Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

16 aydir bende bekleyenlerdenim, her test yapildi her sey normal, sebepsiz infertilite. Allah isteyen herkese nasip etsin kizlar, gittikce zorlasiyor sabretmek(

arkadaşlar doğru yerdemiyim bilmiyorum ama bende 1yıl nedeni belli olmayan infertilite tedavisi gördüm derken bıraktık hamile kalmışım sevinçten öldük ama kısa sürdü 10 hafta 3günlükken kalbi durdu yavrumu ayırdılar bizden derken 2.5yıl ameliyat aşılama vs derken şimdi yine hamileyim bence Rabbimden hayılısı elbet vakti saati var şimdi elim yüreğimde ya buda terkederse diye nolur bana dua ein buna çok ihtiyacım var

selam kızlar yeni üye oldum 9 ay var benimde olmuyo çocuğum. bende kist de var ama. allah herkesin gönlüne göre versin

mrb kızlar bende yeni üyeyim.1 yıldır korunmuyoruz.bizdede daha tık yok.buarada merak ettiğim tedavi olarak neler yaptırdınız?ilk aşama ilaç tedavisi mi oluyor.ben hsg çektirdim.herşey normal ama olmuyor.dua edelim kızlar birbirimize :)

arkadaşlar selam,maya tüp bebek merkezi doktorları ana sayfada adımadım sağlık bölümünün üstünde soru cevap formu başlatmış bütün sorularınız cevaplandırılıyor. çok güzel bilgiler var. bakmanızı tavsiye ederim.

merhaba bende yeniyim 2,5 yıldır evliyim benimde bebişim olmuyo sebepsiz psikolojim bozuldu 10 aydır doktora gidiyorum ama bu ay doktora aşılama yapalım diyecem bilmiyorum moralim bozuk yani

merhaba ben de 6senelik evliyim.evliliğimin3,yılında kendiliğinden hamile kaldım ama 7haftalıkken düşürdüm.o zamandır beri hamile kalamadım.dr gulukofen verdi.yumurtlamayı desteklesin diye.ama hala tıkk yok

bende 19 aylık evlıyım ama hala bebegım yok nedenı de yok dengelıde beslenırum kılomda normal ama olmuyo eswımın sperm sayısı benım rahım fılmım temız cıktı beklıyoruz bu ay dogal yolla denedık hep ılac kullandım ve kılo aldırmıstı asılama dedıgınde doktor ben dogal yolla bıraz daha denemek ıstıyorum bakalım hayırlısı

merhaba arkadaşlar bende 1,5yıldır evliyim 6aydır korunmuyoruz doktora gittik hiçbir sorunun olmadığını söyledi sadece gebeliği çabuklaştırmak amacıyla gonophene ve çatlatma iğnesi olarak ovitrella verdi dediği gündede birlikte olduk eşimle ama olmadı bu ayda deneyeceğiz hayırlısı bakalım ne olacak

merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim bu süre içinde hiç korunmadık hormon testi normal rahim filmide normal eşinde de bir sorun yok 8 ay sonra kolmenle 4 aylık bir tedavi gördüm sonuç vermedi 3 ay sonrada aşılama yaptırdım o da sonuç vermedi hisrana ugramaktan bıktım artık allaha bıraktık allah isteyen herkese nasip etsin tez zaman gelsin bebişlerimiz

merhaba arkadaslar
Ben 3,5 yillik evliyim ve hic korunmadik.Bu isin kendiliginden olamayacagini anlayinca 1 sene sonra doktora gittik. Butun tetkikler yapildi ama bir sonuc cikmadi yani hersey yolundaydi. 2 kere clomid kullandim yumurtaliklari uyarmak amacli, bir sonuc vermedi. Simdi 3. asilamami oldum ve bugun ucuncu gunum.Yaklasik 12 gun sonra belli olacak.Cok uzuldum ve yiprandim ama herseye ragmen toparlanip tekrar ayaga kalktim. Umitle, sabirla bekliyorum....

selamlar...
ben de 5.5 yıllık evliyim ve son 4.5 yılımı sebepsiz infertilite tedavisi için harcadım sonuç mu hüsrannn( aylarca sürüp giden yumurta takipleri testler filmler yapılabilecek her türlü şeyi denedim 3 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek denemesinden sonra artık yorulduğumu hissettim ve herşeyi oluruna bıraktım şu an aklımda olan ve tekrar denemeye cesaret ettiğimde yapmayı düşündüğüm tek şey tüp bebek tedavisinde dondurulmuş 3 embriyom allah hepimize bu duyguyu tattırır inşallahhh.....

kızlar 5yıllık evliyim bende sebepsizim ve artık sabırsızım içinizde tüp bebek denemesi yaptıran oldu mu?

merhaba, bende seninle aynı durumdayım 2 aydır preseed denen naturel bi ürün kullanıyorum ve bekliyorum ( formlarda kullanan bayanların tavsiyesi üzerine hamile kalanlar var )

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben de açıklanamayan infertilite grubundanım.hormonlar sperm tahlili hsg her şey normal ama olmuyor 3 yıllık evliyim hiç korunmadım 2 yumurtlama takibi 2 aşılama negatif sonuçlandı .şimdi tüp bebek düşünüyorum benim merak ettiğim açıklanamayan infertile grubuna doktorlar % kaç şans veriyorlar

yaklaşık olarak aynı durumdayız.ben de yeniden denicem.haziran da

selam arkadaşlar bende sepepsiz iinfertiliteydim diyorum çünkü sebep bulundu 4 yıllık evliyim herşey normal ve yolunda ama bebek olmuyo rahim filmide normal çıktı yine olmadı 3 defa aşılama denedim tutmadı ve dr um laparaaskopi yapalım dedi sende sorun yok ama yinede tanı amaçlı bi bakalım dedi bende kabul ettim ve lapraskopi oldum ve sorun bulundu tüplerimde genişleme vekan pıhtılaşması varmışş onlar temizlendi dr 6a ya zaman verdi olur dedi şimdi diyorum ki keşke önce yaptırsaydım sorunum bulundu ve rahat ettim tedavide etti dr bakalım allah büyük ol derse olucak zaten yoksa yine olmaz sabırlı olun ve moralinizi yüksek tutun bugüne kadar ilk 1 yılım hariç hiç umutsuzluğa kapılmadım ve artıkk hiççç üzülmüyorum ne olacaksa olur zaten hayat sadece bebek demek değil oluruna bıraktım allahım verirse olucak zaten günün birinde yok eğer vermezse kendimi yıpratmanında bana faydası olmuyacak hepinizi çok iyi anlıyom sebepsizler en zor gurup bence ama rahat olunn kafanızı şişirdim kusura bakmayın allaha emanet olunnn hepiniz birgün anne olacaksınızzz inşşşş dua edelim birbirimiz için belli mi olur bi dua kabul olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…