• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

sebepsiz infertiliteye inanmıyorum 2 yıldır boşuna beklemişim her doktora güvenilmiyormuş. rahim filmi yumurta takibi sperm tahlili hepsinin sonucu iyi hiç sorununuz yok bekleyin dediler ama varmış sol yumurtalığımda görülemeyecek boyutta kist varmış 20 gün önce laparoskopi ile aldırdım çıkan kistleri görünce şok oldum nasıl görmediler acaba.. DOKTOR çok önemli arkadaşlar herşeyin bi sebebi vardır bence allah hepimizin yardımcısı olsun

sebepsiz infertiliteye inanmıyorum 2 yıldır boşuna beklemişim her doktora güvenilmiyormuş. rahim filmi yumurta takibi sperm tahlili hepsinin sonucu iyi hiç sorununuz yok bekleyin dediler ama varmış sol yumurtalığımda görülemeyecek boyutta kist varmış 20 gün önce laparoskopi ile aldırdım çıkan kistleri görünce şok oldum nasıl görmediler acaba.. DOKTOR çok önemli arkadaşlar herşeyin bi sebebi vardır bence allah hepimizin yardımcısı olsun

benimde aynı cnm ya ama bende ufak mm boyutunda bir kist var ama doktor bundan demedi önemsiz diyor ama neye güveneceğimi şaşrdım bir şey var ama çözemiyorum nerde belli olyorki bu kist olayı ultarasonada girdim kaç sefer.kisti yok edecek ilaçta vermedi.

benimki yumurtalıktaydı endometrioma (çikolata kistiymiş) vajinal ultrasonda görülüyor en iyi adet öncesi ve sonrası bakıldı küçülmedi ilacı yokmuş zaten benimkinin hiç küçülmediği için

maalesef bende denemediğim kür kalmadı 3 yl olacak temmuzda.inşallah olmadan bebeğim gelir...preseed kullandım 2 yumurta takibi aşılama 1 tane hepsi olumsuz:(

Tamda beni anlatiyor varmi bu sebepsiz infertileyi yenebilen:KK42:
Bizde yaklaşık bir yıldır istiyoruz ama olmayınca olmuyor maalesef. Hiçbir sorun yok oysaki.

Dün topiğin birinde gördüm. 10 yıldır bebek sahibi olamayan birisine, doktor sende salgılanan bir asit spermleri öldürüyor, kaynamış 1lt suya 2kaşık karbonat koy ilişkiden önce 3-4 defa vajinandan içeri sık (oturur vaziyette, şılınga ile) içine girsin sonra dışına aksın, eşin hazır beklesin hemen üstüne ilişkiye girin demiş.

Bence de sebepsiz değildir hiçbir şey, üç tane doktor gezdim bişey bulamıyorlar ama içim rahat değil hala. Biraz sorcam etrafa eğer yapan varsa denemeyi düşünüyorum yazmak istedim size de arkadaşlar..:(

Bizde yaklaşık bir yıldır istiyoruz ama olmayınca olmuyor maalesef. Hiçbir sorun yok oysaki.

Dün topiğin birinde gördüm. 10 yıldır bebek sahibi olamayan birisine, doktor sende salgılanan bir asit spermleri öldürüyor, kaynamış 1lt suya 2kaşık karbonat koy ilişkiden önce 3-4 defa vajinandan içeri sık (oturur vaziyette, şılınga ile) içine girsin sonra dışına aksın, eşin hazır beklesin hemen üstüne ilişkiye girin demiş.

Bence de sebepsiz değildir hiçbir şey, üç tane doktor gezdim bişey bulamıyorlar ama içim rahat değil hala. Biraz sorcam etrafa eğer yapan varsa denemeyi düşünüyorum yazmak istedim size de arkadaşlar..:KK43:

aa ne enteresan ya ama bu seferde ters tepkı olmasın?bende oyle cok doktor gezdım sorun yok dedıler olmuyor

aa ne enteresan ya ama bu seferde ters tepkı olmasın?bende oyle cok doktor gezdım sorun yok dedıler olmuyor

