- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi mumudihaba
-
9 yıllık evliyim bebeğim olması için sayısını unuttuğum tedaviler oldum
sebepsiz infertilide bizimkisi kızlar neden böyle bir başlık olmadığını merak ettim
merhaba kızlar bende 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyorum.ne eşimde nede bende hiçbir sorun yok ve bende hamile kalamıyorum.cuma günü ilk defa aşılama yaptıracam.çok heyecanlıyım ama ümitlenmekde istemiyorum.allah hepimize en kısa zamanda birer bebek nasip eder inşallah.
hayırlısı cnm inş birgün anne olabilirizmumucum canım aynen dediğin gibi sebep yok bebekde yok...Napalım Hakkımızda hayırlısı
İnşallah dileğen isteyen herkes bebeğine bebeklerine kavuşur...
merhaba.
aranıza yeni katıldım ve konu bana cok yakın geldı 2,5 yıldır evlıyım ve 1 yıldır korunmuyorum 2 aydır tedavı goruyorum hayırlısı ınsallah.bı neden yok ama olmadı henuz...
bende 18 aylık evliyim ve hiç korunmadık bende ve eşimde hiç problem yoktu bu ay hamileyim arkadaşlar o kadar mutluyumki allahım inşallah sizede nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inş ALLAH cnm dinlenme sürecinde hamile kalan çokkkkkkkkkkk ardaşımız varslm kızlarrr bende sizinle aynı gruptayım :çok üzgünüm:
bende 3 yıldır evliyim ilk günden beri hiç korunmadık ama hiç hamile kalamadım bizdede sorun yok.2 defa negatif aşılama ve çok sayıda yumurtlama tedavisi oldum ama olmadı olmadı :1no2:
en son çare tüp bebek düşünüyoruz baharı bekliyoruz şimdi inşallah o süre içerisinde bebişimiz gelir bize sürpriz yapar:CüvCüv:
inşALLAH cnm bu ay hamile kalırsınarkadaslar bende sızdenım 5,5 yıllık evlıyım 5 sene korunmadıgım halde hamılelık olmadı gıtmedıgım doktor kalmadı ama bır turlu sonuc alamadım sebebsız ınfertılıte denıldı 2 asılama negatıf sonuc 3 asılamamı olucak bu aya yumurta gununden once gelıstıgı ıcın doktorum ıptal ettım ınsallah bu ay kendılıgınden hamıle kalırım rabbım ınsallah bızlerıde sevındırır
slm arkadaşlar ben buraya yeni kayıt oldum ben de 2yıllık evliyım enlendiğimz günden beri korunmadık ama olmadı hiç bir problemimiz yok eşiminde benimde ama olmadı artık aşılama olcak geçen ay kist çıktıgı için olmadı bu ay gitcem ama sanırım bayrama rasgelcegi için bu ayda olmayacak çok üzülüyorm uzadıkca allah herkese nasıb etsin çok çok çok zor
slm kizlar cok zor bir durum sebepsiz in. allahim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin insallah en kisa zamanda hepiniz bebis sahibi olursunuz yani insallah bende hepiniz dedim cunku bizim sorun erkek infertilesi hepimiz diyim o zaman daha iyi oldu
slm kizlar cok zor bir durum sebepsiz in. allahim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin insallah en kisa zamanda hepiniz bebis sahibi olursunuz yani insallah bende hepiniz dedim cunku bizim sorun erkek infertilesi hepimiz diyim o zaman daha iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?