Kanda pıhtılaşma olabilir. Tıbbi adını hatırlayamadım. Bi arkadaşımda da olmuştu. 16 ve 19 haftalık 2 Bebek kaybetmişti. Sonra riskli gebelikler konusunda uzman bi dr a gitti hacettepede, 6 aylık bir diyet ve ilaç tedavisinden sonra hamile kalmasına izin verildi. Gebeyken de hergün kendine iğne yaptı . Şimdi 3 tane çocuğu varArkadaşlar 2 senelik evliyim tam 3 kez düşük yaptim. Biri kendiliginden kanamayla düştü,digeri kalbi durdu 8.haftada ve en sonunda bebek 6.haftada kalmış..Kürtaj olmak istemedim ilaçla düşük yaptım.düşüklerin uzerine bir sürü test yaptrdimm sonuçtAZ her sey normal dendi...ne yapacagimi bilmiyorum.tekrar deneyin diyorlar tekrar düşük yapmaktan korkuyorum..Bnm gibi olup sorununa care bulan var mi ?
Hsg çektirdiniz mi? Bende 3 bebek kaybetmiştim rahimde komple septum vardı 4 operasyon geçirdim. Şu an için sorun çözülmüş gibi. Kuzenimde bile benzet sorun varmış defalarca aşılama ve tüp bebek sonrası farkedildi. Her doktor hsg yi doğru yorumlayamayabiliyor. Bi de trombofili paneli yapılmadıysa onu da yaptırmanızı tavsiye ederim pıhtılaşma arkadaşında dediği gibi. Geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasınArkadaşlar 2 senelik evliyim tam 3 kez düşük yaptim. Biri kendiliginden kanamayla düştü,digeri kalbi durdu 8.haftada ve en sonunda bebek 6.haftada kalmış..Kürtaj olmak istemedim ilaçla düşük yaptım.düşüklerin uzerine bir sürü test yaptrdimm sonuçtAZ her sey normal dendi...ne yapacagimi bilmiyorum.tekrar deneyin diyorlar tekrar düşük yapmaktan korkuyorum..Bnm gibi olup sorununa care bulan var mi ?
Can'ım yaptığı diyet kandaki pıhtılaşmayı önlemeye yardımcı bir diyetti. Bazı gıdalar yasak bazıları da sınırlıydı. Tabi dr unun yönlendirdiği diyetisyen vermişti listeyi. Dr U Hacettepe de Prof . Dr. Sinan Beksaç idiBuarada bana cvp atıp yardimci olmaya çalıştiginiz icin cok tesekkur ederim..Merwus sana da cok geçmiş olsun..Umarım her şey yolundadir şimdi.Mutluluk 2015,acaba arkadaşin nasıl bir diyet uyguladi biliyor musun ?
Can'ım benim ilk gebeliğim de 9. Haftada düşükle sonlanmıştı. Spontan düşük diyorlar zaten buna. 2. De düşmüş senin. Bir sıkıntı da görülmemiş tetkiklerde. Bekle bakalım, stres yapma. Hayırlısı. Rahmin içini Allah bilir di miCok tesekkur ederim..Bende pıhtılaşma da çıkmadiCok çaresiz hissediyorum...
Can'ım benim ilk gebeliğim de 9. Haftada düşükle sonlanmıştı. Spontan düşük diyorlar zaten buna. 2. De düşmüş senin. Bir sıkıntı da görülmemiş tetkiklerde. Bekle bakalım, stres yapma. Hayırlısı. Rahmin içini Allah bilir di mibiraz rahatla, kafana takma. Hem ruhunu hem bedenini dinlendir. Nasipse eğer istemeden de olur
Canım herseyden önce yapılması gerrken kürtaj olmalıydıDoğru diyosun cnm ama bu 3. Kez oldu..yani 3kere ard arda düşük yaşadımAma her sey nasip cidden..
Memorial cem demirel kesınlıkle!!Tup bebekte pgt yönteminden bahsediyorsun sanırım..Doktor onda bile kesin olur diyemeyiz dedi..Sen nerde yaşıyorsunn ? Ist da mi? Bildgin iyi bi tup bebek merkezi veya doktor var mi ?
Tum işlemler toplam.7-7.500 buluyor.Cok tesekkur ederim..yaşim 31. Peki fiyatlari nasil bilio musun
canım geçmiş olsun.bende bir ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdi kendimi hazırlamaya kontrol ettirmeye çalışıyorum.geçen hafta Haydarpaşa Sultan Abdülhamit hasyanesine gittim dahiliyede işte şeker troid baktırdım.birde sevk isteyip diyetisyene gittim.çok fazla değil kilom.doktorla bi muhabbet geçti aramızda.doktorun da 5 kayıbı olmuş hatta bir tanesi 6 aylık.dikkat et dedi bana her yerde bulamıyorlar.ben o kadar çok hastanede tahlil yaptırdım ki dedi en son acıbadem hastanesinde bir doktor ismi verdi.meğerse bilmiyorum hangi testler 3 değeri sınırda çıkıyormuş.buda kalbinin durmasına sebep oluyormuş.yani sende bişey yok deyip gönderiyorlar ama aslında pıhtılaşma var.hayırlısıyla inşallah bebeklerimize kavuşuruzDoğru diyosun cnm ama bu 3. Kez oldu..yani 3kere ard arda düşük yaşadımAma her sey nasip cidden..
Ben 29 yasındayım ilk tup bebek tedavım 7+5 gunluk kurtajj oldum. Bundan sonrası için cgh dusunuyorum.Cok tesekkur ederim.Senin yaşin kaç.. ne zamandr bebek istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?