Bizde yaklaşık bir yıldır istiyoruz ama olmayınca olmuyor maalesef. Hiçbir sorun yok oysaki.
gunaydn arkadasm bzmmde cok sukur hersey normal bu dedigini bnde duydum karbonatli suyu yapicam adetliyim btsin debide komsumun bel acikligi varmis 6ay isteyp olmamis ac karinla agacta sallandr Kendni demsler akabinde hamile kalmis ebde kapiya asilark denedm dun he bide aksm yaki yapistrdm belime agir kaldriyorm bn belm normalde de agriyo siifa bunlardafr belki bardak cektrcem bide yakiyi cikarnca 17 aydr yapmadgm kalmadi

ve her daim dua sabir ve tevekkul ile arkadasim...
Dün topiğin birinde gördüm. 10 yıldır bebek sahibi olamayan birisine, doktor sende salgılanan bir asit spermleri öldürüyor, kaynamış 1lt suya 2kaşık karbonat koy ilişkiden önce 3-4 defa vajinandan içeri sık (oturur vaziyette, şılınga ile) içine girsin sonra dışına aksın, eşin hazır beklesin hemen üstüne ilişkiye girin demiş.
Bence de sebepsiz değildir hiçbir şey, üç tane doktor gezdim bişey bulamıyorlar ama içim rahat değil hala. Biraz sorcam etrafa eğer yapan varsa denemeyi düşünüyorum yazmak istedim size de arkadaşlar..