"Ve daha çok hayalim var ikimizle ilgili..."
diyorsun ama sevgilinin seninle ilgili hayali var mı acaba?
Çünkü bir kere güvenini yıkmışsın..
ben sana şukadarını söyleyeyim canım tabi senin yazdığın kadar yorum yapabilirim illaki seninde haklı yönlerin vardır..ben evli biri olaraktan sana deneyimlerimi yazayım güvenini yıktıysan ki hemde yalanla birdaha çook zor o ilşkinin düzelmesi 4 yıl kısa bir zaman değil ama sana hiç güvenmediğini söylüyorsun şuan güvenmiyorsa bu ilşki zaten nikah masasına gitmez canım...aileme yansıtıp onları üzüyorum demişsin bence ne kendini ne aileni üz ilişkiyi sevgilin bitiriyorsa bırak bitirsin..kendini toparla ve ileriki yıllarda daha sağlıklı bir ilşkiye başlayabilirsin bunun için kendini toparlamaya zaman ver..ailenide hiçbir erkek için üzme...çok sağlıklı ilişkin herzaman olur sevgilin olur ama ilen birdaha olmayacak...
Bana güvenip güvenmediğini anlayamıyorum artık. Bazen çok kızdığı şeylere,bazen hiç kızmıyor. Ve bana güvenmediği halde beni korumak için, benim için herşeyi yapıyor. Ne var ki bana güvenmediğinden en ufak bi hatam,aslında hata bile değil onu şüphelendirebilecek küçücük bir sebep bizi bu hale getiriyor. Haklı olarak çok üzülüyorum. Çünkü bir gün önce sevgilim beni elleriyle besliyor,bugün ayrılalım diyor. İster istemez aileme yansıtıyorum,ister istemez ağlıyorum. Ulaşamadığımda hani hem kendime hemde ona kızıyorum. Hiç mi beni düşünmüyor,hiç mi üzülmüyor diyorum...
Yalan soylediginde, sana olan guveni bitmis...
Iliskinizde o zaman bitmis zaten.
Yalan söylediğin gün zaten birşeyleri kopartmışsın sanırım.. Ama ben her yalanında kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.. Yani karşı taraf bazı konularda anlayışsız olunca seni yalana itiveriyor.. Bunu hepimiz yaşamışızdır.. Evet sevdiğin insana yalan söylemek kötü.. Ama birde seni buna iten nedene bakmak lazım.. Biraz bırak kafanısını dinlesin.. Zaten seni düişündüğün kadar seviyorsa dönecektir.. Bir kaç gün bırak sende kafanı dinle.. Bak bakalım bu kadar kıskanç bu kadar sana güvenmeyen bir adamla yapabilecek misin?
illaki üzülüyordur illaki o da düşünüyordur telefonlarını açmaması şuan zamana ihtiyacı oldugundandır ama güven yoksa bu iş evliliğe gitmez gitse bile mutsuz olursun..yaşın kaç buarada?
"Bak bakalım bu kadar kıskanç bu kadar sana güvenmeyen bir adamla yapabilecek misin?"
Ben bu adamla 4 senemi geçirdim :) Ve tek istediğim bana güvenmesi. Söylediğim yalanlar ona zarar vermemek için ve onu kaybetmemek içindi. Mesela benimle bir erkek konuştu,ben ne yaptım da o erkek benimle konuştu oluyordu. Bende kalkıp bu durumu söyleyip,suçlu duruma düşmektense söylememeyi tercih ettim. Veya makyaj yapınca (normalde pek yapmam) kim için yaptın oluyordu. Bu gibi ufak şeylerden kocaman dağlar oluştu aramızda. Herkes gibi bende sevdiğime yalan söylemek istemem,söylediğime çok pişman oldum,onu ne kadar üzdüğümü gördüm. Ama herkes herşeyi söyleyemiyor işte. Onun da bana yalanları oldu. Senin yüzünden dediğinde hepsini affettim konusunu bile açmadım. Şimdi en büyük suçlamaları yapmasına rağmen ispatlamış olan biri olarak,küçücük saçma sapan şeylere trip yapması çok kırıcı. Çok üzülüyorum. Sizce haksız mıyım?
Kesinlikle değilsin.. Sen yaşından beklenmeyecek olgunlukla ilişkine sahip çıkmışsın.. Ben burdaki bir kaç satır yazında bunu görebiliyorum..
Bu adamla 4 sene geçirdim demişsin 19 yaşındasın başladığıonda 15.. Ama ilerde 25lere geldiğinde çekemezsin.. O yaşlardaki gibi değil hiç birşey.. Hayatının her alanında yaşınla birlikte sorumlulukların sorunların artınca böyle basit şeyleri çekebilecek misin peki?
Kızlar,sevgilimin telefonu sabahtan beri kapalı. Bu sefer ciddi olmasından, dört senenin bu şekilde bitmesinden çok korkuyorum.
Üstte yazmadığım bir ayrıntı var. Daha önce ciddi bir hastalık geçirdim. Tekrar geçirmekten hem korkuyor,hem umursamıyorum. Çünkü kimseyi onun gibi sevemem biliyorum. Belki buraya bu sorunlarımızı yazdığımı görse ona da kızar biliyorum. Ama anlatıcak hiç kimsem yok. Güvenebildiğim. Anneme anlatmak istesemde,zaten bu ilişkiye karşı olduğundan geleceğimizi düşünerek gözünde kızını üzen bir damat portresi yaratmak istemiyorum. O yüzden aileme çevreme bu konudan bahsedemiyorum.
Ayrıca sevgilime söylesem de inanmayacağı bir şey var ( her şeye inanmadığı gibi ), sakinleştirici kullanıyorum. Kıskanmamak onu üzmemek için. Dolayısıyla çok yoğun şekilde uyku yapıyor. Bazen akşamları uyuya kalıyorum,bazen sabahları geç uyanıyorum. Normalde kendisi geç uyanır kaçta uyandığımla ilgilenmez. Bugün biraz erken uyanmış benim uyanmadığımı gördüğü ve bana inanmadığı için bu hale geldik. Ne desem de inanmaz biliyorum ve sakinleştiriciye daha çok abanıyorum. Sakin durmamın,gidersen git diyemememin sebebi de bu. Ona ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?