlere acigim. Benim gibi hic bir sorunu olmayip da tup bebekle hamile kalanlar bana umut olabilir misiniz?
Tesekkur ederim.
Merhaba arkadaşım prolaktin tsh hormonlarına bakılmışmıydı acaba?Cok tesekkur ederim hepinize destekleriniz icin
Hersey gonlunuzce olsun insallah
Kayiplariniz icin uzuldum allah sizi cocugunuza bagislasin. Ben istanbuldayim buralarda bir merkez bulmam gidip gelme acisindan daha kolay olur benim icin4 bucuk sene cocugum oladi tup bebek drum bana sebepsiz demisti ilk denememde oldu cok sukur sonra dogal yolla tekrar gebe kaldim o dustu tekrar olmadi dusukten 1sene sonra tekrar tup yaptik oda tuttu cok sukur ama omru yokmus vefat etti ben ankarada yaptirdim gorusmenizi tavsiye ederim
İzmir medicalpark park ilaçsız raporsuz 10 bin₺Cok tesekkurler goztepe medical park raporlu fiyati ilacsiz 5500 dedi, her yerde ayni mi fiyatlar yoksa degisiyor mu acaba
Bize de raporsuz ilacsiz fiyatini 10 dediler medical parklarda ayni sanirimİzmir medicalpark park ilaçsız raporsuz 10 bin₺
Merhabalar bizimde yaşlarımız genç 3 yıllık evliyim gittiğim doktorlar hep sebepsiz dedi.Ama sebepsiz teşhisinin altı boş kalıyor gibi geliyordu bana. Bir de Şişli Memoriala gitmeye karar verdik. Ve evet sorun pko olabilir dediler haşimato tiroidim varmış onu öğrendik. Daha önceki gittiğim doktora göre daha ayrıntılı ele alındı bu merkezde.Şu an rahim dinlendirme sürecindeyim henüz bir başarı hikayem yok ama bende Anadolu yakasındayım ve Şişli Memoriali tavsiye ederim.Arkadaslar merhaba
Ben 30 esim ise 35 yasindayiz. Ne bende ne de esimde hic bir problem yok. 2 yildir gitmedigimiz doktor yaptirmadigimiz test kalmadi. 5 kez yumurta cogaltma, 2 kez de asilama yapildi. 2.aşilamam bu ay olumsuz sonuclandi. İlk asamada 8, ikinci asilamamda 13 yumurta catladi. Ama bir tane bile dollenme olmadi. Sebepsiz infertilite diyor doktorlar.
İstanbul Anadolu yakasindayim. Bana onerebileceginiz doktor ve merkezlere acigim. Benim gibi hic bir sorunu olmayip da tup bebekle hamile kalanlar bana umut olabilir misiniz?
Tesekkur ederim.
Sebepsiz bana da cok sacma geliyor bir sebep var bulamiyorlar gibi geliyor. Bizim daha onceden 2 basarisiz asilama oldugu icin yuzde 50 devlet destegi alabiliyoruz. Memorial’i cok duydum ama rapor geciyor mu yarin bir sorayim. Sanirim goztepe medikal parka gidecegim gibi gozukuyorMerhabalar bizimde yaşlarımız genç 3 yıllık evliyim gittiğim doktorlar hep sebepsiz dedi.Ama sebepsiz teşhisinin altı boş kalıyor gibi geliyordu bana. Bir de Şişli Memoriala gitmeye karar verdik. Ve evet sorun pko olabilir dediler haşimato tiroidim varmış onu öğrendik. Daha önceki gittiğim doktora göre daha ayrıntılı ele alındı bu merkezde.Şu an rahim dinlendirme sürecindeyim henüz bir başarı hikayem yok ama bende Anadolu yakasındayım ve Şişli Memoriali tavsiye ederim.
Geçiyor diye hatırlıyorum siz yine de hastaneyi arayıp sorun tabi.Sebepsiz bana da cok sacma geliyor bir sebep var bulamiyorlar gibi geliyor. Bizim daha onceden 2 basarisiz asilama oldugu icin yuzde 50 devlet destegi alabiliyoruz. Memorial’i cok duydum ama rapor geciyor mu yarin bir sorayim. Sanirim goztepe medikal parka gidecegim gibi gozukuyor
Aynı şeyleri yaşayıp ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım ins seninde öyle olur canım allah yardomcin olsun bahceci tip çok met ediyorlar ama bilen biri daga iti yardım eder bu konudaArkadaslar merhaba
Tesekkur ederim.