Sebepsiz yere ağlıyorum çok yıprandım

Eşiniz evdeyken de yalniz hissedebilirsiniz o daha kötü emin olun.. birde aglamak isteyip aglayamamak var. Aglayinca belki rahatlar insan oda ayri bi konu...

evcil hayvan konularınızı hatırlıyorum
o köpeği sahiplendirirseniz daha çok yalnız kalacaksınız
onla zaman geçirirken mutlu oluyor musunuz? ben üniversitede eve tek çıktığım sene bütün eğlencem köpeğimdi
canım sıkıldı mı dışarı çıkar 1-2 saat gezerdik belki sizin de hava almaya ihtiyacınız vardır? korona yüzünden eve tıkıldık kaldık ama o kötü ruh haline girdiğiniz zaman bi eldiven bi maske yürüyüşe çıkabilirsiniz

onun dışında kendi başınıza aşamayacağınız bir probleminiz varsa dedikleri gibi psikiyatr şart

Doğum kontrol hapıda bu etkileri yapıyor ben 4-5 ay aşırı sinirli ve alıngandım doktorum söylemişti vücudun alışana kadar böyle etkileri olacak geçici bi süreç ama diye. Bildiğiniz bu tabak niye burda diye bile ağlıyorum sanki kalbimi ciğerimi birisi ellerinin içine alıp sıkıştırıyor gibi hissediyordum Sürekli ağlama ve sinirlilik haliydi 6 aya anca alışmıştım. Artı sinirlendiğimde ya buna sinirlenilirmi diye de kendime sinirlenip daha çok ağlıyordum. İlaç hemen etki etmeye başlamamıştı bende net hatırlamıyorum ama 3-4 hafta sonra yan etkileri olmuştu

Evcil hayvanınız olabilir ama bu durum sizi fazla kısıtlamiş. Kvdeye gidemem köpek var diyorsunuz eve kimse gelmiyor köpek var diyorsunuz. Dışarıya çıkamıyorum köpek büyük diyorsunuz. Yani bilemedim kendi hayatınizla ilgilenin. Köpeğe bağımlı gibi olmuş sanki.

Başlıkta olduğu gibi son zamanlar sürekli ağlıyorum sebepsiz yere. Yalnız kaldığım zaman çok mutsuz hissediyorum. Neden agladigima anlam veremiyorum.
Eşimin iş programı çok yoğunlaştı ve çoğu zaman evde yalnızım. Kafayı mi yiyorum acaba diyorum.
Benim bi kopegim var. Bu aralar hasta sürekli tüy döküyor. Ona bakıp ağlıyorum. Eşim ortalığı aşırı dağıtır. Evi dağıtıp gittiği zaman, temizlik yaparken ağlıyorum. Kopegin tüylerini heryerde görünce çıldırıyorum, ağlıyorum. Son zamanlarda öyle bi hal aldı ki artık biseye kızınca duvarlara vuruyorum ellerimi. Artık parmaklarım avuç içlerim ağrıyor. En ufak şey bile tetikliyor beni aşırı sinirliyim. 2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum ondan desem, bu duygu değişimi 2 haftadır falan var. Kayinvalidem köpeğin sorumluluğu sadece sende olduğu için sinirlerin yıpranmış dedi. Eşim köpeği sahiplendirmek istedi ama 1 gün boyunca aralıksız ağladım kimseye veremem diye. Herşey artık üstüme üstüme geliyor. Sosyal hayatım sıfır. Sadece günde 3 kez köpeği gezdirmeye çıkıyorum. Eşim evde olduğu zaman da aynı şekil sadece köpek için çıkıyoruz. Bilmiyorum
Duygu değişiminiz geçici olabilir. Malum dünyayı saran bir hastalik var ve insanlar farkinda olmasalar da bi tükenmişlik yaşayacaklardır. Hayatta herseyin gecici oldugunu surekli hatirlatin kendinize. Etrafiniza renkli kagitlarla mutluluğu hatirlatacak sözler yapıştırin. Buzdolabiniza en mutlu duğunuz anlarin fotograflarini magnetleyin. Kitap okuyun komedi filmler izleyin. Ailenizle sevdiklerinizle telefonda da olsa bol bol görüşün. Icinde bulundugunuz sureci kötülestirmekte iyileştirmekte sizin elinizde. İyileştirmek dururken hayatiniza gölgeler sokmayın. Bunlarda etki etmiyorsa bir uzamana görünün.

Tsh a baktirdiniz mi hiç? Tiroid sorunu olabilir.
Bebek bezi reklamlarına bile ağladığım bir dönem olmuştu.

Back
X