Sebepsiz yere ağlıyorum çok yıprandım

bixipuppy

buraya ne yazsam ceza yiyorum 🤦🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
861
1.133
28
Başlıkta olduğu gibi son zamanlar sürekli ağlıyorum sebepsiz yere. Yalnız kaldığım zaman çok mutsuz hissediyorum. Neden agladigima anlam veremiyorum.
Eşimin iş programı çok yoğunlaştı ve çoğu zaman evde yalnızım. Kafayı mi yiyorum acaba diyorum.
Benim bi kopegim var. Bu aralar hasta sürekli tüy döküyor. Ona bakıp ağlıyorum. Eşim ortalığı aşırı dağıtır. Evi dağıtıp gittiği zaman, temizlik yaparken ağlıyorum. Kopegin tüylerini heryerde görünce çıldırıyorum, ağlıyorum. Son zamanlarda öyle bi hal aldı ki artık biseye kızınca duvarlara vuruyorum ellerimi. Artık parmaklarım avuç içlerim ağrıyor. En ufak şey bile tetikliyor beni aşırı sinirliyim. 2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum ondan desem, bu duygu değişimi 2 haftadır falan var. Kayinvalidem köpeğin sorumluluğu sadece sende olduğu için sinirlerin yıpranmış dedi. Eşim köpeği sahiplendirmek istedi ama 1 gün boyunca aralıksız ağladım kimseye veremem diye. Herşey artık üstüme üstüme geliyor. Sosyal hayatım sıfır. Sadece günde 3 kez köpeği gezdirmeye çıkıyorum. Eşim evde olduğu zaman da aynı şekil sadece köpek için çıkıyoruz. Bilmiyorum

Köpeğinizle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Tahammül eşiğiniz zayıflamış gibi görünüyor. Hayatınızda biraz değişiklik-yenilik yapabilirsiniz. Aktif olmak ve spor yapmak iyi gelir. Biraz da sosyal aktiviteniz, hobiniz olsun, çevre edinin, eşiniz evde olmadığında siz de evde yalnızlıktan ağlamayın, davet edin, davet edilin, açık havaya çıkın.
Doğum kontrol hapının yan etkilerine bakın, varsa böyle bir yan etkisi ilacı değiştirebilir ya da başka bir korunma yöntemi bulabilirsiniz.

Sebebini yazmissiniz aslinda. Insan sosyal bir varliktir, arkadas edinin. Su zamanda zor tabi, olan arkadaslarinizla goruntulu konusun ya da ailenizin yanina falan gidin.

Bu dönemde konuştuğum hemen hemen herkes böyle. Geçici bir şey olduğunu düşünüyorum keza ben de iki haftadır böyleyim. Herkesle kavga ediyorum, durup durup ağlıyorum. En ufak şeyler gözüme dağ gibi gözüküyor, bana batıyor.

Sebebini yazmissiniz aslinda. Insan sosyal bir varliktir, arkadas edinin. Su zamanda zor tabi, olan arkadaslarinizla goruntulu konusun ya da ailenizin yanina falan gidin.
Annemle görüşmüyorum. Babamda sarmıyor. Kayinvalidem sürekli gel diyor ama kopegim büyük cins olduğu için otobüsle gidemiyorum. Eşim ayda 1 veya 2 hafta göreve gidiyor. Yine gidecek şimdiden afakanlar bastı. Yalniz kalmak ödümü koparıyor.

Dönem dönem farklı duygu değişimleri olur ancak başedemeyeceğiniz boyutta ise yardım almakta fayda var.Eşinizle paylaştınız mı bu hallerinizi? İçinden geçtiğimiz süreç de yıpratıcı tabi..Kendinize farklı hobiler mi bulsanız belki kafanızı dağıtır.

Dertlesecegin bir kahve yudumlayacagin bir arkadaşın yok mu o bile sakinleştirici gibi geliyor bazen

Köpeğinizle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Tahammül eşiğiniz zayıflamış gibi görünüyor. Hayatınızda biraz değişiklik-yenilik yapabilirsiniz. Aktif olmak ve spor yapmak iyi gelir. Biraz da sosyal aktiviteniz, hobiniz olsun, çevre edinin, eşiniz evde olmadığında siz de evde yalnızlıktan ağlamayın, davet edin, davet edilin, açık havaya çıkın.
Doğum kontrol hapının yan etkilerine bakın, varsa böyle bir yan etkisi ilacı değiştirebilir ya da başka bir korunma yöntemi bulabilirsiniz.
Spora başlayınca kilo veriyorum. Zaten zayıfım. Köpeğimi çok seviyorum evde tek bırakıpta bi yere rahat gidemiyorum. Eve misafir gelmeye korkuyor köpekten dolayı. Kısılmış durumdayım

Bu dönemde konuştuğum hemen hemen herkes böyle. Geçici bir şey olduğunu düşünüyorum keza ben de iki haftadır böyleyim. Herkesle kavga ediyorum, durup durup ağlıyorum. En ufak şeyler gözüme dağ gibi gözüküyor, bana batıyor.
Aynen bana da herşey batıyor. Uyku uyuamıyorum , yemek yiyemiyorum alt üst oldum

Bir dönem yaşanan sıkıntılar, içimize attıklarımız bir gün mutlaka patlak veriyor. Yaşarken kolay atlattım diyoruz oysa ki.
İnsanız hepimiz yaşıyoruz bu tarz durumlar. Deva yine sende! En çok zevk aldığın şeyleri yap, çözemediğin bir şeyler varsa yol yöntem ara hallet, sevdiğin insanlarla görüş. Yatmadan melisa, papatya çayı tüket.
Köpeğide traş ettir bir süre rahat edersin en azından.

