Sebepsiz sıkıntı

dlekyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
939
704
103
34
içimde nedenini bilmediğim bi sıkıntı var hanımlar çözemediğim ağlamak istediğim mutsuz gibiyim ama neden bilmiyorum ailemden uzağım herşey zor geliyor gibi tek başıma mücadele ediyor gibiyim herşeyle hamileyim ona bile sevinemiyorum ! Neden niye böyleyim anlam veremiyorum hamilelikten mi anlayamıyorum sizde böyle oldunuz mu hamileyken ?

Kesinlikle hamilelik ile ilgilidir.Hamileyken Hıçkıra hıçkıra ağlayıp, komşum olan psikiyatri uzmanının yanına zor atmıştım kendimi

Kesinlikle hamilelik ile ilgilidir.Hamileyken Hıçkıra hıçkıra ağlayıp, komşum olan psikiyatri uzmanının yanına zor atmıştım kendimi
Yarın sabah bende gitmeyi düşünüyorum doktora olmayacak yoksa böle bende panik atak da var sürekli böyle olmaya başladım

Hamilelikle alakasi olabilir. Ailenizin gelme ihtimali yokmu?bir sure yaniniza gelseler sizee iyi gelir .Sadece bebeginize odaklanin bu zamanlar ozel zamanlar doya doya gecirin

Hamilelikle alakasi olabilir. Ailenizin gelme ihtimali yokmu?bir sure yaniniza gelseler sizee iyi gelir .Sadece bebeginize odaklanin bu zamanlar ozel zamanlar doya doya gecirin
Annem gelse babam kardeşim orda kalacak dükkandan ötürü memleketimi de özledim hem mesafe de çok uzak 22 saat otobüsle annem uçağa binemiyor maalesef

Yarın gidecem birisine bakalım devlette hangisi varsa özel hastane maalesef Yok burda canım
Devlette de psikolog var canım.Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin .Kafanı birşeyler ile meşgul etsen ne bileyim patik yelek örsen, boş durduğunda bol bol salavat getirip tesbih çeksen de faydası olur sanırım.

Haklısın canım çok teşekkür ederim :) gündüz bişey Yok zaten gece oluyor herşey uyku düzenim de kalmadı uyuyamıyorum maalesef

Annem gelse babam kardeşim orda kalacak dükkandan ötürü memleketimi de özledim hem mesafe de çok uzak 22 saat otobüsle annem uçağa binemiyor maalesef
Anladim canim sen ucaga bine bilirmisin doktoruna sor seyahat engelin yoksa gidebikirsin hem havada almis olursun degisklir olur.

Hamilelik psikolojisi ve hormonlar. Eve kapamayin kendinizi disari cikin yuruyus yapin temiz hava alin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…