- Konu Sahibi mumudihaba
-
merhaba..arkadslar..yazılanları okuyorum..bırsey dıkkatımı cektı..ben 2yıllık evlıyım hıc korunmadık.sebebsız ınfertılıte konuldu...aynı buraya yazan dıger arkadslarda evlendıkten sonra hıc korunmamalarına ragmen sebesız ınfertılıte konulmus..sızce garıp degılmı??kafaya cok taktıgımız ıcınmı olmuyor acep..onunda etkısı cok fazlaaa gercı ama..
offf offf
cnm amcanın jinokolog olması güzel ne zaman canın istese dr gidersin yada benim en büyük hayalim bir ultrason makinasına sahip olmakMerhaba arkadaşlar bende daha yeni gördüm bu konuyu tam isabet oldu benim için ..Bende 2 yıllık evliyim 1 yılda korunmuyoruz..aklınıza gelebilecek bütün tedaviler yapıldı..rahim filminden tutun aşılama da yapıldı ama malesef..benim öz amcam jinekolog tahmin edebilirsinizki elinden geleni yaptı ve artık bana çok kızıyo NEDENİ İSE BUNU ÇOK FAZLA KAFAMA TAKMAM..evet kızlar bütün suçumuuuz BUNU KAFAYA TAKMAMIZ STRES YAPMAMIZ..ÖNCELİKLE BEYNİMİZ BİZ STRES YAPTIĞIMIZDA HATTA VE HATTA ÇOCUK OLMUYO DEDİĞİMİZ İÇİN BEYNİMİZ OTOMATİKMEN VUCUDUMUZA EMİR VERİYO VE YUMURTALIKLARIMIZA VERİMLİ OLMAMALARI İÇİN HORMON SALGILIYO..işte bizde kafamızda atamıyoruz bakıyorumda hamile kalan bayanları bazıları mide bulantısı yaşıyo göğüslerinde hassasiyet oluşuyo ona rağmen ACEBA TEST YAPTIRSAMMI DİYE BUSEFER BİZE SORUYOLAR..düşünebiliyorumusunuz nekadar rahatlar hiç birşeyi hesaplamıyolar tabii bizim gibi..AMA İNŞALLAH ALLAHIN Bİ BİLDİĞİ VAR ELBETTE BİZİMDE ANNE OLUCAĞIMIZ YAKINDIR..İNŞALLAH BİRAN ÖNCE ALLAH O DUYGUYU BİZE TATIRIR HAYIRLI VE SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİB EDER..sağlıcakla kalın sevgiler..:1hug:a.s.:enbuyukkk:
:CüvCüv:kızlar bende bugün hamilen oldğumu öğrendim allah sizede yaşatsın bu mutluluğu bende aranıza yeni katıldım sebebsiz infeltileydi benimkide allah büyük bi çok şey denedim tüpbebek felan bazı şeyler uyguladım allah 5 yıllık çabamın sonucunu verdi en önemlisi soğan kürü yaptım
cnm hayırlı olsun:CüvCüv:kızlar bende bugün hamilen oldğumu öğrendim allah sizede yaşatsın bu mutluluğu bende aranıza yeni katıldım sebebsiz infeltileydi benimkide allah büyük bi çok şey denedim tüpbebek felan bazı şeyler uyguladım allah 5 yıllık çabamın sonucunu verdi en önemlisi soğan kürü yaptım
2 yıllık evliyim 8 aydır korunmuyoruz.4 ay normal olarak denedik 5 aydır da gonaphene ve çatlatma iğnesi kullanıyom ama yine olmadı umudum kalmadı uzun ürmesi yıldırıyo ne yapmak gerek.hiç bir sorun da yok yanlız eşimde bende sigara kullanıyoz
cnm amcanın jinokolog olması güzel ne zaman canın istese dr gidersin yada benim en büyük hayalim bir ultrason makinasına sahip olmak
kısmen sen sahip sayılırsın
RABBİM en kısa zamanda hayırlısıyla hepimize sırasıyla bebekler nasip etsinnnnnn
amninnnnnnnnnn
merhaba arkadaşlar bende sızdenım sanırım 2.5 yıllık evlıyım 1 yıldır korunmuyoruz.kısmet bu hafta asılama olucak lakın benım ıcım rahat degıl ne bılıyım normal yollarla olmasını ısterdım asılam kafama takılıyor benımde esımınde.hayırlısı dua edelım ıns.
kimse bakmıyormu yahu....(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?