Dönem dönem farklı duygu değişimleri olur ancak başedemeyeceğiniz boyutta ise yardım almakta fayda var.Eşinizle paylaştınız mı bu hallerinizi? İçinden geçtiğimiz süreç de yıpratıcı tabi..Kendinize farklı hobiler mi bulsanız belki kafanızı dağıtır.
Eşime söyledim bu durumumu ama rahat ol geniş ol diye telkinde bulundu sadece. Sorunun köpek olduğunu düşünüp evden göndermek istedi çok sevmesine rağmen. Bütün yük sende bunaliyosun dedi. Eskiden resim yapardım tekrar başlasam diye düşündüm onu da istemiyor canım. Herşeyden bunaldım

Dertlesecegin bir kahve yudumlayacagin bir arkadaşın yok mu o bile sakinleştirici gibi geliyor bazen
Burda arkadaşım yok hiç. Eşimin arkadaşlarının eşleri var ama onlarda herşeyden nem kapan insanlar. Whatsapp grubunda hergun birbirlerine giriyorlar. Bende uzak duruyorum çünkü benim kafamda insanlar değiller

Eşiniz köpeği sahiplendirmeyi düşünene kadar dağıttıklarını toplamayı akıl edemiyor mu gerçekten? Tüm sorumlulukları üstünüze yıktığı için bunalmışsınız ve normal bir bunalım değil bu kendinize zarar veriyorsunuz. Çalışma ihtimaliniz varsa çalışmaya başlayın, mini bi tatile çıkın gerekirse tek başınıza. Yakın arkadaşınız varsa davet edin gelsin bi kaç gün birlikte zaman geçirin.

Eşiniz köpeği sahiplendirmeyi düşünene kadar dağıttıklarını toplamayı akıl edemiyor mu gerçekten? Tüm sorumlulukları üstünüze yıktığı için bunalmışsınız ve normal bir bunalım değil bu kendinize zarar veriyorsunuz. Çalışma ihtimaliniz varsa çalışmaya başlayın, mini bi tatile çıkın gerekirse tek başınıza. Yakın arkadaşınız varsa davet edin gelsin bi kaç gün birlikte zaman geçirin.
Alnından öpmek istiyorum. Çok doğru dedin ama sürekli konuşmaktan bıktım artık. Dilimde tüy bitti onu yapma şunu yapma şunu şöyle yap demekten. Ama anlamıyor ben dırdırcı oluyorum.

Bir dönem yaşanan sıkıntılar, içimize attıklarımız bir gün mutlaka patlak veriyor. Yaşarken kolay atlattım diyoruz oysa ki.
İnsanız hepimiz yaşıyoruz bu tarz durumlar. Deva yine sende! En çok zevk aldığın şeyleri yap, çözemediğin bir şeyler varsa yol yöntem ara hallet, sevdiğin insanlarla görüş. Yatmadan melisa, papatya çayı tüket.
Köpeğide traş ettir bir süre rahat edersin en azından.
Köpeği tras edecektim ama kısa tüylü. Şuan cilt problemi geçiriyor. Ilaç iciriyorum. Bu da geçer diye teskin ediyorum kendimi ama sorunun kaynağını henüz bulmuş değilim

Annemle görüşmüyorum. Babamda sarmıyor. Kayinvalidem sürekli gel diyor ama kopegim büyük cins olduğu için otobüsle gidemiyorum. Eşim ayda 1 veya 2 hafta göreve gidiyor. Yine gidecek şimdiden afakanlar bastı. Yalniz kalmak ödümü koparıyor.
The big bang theory izle ;) bana cok iyi geliyor boyle hissettiğim zamanlarda. Gerçi her zaman cok iyi geliyor bu dizi bana 🤗

Spora başlayınca kilo veriyorum. Zaten zayıfım. Köpeğimi çok seviyorum evde tek bırakıpta bi yere rahat gidemiyorum. Eve misafir gelmeye korkuyor köpekten dolayı. Kısılmış durumdayım
Sevdiğiniz bir şeyler yapmalısınız ve bunu siz bulmalısınız. Eşiniz de evi dağıtmasın, aşırı dağıtıp giderse bunalırsınız tabi, ya da boşverin toplamayın.

Sevdiğiniz bir şeyler yapmalısınız ve bunu siz bulmalısınız. Eşiniz de evi dağıtmasın, aşırı dağıtıp giderse bunalırsınız tabi, ya da boşverin toplamayın.
Iki gün toplamayım dedim bu sefer de heryer pis dağınık diye ağladım:(

Çok gerildik hepimiz. Bir başa çıkma yolu bulmalıyız.
Geçecek mutlaka. Hiçbir şey kalıcı değil, bunu kendinize hatırlatın lütfen.

Back
X