Yani şöyle bir şey söyliyim eşime diyorum ki sigarayı bırak istersen yani diyor ki o kadar sigara içen madde kullanan kişilerin patır patır çocukları oluyor diyor hani bir tek benim içmememle mi alakalı olacak diyor yani ona da hak veriyorum aslında ya benim mesela arkadaşım ilk gecede tutturdu mesela o diyordu benim aklım olsa ilk seni istemezdim diye ben de mesela ilk seni istemiyordum ama mesela ikincisinde de yine Tekte tutturdu diyorum ki yani olabilir gayet çok normal geliyor her insanın bünyesi farklıdır mesela evlendiğimin ilk üçüncü ayında üç aylık iğne yaptırdım diyorlar ki onun etkisi var ya bir defa yaptırdigim bir şeyi nasıl etkisi kalabilir ki yani düzenli adet görüyorum hiçbir sıkıntı yok daha iki sene olmuş hatta iki seneyi geçiyor yani boşuna da hani özele gidip para da vermek istemiyorum diyorum ki yani ya adamakıllı bakmazsa çünkü ilk gittiğim özeldeki doktor biraz çelişkili konuştu yani pek bir bilgisi yoktu sanki başkalarına gidiyorum Zeynep kamile git diyor yani başka hiçbir yere önermiyor bu sefer de eşimin haline üzülüyorum yani diyor ki bir tane olsun kapıdan gelsin hani seveyim üzülüyorum ona da diyorum ki zamanı var bazı şeylerin ama ama altında yatan sebebi bir türlü bulamıyorum yani bana da haşimato dedi doktor hatta dedi ki bu değerli gebe kalamazsın kilo da veremezsin boşuna bekleme dedi düşürdüm ama hala yok anti tpoya bakmaya tenezzül etmedi sadece normal yüzeysel olarak baktı insülin direncin var mı biz onu yapmıyoruz gerek yok falan diye söylüyor hayır yani şu an 83 kiloyum ve ben 2024’te 65 kiloydum daha da hiçbir şekilde durduramadım yani bilmiyorum bazen özel doktorların ilgisi başka ama bilgisi birazcık azalıyor ama devletteki de gerçekten bakmaya tenezzül etmiyor yani gerçekten artık diyorum ki Allah’a bıraktım ya nasibin ne zaman zamansa o zaman

en son kapıda beklerken bir tane bayan vardı sekiz yıllık evliydi çocuğu sekiz yaşındaydı mesela o da aşılama için gelmişti artık öyle bir zamandayız ki bilmiyom doğum oranları mı azaldı hamile kalma şeyleri mi azaldı gerçekten o kadar çok artık var ki