Sebepsiz soğumak

Blonde46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
3
0
1
34
Merhaba bnm 7 yıllık bi ilişkim var. Ama sürekli inişli çıkışlı ayrılmalı bi ilişki oldu. Hep uzakta geçti bu yedi yıl. Şimdç nişan yapıyoruz ancak benim içimde sevgilime karşı bi soğukluk var. Sebebini bilemiyorum. Aramızda meslek sorunları yaşandı ailem istemedi. Bunlar mı etkiledi bilemiyorum. Bnm gibi olanlar halimdeb ablar belki diye yazmak istedim

Onun üzülmesini
Kimseyi bu yolda yarıda bırakma güvenmiyorsun kendine hiç kimseyi yorma
Bu basit birşey değil neresinden dönersen kardır
istemiyorum o yüzden bişi yapmıyorum şimdilik ama bu normal mi stresten mi oluyor yoksa gerçekten aşk bitti mi bunu anlamamın bi yolu olmalı

Karsi taraf nasil peki? Cok hevesli ve ilgili mi? Degilse hevesini kaciriyor olabilir ya da meslek falan demissin icine sinmiyor belki bir seyler.

Bir süre beraber vakit geçirin, hep ayrıymışsınız. Eğer iyi gelmezse uzatmadan ayrılın. Daha evlenmeden soğumuşsunuz...

Karsi taraf nasil peki? Cok hevesli ve ilgili mi? Degilse hevesini kaciriyor olabilir ya da meslek falan demissin icine sinmiyor belki bir seyler.
O çok istekli benden hevesli. Bana sitem ediyor hevesiö yok diye. Aynen ailem istemeyince bnmde hata yapıyorum sanki dedim.. Ve durum bu

Merhaba bnm 7 yıllık bi ilişkim var. Ama sürekli inişli çıkışlı ayrılmalı bi ilişki oldu. Hep uzakta geçti bu yedi yıl. Şimdç nişan yapıyoruz ancak benim içimde sevgilime karşı bi soğukluk var. Sebebini bilemiyorum. Aramızda meslek sorunları yaşandı ailem istemedi. Bunlar mı etkiledi bilemiyorum. Bnm gibi olanlar halimdeb ablar belki diye yazmak istedim
sebepsiz değil ki, belli ki yıprandınız zaman içerisinde..

O çok istekli benden hevesli. Bana sitem ediyor hevesiö yok diye. Aynen ailem istemeyince bnmde hata yapıyorum sanki dedim.. Ve durum bu
Hevesini iyice kacirmak gibi olacak ama bence ailenin fikri onemli.Ben de 7 yilimi gecirdigim iliskimi ayrilikla taclandirmistim:KK53:. Annem hic sicak bakmamisti.Ayrilma sebebim sadece bu degildi ama simdi iyi ki onunla evlenmedim diyorum.Iyi dusun derim :KK66:

Back
X