doktor tarafından kullanman istenmediyse şu sakinleştiricileri çok kullanma. 19 yaşında bu kadar yıpratma kendini de. neden uyanmadın diye ayrılacaksa kusura bakma ama defolsun gitsin demek gelir içimden.
bu çocuk senin ömrünü yer canım.
Bunların farkındayım. Ama biz birlikte büyüdük. Bir çok şeyi birlikte yaşadık. Bana bikeresinde hayatımdaki en değerli insansın,kadınsın demişti. Çok gurur vericiydi çünkü hep söylediği şey,senden sonra biri olsa bu kadar yakın olmam,umursamam falan. O zaman bende diyorum ki madem bu kadar yakınız,neden ayrılalım? Neden hayatımıza yeni insanlar sokup,sorunlarımızı başa saralım. Ben onunla çok mutluyum. Başkasını hayatımda düşünemiyorum bile. Her ilişkide sorunlar olur,sadece bu sevgime karşılık bu kadar küçük şeylerden,üstelikle bir kere sarılıp özür dilemesini beklememişken, 1 MESAJLA terkedilmeyi haketmiyorum.
Haketmediğinin farkındayım.. Bir kere sevgiden önce alışkanlık var ki o en tehlikelisi.. İnsanın elini kolunu bağlıyor.. Seninde yaşadığın kesinlikle yanlış anlama sevdiğin belli ama birazda alışkanlık.. Birazcık sakin ol.. Şu antidepresan ilaçlarıda lütfen alma.. Bak şimdi onu aradıkça sen mesaj gidicek açtığında şu kadar aradı diye.. Biraz sıkışsın birazcık anlasın seni kaybetmenin ne demek olduğunu.. Emin ol ondada vardır alışkanlık oda kolay kolay vazgeçemez.. Erkekler genelde atarlar böyle bir ayrılık lafı ortaya çok severler kadın gelsinde beyfendiyi ikna etsin egosunu tavan yaptırsın.. O şimdi sen meraklan böyle çıldır diye kapatmıştır telefonunu.. Yarına bilemedin pazartesiye açar.. O zamanda karşısında kendisine yalvaran onsuz yapamayan bir kadın değil ayakları üzerinde sağlam duran kendisini bu kadar kolay hiçe sayan bir adama taviz vermeyen güölü bir kadın görsün.. Arama mesaj atma.. O zaten seni seviyorsa dönücek.. Zaten sevmiyorsada sen kendinide paralasan adam dönmez birde adamın egosounu tavan yaptırdığınla kalırsın..
ne yalan söyledin bilemiyorum ama
üzüldüm senin adına
uzun yıllar olmuş beraber olalı ayrılmak öldürür insanı
umarım istediğin gibi ilerler
Haklısın ama biraz geç oldu,birrrüsü mesaj attım.Tabi ki bazılarında sinirlendim,bazılarında üzüldüm. Aradımda tabiki. Çünkü bu durum çok ağrıma gidiyor. Ve nedense ben arayınca da aramayınca da suçlu gibi görünüyorum. Yani ararsam yarası olan gocunur,aramazsam da neden aramıyor bişey mi yaptı mantığı. Bu söylediklerin için çok geç,elbet telefonunu açacak. Tabi ki kullandığı başka hat yoksa...
Mutlaka açacak.. O seni aradığında nasıl hissedersen öyle davran o zaman.. Ama yinede ne yazdıysan yazdın bundan sonra sakın kendini ezdirme sakın kendini kanıtlamak için çırpınma.. Kendini harap etme..
bence peşinden çok gitme sadece ayrılmak istemediğini onu sevdiğini ve onu bekleyecegini söyle sonrasında baska hiçbirşey yapma sana dönmesini bekle yapabilecegin baska birşey yok.sen üstüne düştükçe o daha çok uzaklaşacaktır.
sen yalan söyledim güvenini kaybettim diye kendini kahredeceğine
sana o yalanları niye söylettirdi diye kendi düşünsün...
