Sebepsiz tekrarlayan düşükler

Yummyumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
103
40
98
39
Arkadaşlar 2 senelik evliyim tam 3 kez düşük yaptim. Biri kendiliginden kanamayla düştü,digeri kalbi durdu 8.haftada ve en sonunda bebek 6.haftada kalmış..Kürtaj olmak istemedim ilaçla düşük yaptım.düşüklerin uzerine bir sürü test yaptrdimm sonuçtAZ her sey normal dendi...ne yapacagimi bilmiyorum.tekrar deneyin diyorlar tekrar düşük yapmaktan korkuyorum..Bnm gibi olup sorununa care bulan var mi ?

Kanda pıhtılaşma olabilir. Tıbbi adını hatırlayamadım. Bi arkadaşımda da olmuştu. 16 ve 19 haftalık 2 Bebek kaybetmişti. Sonra riskli gebelikler konusunda uzman bi dr a gitti hacettepede, 6 aylık bir diyet ve ilaç tedavisinden sonra hamile kalmasına izin verildi. Gebeyken de hergün kendine iğne yaptı . Şimdi 3 tane çocuğu var

Hsg çektirdiniz mi? Bende 3 bebek kaybetmiştim rahimde komple septum vardı 4 operasyon geçirdim. Şu an için sorun çözülmüş gibi. Kuzenimde bile benzet sorun varmış defalarca aşılama ve tüp bebek sonrası farkedildi. Her doktor hsg yi doğru yorumlayamayabiliyor. Bi de trombofili paneli yapılmadıysa onu da yaptırmanızı tavsiye ederim pıhtılaşma arkadaşında dediği gibi. Geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın

Arkadaslar söylediginiz bütün testler ve hsg filmi cekildi..Sonuc koca bir hic..Her sey normal dediler.. Sadece hormon testi yaptrmadimm..En son düşügum geçen hafta oldu oyüzden hmn yapmiyolar o testi de... Ne yapacağım hic bilmiyorum..Ben ist civarında bi doktora gitmek istiyorum artik ama genelde para tuzaği yerlerle karşılastim hep..korkuyorum..

Buarada bana cvp atıp yardimci olmaya çalıştiginiz icin cok tesekkur ederim..Merwus sana da cok geçmiş olsun..Umarım her şey yolundadir şimdi.Mutluluk 2015,acaba arkadaşin nasıl bir diyet uyguladi biliyor musun ?

Buarada bana cvp atıp yardimci olmaya çalıştiginiz icin cok tesekkur ederim..Merwus sana da cok geçmiş olsun..Umarım her şey yolundadir şimdi.Mutluluk 2015,acaba arkadaşin nasıl bir diyet uyguladi biliyor musun ?
Can'ım yaptığı diyet kandaki pıhtılaşmayı önlemeye yardımcı bir diyetti. Bazı gıdalar yasak bazıları da sınırlıydı. Tabi dr unun yönlendirdiği diyetisyen vermişti listeyi. Dr U Hacettepe de Prof . Dr. Sinan Beksaç idi

Cok tesekkur ederim..Bende pıhtılaşma da çıkmadi Cok çaresiz hissediyorum...
Can'ım benim ilk gebeliğim de 9. Haftada düşükle sonlanmıştı. Spontan düşük diyorlar zaten buna. 2. De düşmüş senin. Bir sıkıntı da görülmemiş tetkiklerde. Bekle bakalım, stres yapma. Hayırlısı. Rahmin içini Allah bilir di mi biraz rahatla, kafana takma. Hem ruhunu hem bedenini dinlendir. Nasipse eğer istemeden de olur

Doğru diyosun cnm ama bu 3. Kez oldu..yani 3kere ard arda düşük yaşadım Ama her sey nasip cidden..