Bana da ilginç geldi korktum da tabi.. Ama doğrulayacak olan, çevresinde duyan varsa yazarsa sevinirim arkadaşlar zararı yoksa denenebilir☺

slm arkadaşlar bana da sebepsiz dendi.bir hafta önce doktorum sıs yaptı rahim dar ve sola dogruymuş hamilelige engel degil dedi ama bilemedim.siz böyle bir şey duydunuz mu.benim bir arkadaşımda yaklaşık 2 senedir çocuk istiyorlardı ona bir arkadaşı nasıl hamile kaldıgını anlatmış(buda doktor tavsiyesi ile)eşiyle yaklaşık 40 dak gibi ön sevişme sonrasında ilişki ve eşin ilşki bittikten sonra bile 5 dak o vaziyette yatsın demiş(açıkça yazamıyorum siz anlayın:)sonra altına yastık koyacaksın.öyle bir kaç saat yatacaksın ondan 5 saat sonra tekrar ilişki.bunu deneyen hamile kalmış arkadaşıma anlatmış ve bu ay arkadaşımda hamile kaldı.banada muhakkak yap diyor.bence sizde bir deneyin:)

gunaydn arkadasm bzmmde cok sukur hersey normal bu dedigini bnde duydum karbonatli suyu yapicam adetliyim btsin debide komsumun bel acikligi varmis 6ay isteyp olmamis ac karinla agacta sallandr Kendni demsler akabinde hamile kalmis ebde kapiya asilark denedm dun he bide aksm yaki yapistrdm belime agir kaldriyorm bn belm normalde de agriyo siifa bunlardafr belki bardak cektrcem bide yakiyi cikarnca 17 aydr yapmadgm kalmadi :( ve her daim dua sabir ve tevekkul ile arkadasim...

Bence de sebepsiz değildir hiçbir şey, üç tane doktor gezdim bişey bulamıyorlar ama içim rahat değil hala. Biraz sorcam etrafa eğer yapan varsa denemeyi düşünüyorum yazmak istedim size de arkadaşlar..:KK43:

Dene canım sonucu bizlere de yaz olur mu belki sebeplenen birileri daha çıkar.. Bence sebepsiz interfilite olduğunda bu türden zararsız alternatif tıpa başvurulmalı..Bel açıklığını da duymuştum..

Eşime keçîboynuzu kürü yapıyorum birbuçuk aydır, sperm testi verdi geçenlerde (biraz hız problemimiz vardı) değerleri yükselmiş çok şükür olasılıkları arttırmak için sen de deneyebilirsin canım..
Ben de incir kürüne başlıcam bu ay da olmazsa inşallah gerek kalmaz

slm arkadaşlar bana da sebepsiz dendi.bir hafta önce doktorum sıs yaptı rahim dar ve sola dogruymuş hamilelige engel degil dedi ama bilemedim.siz böyle bir şey duydunuz mu.benim bir arkadaşımda yaklaşık 2 senedir çocuk istiyorlardı ona bir arkadaşı nasıl hamile kaldıgını anlatmış(buda doktor tavsiyesi ile)eşiyle yaklaşık 40 dak gibi ön sevişme sonrasında ilişki ve eşin ilşki bittikten sonra bile 5 dak o vaziyette yatsın demiş(açıkça yazamıyorum siz anlayın:)sonra altına yastık koyacaksın.öyle bir kaç saat yatacaksın ondan 5 saat sonra tekrar ilişki.bunu deneyen hamile kalmış arkadaşıma anlatmış ve bu ay arkadaşımda hamile kaldı.banada muhakkak yap diyor.bence sizde bir deneyin:)
Teşekkür ederiz canım paylaştığın için deneyelim belli mi olur

Dene canım sonucu bizlere de yaz olur mu belki sebeplenen birileri daha çıkar.. Bence sebepsiz interfilite olduğunda bu türden zararsız alternatif tıpa başvurulmalı..Bel açıklığını da duymuştum.. ben agir cok kaldryorum hic dikkat etmiyorum bu yuzden mantkli geldi bana yakiyi yapstrdm adetimn 2gunu bu aksm cikarcm 4.gunmdeym carsmba aksmida bardk vurdurcm bardk vurduktn sonra belini usutmicekmisn yakiyida bardktn sonra yapistriyolarms bnm ki once oldu ama yapck bise yok adet sancilarima iyi geldi... incir kuru bnde yapicm cnm sogan kurunu de duydum ama cok sukur pko deglm bide reflum var ondan sogan kurunu yapamicm ovulasyon testi aldm bide bak onuda tavsiye edrm bi kac Kiside bu seklde hamile kalmis

Eşime keçîboynuzu kürü yapıyorum birbuçuk aydır, sperm testi verdi geçenlerde (biraz hız problemimiz vardı) değerleri yükselmiş çok şükür olasılıkları arttırmak için sen de deneyebilirsin canım..
Ben de incir kürüne başlıcam bu ay da olmazsa inşallah gerek kalmaz

bana doktorum söylemişti bunu.ilişkiden önce karbonatla vajinayı yıka demişti.neden olduğunu hiç sormamıştım:)hoş işe de yaradamadı ama 1 kere yapmıştım.

Back
X