Birazcık sakin olmayı dene lütfen.. Tahmin edebiliyorum yaşadıklarını hepimiz yaşadık o şuanki kalp çarpıntılarını.. Ama bir banyo yapsan üzerinede güzel bir uyku çeksen yarının neler getireceğini kim bilir.. Belkide yarın sabah çok güzel olucak..
Sakin olamıyorum istesemde. Uyuyamam sırf uyku yüzünden kavga ettik. Nasıl uyim ki? Telefon elimde bekliyorum. Hiç üzülmedi mi diyorum, hiç merak etmedi mi. Etse arardı. Düşünürdü "Ya gerçekten bu kızı kaybedersem" diye. Belki de göze aldı. Belki de bu sefer gerçekten bitti. İşte buna dayanamıyorum.
O kendince kaybetmeyeceğini düşündüğü için aramıyor.. Erkeklerin malum akılları başlarına biraz geç geliyor.. Zaten kaybedeceğini düşünse böyle mantıksız birşeyden bunları yapmaz.. İnsan sorun yaratmak için didiklese bunu sorun diye gösteremez ya..
Sorun ama işte. Ve üzülmediğini düşünüyorum. Üzülen insan bu kadar zaman telefonunu açıp merak etmez mi sevgilim nasıl diye..
Orasıda öyle.. İnsan bir merak eder ya.. Ama o kısa zamanda arıcak ve aramsına bahane olarakta hesap sorucak..
Hesap sorucağını sanmam. Beni sevseydi,çoktan arardı. Elimde olmadan aptal gibi birsürü mesaj attım.Sesli mesaj bıraktım. Acımı anlamaz onu bile yalan olarak görür biliyorum. Eski ilişkilerimde hiç böyle birşey yaşamadım. Kimseye onun tırnağı kadar değer vermedim. Yıllarca bunu bile anlatamadım. Bir kadın olarak herşeyi onunla yaşadım.
Şimdi bakıyorum karşılığı sıfır. Bir mesaj. Ayrılmak istiyorum,herşey için teşekkürler. Bu mudur? 4 yılın karşılığı. Sevgilin burda ağlamış,üzülmüş. Sen dün ona sarılmışsın,gülmüşsün hiç önemli değil mi bunlar. Ne kadar çabuk değişebilir insan.. Çok mu kötü bi sevgili oldum ben,çok mu çirkindim.
Çok üzülüyorum gerçekten
O zaten bunları düşünmeni istiyor kendini değersiz hissedip ondan hiç vazgeçememni istiyor.. Kötyü bir sevgilinin yapacağı şeyler mi yapmışsın hayır.. Yalan mı söz konusu yalan söyleyipte ne demişsin.. Kendisi neler yapmış neler söylemiş kaçı doğruymuş biliyormusun.. İlişkin bozulmasın diye yürüsün diye kendine yanlış gelen şeyleri bile yapmışsın..
Bir insan o kadar çabuk değişmez.. Bir gün öncesinden gülerek sarılarak numara yapıyormuş zaten.. Bir insan nasıl olurda sadece mesaj atarak ilişkisini bitirecek kadar saygısız olabilir ki.. Sana kendisine yaşadığınız şeylere saygısı yok.. 2 aylık insanda değilsin sen.. 4 sene bu.. İnsan hayatında o kadar önemli bir zaman ki.. Kaldı ki 3 günlük bile olsan sen onun sevgilisisin.. Elini tutan yanında olan ona sarılan kişisin.. Ne demekk mesajla ilişki bitirmek.. Yaşanan 4 seneye o kadar emeğe saygısı olmayan insanın senin üzüntüne zaten saygısı olmaz..
Tamam elinde olmadan atmışsın mesaj aramışsın sesli mesaj bırakmışsın.. Ayrılık anının verdiği korkusu.. Daha fazla atma mesaj arama.. Zaten arayacaksa o mesajlarlada arar.. Ama devam edersen mesaja aramaya bunun dönceği varsada ne de olsa bu cepte ben keyfime bakıyım sonra yine dönerim mantığıyla dönmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?