sebepsiz ve boşu boşuna kıyılan bir can..

elim ayağım kesildi izlerken vay garibim ekmeğinin derdinde adamcağız ...allah belanı vesin emi...hapislerde çürü

ne yapalım biz katilmiyiz onlar gibi çekelim bıçağı ya onlar bizi ya biz onları sebep ne önden indirmedi adam adam belliki sarhoş uyuşturucu içmiş gelmiş öldürcek adam arıyo bu işin çözümü yok bu ülkede öldürülen kadın sayısı kaç hersene yetkilinin dediği ne herkesin başına polis dikemeyiz çözümü onlar bulamıyo biz ne yapalım bu konu döner dolaşır siyasete gelir eğer otobüsçü o adamı öldürseydi yine aynı masum adam önden inmek istedi indirmeyen otobüsçü öldürdü olucaktı bu işin çözümü yok tek çözüm eğitim ve hoşgörü ama o da türkiye sınırlarında yok malesef tekrar dediğim gibi yazık yani bırakıp gönderseymiş keşke ecel gelmiş ama yapacakta bişey yok

haklısın ewt ama görmezden geldikçe aman susalım bizede zarar vermesın dedikçe iyice çoğalmıycakmı bu türler ozaman ne olucak bende tartışmadan kavgadan çok korkarım ama bu gibiolaylara bi çözüm bulunsun cezalar ağırlaştırılsın mesela ve insanların çok çocuk sahıbı olması engellesin başı boş bu çocuklar ınsan hayatı gözlerınde değersiz oyuzden bukadar basıt bişiden o adamı öldümüş yanı görmezden gelinerek aman bizede bişi olmasın dıyerek nekadar gider

bu haberin etkisinden uzun süre kurtulamadım insan hayatı bu ya insan öldürmek bu kadar basit olabilir mi. Allahım geride kalanlara sabır versin cok sinirlendim ve cok üzüldüm ben cok.. dünya nereye gidiyor...

Back
X