Doğru diyosun cnm ama bu 3. Kez oldu..yani 3kere ard arda düşük yaşadım Ama her sey nasip cidden..
Canım herseyden önce yapılması gerrken kürtaj olmalıydı cunku kürtaj materyalı ıle genetık teste gondermeliydın ve senınle esınede genetık test yapılmalıydı. Belki kromozomal bır sorun var! Neticede cok yaygın dıyebılırız bu sorunlar.
İlk düşügümtup bebekle7+5 te oldu. Bızde hıcbır sorun yoktu fakat kurtaj materyalını gdnetoge gonderdık. Cok sık gorulen kromozom fazlalıgı tespıt edıldı. Bızde genetık test yaptırdık esımle sonuc bklıyoruz.
Sizde hıcbır sorun olmasada embrıyo hatalı olabılıyor. 3düşüğü beklemeseydınızde önlem arayısında olsaydınız keske. Psıkolojık olarak cok zor bır sürec olmuştur cok gecmiş olsun cok.
Tup benek ile cgh yontemı kullanılarak saglıklı dmbrıyo transferı ıle belki sorununuza cozum bulabılırsınız.

Cnm 3 düşügu beklemedik..ilki kendiliginden düştükten sonra test yapmadilar ama 2.de karnimda kalbi durdu 8haftalik ve onda kurtaj oldum sadece patolojiye gönderdiler..2.düşükten sonra tum testleri genetik de dahil rahim filmi de dahil yaptrdikk..her sey normal cikti..bi sorun yok sizin şanssizluginiz dediler..yine deneyin olur dediler..yine denedikk bu sefer 6.haftada kalp atışı yoktu..2hafta bekledik..prof. bile gittik..istersen kurtaj yapip genetige yollariz dedi ama cok küçük oldugu icin bi sonuc cikmaya dabilir dedi..ben de her operasyonda risk oldigu icin,rahim yapismasi fln en sonundakini ilacla düşük yaptım doktor kontrolünde.

Buarada çok teşekkür ederim bana cvp yazdgn ve yardmci olmaya calistgin icin..sana da cok gecmis olsun

Tup bebekte pgt yönteminden bahsediyorsun sanırım..Doktor onda bile kesin olur diyemeyiz dedi..Sen nerde yaşıyorsunn ? Ist da mi? Bildgin iyi bi tup bebek merkezi veya doktor var mi ?

Tup bebekte pgt yönteminden bahsediyorsun sanırım..Doktor onda bile kesin olur diyemeyiz dedi..Sen nerde yaşıyorsunn ? Ist da mi? Bildgin iyi bi tup bebek merkezi veya doktor var mi ?
Memorial cem demirel kesınlıkle!!
Cgh tum kromozomların taranması durumu. Ben hersey ıyı cıksa dahı mutlaka yaptıracagım. Hıcbırseyın kesınlıgı yok ama mevcut önlemler var .. ben dr ve hastaneden memnunum . Bır araştırmanı tavsye ederm yasın kçtı

canım geçmiş olsun.bende bir ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdi kendimi hazırlamaya kontrol ettirmeye çalışıyorum.geçen hafta Haydarpaşa Sultan Abdülhamit hasyanesine gittim dahiliyede işte şeker troid baktırdım.birde sevk isteyip diyetisyene gittim.çok fazla değil kilom.doktorla bi muhabbet geçti aramızda.doktorun da 5 kayıbı olmuş hatta bir tanesi 6 aylık.dikkat et dedi bana her yerde bulamıyorlar.ben o kadar çok hastanede tahlil yaptırdım ki dedi en son acıbadem hastanesinde bir doktor ismi verdi.meğerse bilmiyorum hangi testler 3 değeri sınırda çıkıyormuş.buda kalbinin durmasına sebep oluyormuş.yani sende bişey yok deyip gönderiyorlar ama aslında pıhtılaşma var.hayırlısıyla inşallah bebeklerimize kavuşuruz

Cok tesekkur ederim.Senin yaşin kaç.. ne zamandr bebek istiyorsun?
Ben 29 yasındayım ilk tup bebek tedavım 7+5 gunluk kurtajj oldum. Bundan sonrası için cgh dusunuyorum.
Genetık test sonuclarımı beklıyorum bakalım..
sadecd tup bebek 7 bın tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…