Sürekli ağlamak istiyorum gece olsun istemiyorum hiçCnm sakin ol hamileliktendir hormonlar cok degisken oluyor.
Ben bide çok yalnızım sanırım ondan da oluyorBahardan da olabilir.Ben de kendimi mutsuz hissediyorum bu aralar.
Yarın sabah bende gitmeyi düşünüyorum doktora olmayacak yoksa böle bende panik atak da var sürekli böyle olmaya başladımKesinlikle hamilelik ile ilgilidir.Hamileyken Hıçkıra hıçkıra ağlayıp, komşum olan psikiyatri uzmanının yanına zor atmıştım kendimi
Annem gelse babam kardeşim orda kalacak dükkandan ötürü memleketimi de özledim hem mesafe de çok uzak 22 saat otobüsle annem uçağa binemiyor maalesefHamilelikle alakasi olabilir. Ailenizin gelme ihtimali yokmu?bir sure yaniniza gelseler sizee iyi gelir .Sadece bebeginize odaklanin bu zamanlar ozel zamanlar doya doya gecirin
Terapi alabilirsiniz ilaç kullanmayın bence psikoloğa gidin daha iyiYarın sabah bende gitmeyi düşünüyorum doktora olmayacak yoksa böle bende panik atak da var sürekli böyle olmaya başladım
Yarın gidecem birisine bakalım devlette hangisi varsa özel hastane maalesef Yok burda canımTerapi alabilirsiniz ilaç kullanmayın bence psikoloğa gidin daha iyi
Devlette de psikolog var canım.Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin .Kafanı birşeyler ile meşgul etsen ne bileyim patik yelek örsen, boş durduğunda bol bol salavat getirip tesbih çeksen de faydası olur sanırım.Yarın gidecem birisine bakalım devlette hangisi varsa özel hastane maalesef Yok burda canım
Haklısın canım çok teşekkür ederim :) gündüz bişey Yok zaten gece oluyor herşey uyku düzenim de kalmadı uyuyamıyorum maalesefDevlette de psikolog var canım.Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin .Kafanı birşeyler ile meşgul etsen ne bileyim patik yelek örsen, boş durduğunda bol bol salavat getirip tesbih çeksen de faydası olur sanırım.
Anladim canim sen ucaga bine bilirmisin doktoruna sor seyahat engelin yoksa gidebikirsin hem havada almis olursun degisklir olur.Annem gelse babam kardeşim orda kalacak dükkandan ötürü memleketimi de özledim hem mesafe de çok uzak 22 saat otobüsle annem uçağa binemiyor maalesef
Ben gitmeyi düşünüyorum Zaten canım artık doktora soracam cuma günü bakalım ne diyecekAnladim canim sen ucaga bine bilirmisin doktoruna sor seyahat engelin yoksa gidebikirsin hem havada almis olursun degisklir olur.
Hamilelik psikolojisi ve hormonlar. Eve kapamayin kendinizi disari cikin yuruyus yapin temiz hava alin.içimde nedenini bilmediğim bi sıkıntı var hanımlar çözemediğim ağlamak istediğim mutsuz gibiyim ama neden bilmiyorum ailemden uzağım herşey zor geliyor gibi tek başıma mücadele ediyor gibiyim herşeyle hamileyim ona bile sevinemiyorum ! Neden niye böyleyim anlam veremiyorum hamilelikten mi anlayamıyorum sizde böyle oldunuz mu hamileyken ?
Cok iyi ozaman git ve doya doya aikenle vakit gecir .Hayat guzel ve bebisle daha guzel olucak bunlari dusunerek gecir hamileleginiBen gitmeyi düşünüyorum Zaten canım artık doktora soracam cuma günü bakalım ne diyecek
Gündüz dediklerini yapıyorum tatlım olan gece oluyor bana maalesef kiHamilelik psikolojisi ve hormonlar. Eve kapamayin kendinizi disari cikin yuruyus yapin temiz hava alin.
Ay inşallah tatlım benim çok sağolCok iyi ozaman git ve doya doya aikenle vakit gecir .Hayat guzel ve bebisle daha guzel olucak bunlari dusunerek gecir hamilelegini
Sende sagol canimAy inşallah tatlım benim çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?