bende aynı durumdayım kızlar bu ay aşılama yapmıştık bugün adet oldum,bizimde sebepsiz,ve biz 3 yıldır uğraşıyoruz,muttercim senin için çok erken bence zaten 1 yıl olmaması normal diyor doktorlar.ben ne yapim 3 koca yıl geçti ve hala kucağım bomboş..
bende aynı durumdayım kızlar bu ay aşılama yapmıştık bugün adet oldum,bizimde sebepsiz,ve biz 3 yıldır uğraşıyoruz,muttercim senin için çok erken bence zaten 1 yıl olmaması normal diyor doktorlar.ben ne yapim 3 koca yıl geçti ve hala kucağım bomboş..
allah hepimizin yardımcısı olsun canm.
rahim filimini çektirdin mi? o çok önemli bak.
bu durumlarda ilk bakılması gereken rahim filmiymiş.
işallah o 3 koca yılın acısına çok çok tatlı bir bebeğin olur o geçen zamanı unutursn.
allahtan umudunu kesme hep dua et. ben regli oldum gün bile. allahım sana güweniyorum sana ianıyorum birgün wericeksin bize de bebek diyorum. içimi huzur kaplıyo.
başlarda isyan ediyordum. neden herkezin normal benim olmuyo die ama baktım o zaman daha bir herşey ters gidiyo.
:gitme::gitme::gitme:
olucak nş bzımde
amin canım inşallah allah bi gün bizimde kucağımızı yavrularımızla doldurur.rahim filmi çektirdim canım temiz çıktı,hormonlarım normal,adetlerim saati saatine düzenli,eşimdede bi sorun yok.bi sorun olmadığı için korkuyorum zaten,ne zaman olacak meçhul,bi sorunum olsaydı bu kadar üzülmezdim herhalde,tedavi olunca olur nasılsa derdim.ama şimdi çok zor uykularım kaçıyo,dayanamıyorum artık...
çok zor gerçekten ben 2 yıl uyku bozukluğu ve depresyon tedavisi geçirdimAllah yardımcımız olsun..
valla herhalde 10 tane filan doktora gittim, ama bir taneside rahim filmi çekmedi anlamadım eşimin 3 yıl önceki tahlilinin üstüne sperm tahlilide yapmıyolar onuda anlamadım... eşimi hiç anlamadım çocuk değilki kulağından tutup zorla doktorada götürüp tahlil yaptırıyım... sıkıştım kaldım... bu iş nekadarda zormuş, bide gelip gelip 2 ayda 1 ayda nasıl hamile kaldıklarını filan anlatıyolar gelde stres sinir yapma, tamam herşey allahtan kısmetle alakalı bi durum ama ne biliyim, yinede bence akla mantığa uygun olan şu; eğer hamile kalamıyosam illaki bir sebebi var buna sadece psikolojik demek bana saçma geliyor... benim zaten ilk hamileliğimde doktor kurbanı oldum ve ikiz bebeğimi kaybettim doktorun adı hakan yaralı tam tüccar sakın yolunuz düşmesin... burdaki doktorlara güvenmediğimden almanyada kadın doğum uzmanı olan bir tanıdığımız var, oda aslında üremenin beyin ile olan birşey olduğunu anlattı birde şu örneği verdi, 7 yıl hamile kalamamış bir hastasının tedavisine başlamışlar ancak ona demişki senin tedavine 2 ay sonra başlıcam yani 2 ay hamile kalmıcaksın 3 ay sonra bu hastası 2 aylık hamile olarak gelmiş... valla herkez için hayırlısı...
bizde 3 yıldır uğraşıoruz bütün tetkikler,rahim filmi herşey normal sadece stres yapıosun diolar.1 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi yaptık olmadı.Şimdi oluruna bıraktık doktora falan gitmiyoruz artık.Sadece ovulasyon testini kullanıyoruz ama hala bişey yok.Her ay acaba hamile miyimdir?diye kendi kendimi yiyorum.Ama olan yine bana oluyor,çok yoruldum artık herşey üstüme geliyor.Eşim çocukları çok seviyor,sürekli yeğenini sevmeye gidioruz,sürekli onun fotoğraflarına bakıp duygulanıyor.Babası sürekli torun var diye 13 saatlik yolu aşıp gidiyor onlara,bize uğrayan bile yok.Çünkü çocuk yok..Bide söylüyor torun yapın o zaman her ay gelcez diye...Üstüne bide annem düşünün annem( 40 yaşında) hamile kaldı ve 5 aylık kızkardeşim var.Hayat benim sabrımı deniyor galiba, ama çok yıprandım...Siz söyleyin benim yerimde olsanız ne yapardınız?
kırmızı yeri okuduğumda tüylerim diken diken oldu yemin ederim. çok doğru yaaa bu beyin çok ilginç bişi ya aklım ermiyo.
caım birde rahim filmi çok çok önemli. bir yazı okudum yine kadınlar kulubunde. şimdi aradım bulamadım buraya kopyalicaktım ama bulamadım kısaca ben anlatim.
HANIMIN BİRİ HAMİLE KALIYOR. KALBİ ATMAYINCA KÜRTAJ OLUYOR. DOKTOR 6 AY BEKLEYİN DEWAM EDİN DİYOR. NEYSE BUNLAR 4 AY SORA KORUNMAYI BIRAKIYORLAR. UZUNCA BİR ZAMAN OLMUYOR ÇOCUKLRI AŞILAMA YAPTIRIYORLAR OLMUYO O OLMUYO BU OLMUYO DERKEN DOKTOR TÜP BEBEK DİYO. MUAYENEHANEME GELİN DİYOR. ÖZELE GELEMEYİZ PARSAL SEBEPTEN DİYOR. OZAMAN ANKARAYA SEWKEDİM DİYOR. NESE BUNLAR GİDİYORLAR WE ORDA İLK SORDUKLARI ŞEY RAHİM FİLMİNİZ WAR MI? YOK DİYOR ÇEKİLİYOR İKİ TÜPTE TIKALI. LAPRASKOPİYLE AÇILIYO.WE ERTESİ AY HANIM HAMİLE.
DÜŞÜNÜN OKADAR EMEK AŞILAMA PARASI KOŞTURMACA STRES BOŞU BOŞUNA 1 FİLMLİK İŞİ WAR KADININ.
YANİ İHMAL ETMEMEK LAZIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?