Sebepsiz yere çekip giden erkek

Hazal4444

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2019
81
67
8
Herşey güzel giderken sebepsiz yere çekip giden erkek hala sizi instagramdan takipten çıkmıyorsa sebebi nedir? Siz olsanız engellermisiniz? Yoksa hiç oralı olmayıp hayatınıza kaldığınız yerden devam ettiğinizi göstermek için onu engellemez, arkadaşlıktan çıkarma zahmetine bile girmez hatta hiç yazıp çizmez onu sallamadığınız algısımı yaratırsınız? Beni sebepsiz yere 2 gün önce bıraktı şuan takipleşiyoruz. Ben normal paylaşımlar yapıyorum. Sil engelle dediler bana ama sallamadığımı anlasın diye bi hamle yapmadım. Sizce doğrusu nedir? Şuan sağlıklı düşünemiyorum açıkcası. Ama instagramdan kızları takip etmeye devam ediyor. Tabi bunları görünce de rahatsız oluyorum ama hayatta da yazmam çizmem. Sadece beni sebepsiz açıklama dahi yapmadan sadece psikolojim iyi diyerek gitti. Ona aslında kendisinin gözümde ne kadar değersiz olduğunu hissettirmek istiyorum. Kendini yeterince bişey zannetmesine sebep oldum bu imajı silmek istiyorum. 😔

bana soracak olursan, bu Adam seni yedekte bekletiyor. Yani diger kizlarla eglenmesi bitdikten sonra sana ulasabilmek icin instagramdan cikarmiyor bence. Senin yapacagin sey onu engellemek ve onun icin ulasilmiyacak bir hale gelmek. Bak ozaman nasil pesinden kosuyor :-)

psikolojim iyi değil = sen bekle burda kör gözüm, daha iyisini bulamazsam gelicem.

okuyan erkekler, lütfen kendinizi geliştirin. akıllıyız, anlıyoruz.

bana soracak olursan, bu Adam seni yedekte bekletiyor. Yani diger kizlarla eglenmesi bitdikten sonra sana ulasabilmek icin instagramdan cikarmiyor bence. Senin yapacagin sey onu engellemek ve onun icin ulasilmiyacak bir hale gelmek. Bak ozaman nasil pesinden kosuyor :-)
Bence de yedekte tutuyo herşey güzel giderken gece beni eve bırakıp sabahında 360 derece döndü adam şerefsiz 😤 şuan da başka başka kızlar takip ediyor

Aynısını birebir yaşadım. Eski sevgilimde benden sebepsiz ayrılır instada kız eklemeye devam eder onlarla olmayınca da bana geri dönerdi. Sonra ne mi oldu? İnstadan düşürdüğü bir kızla sevgili oldu benim de zamanıma yazık oldu. Senin zamanına yazık olmasın engelle direkt her yerden. Sevmek bu değil ya..

Aynısını birebir yaşadım. Eski sevgilimde benden sebepsiz ayrılır instada kız eklemeye devam eder onlarla olmayınca da bana geri dönerdi. Sonra ne mi oldu? İnstadan düşürdüğü bir kızla sevgili oldu benim de zamanıma yazık oldu. Senin zamanına yazık olmasın engelle direkt her yerden. Sevmek bu değil ya..
Tek yaşayan ben değilim yani. Sen silmemişmiydin onu ? Beklemişmiydin?

Öyle demek dimi? Senlik değil ben iyi değilim dedi ama hala instagramda arayışta kovalıyor 😤

dün konu açmıştınız dimi siz ? neden üzerine yeni konu açtınız ki, anlamadım ?

hatırlamıyorum ama dün de buna benzer çok yorum yapılmıştı size. farklı birşeyler duyup umut etmek istiyorsunuz sanki geri gelecek diye ?

dün konu açmıştınız dimi siz ? neden üzerine yeni konu açtınız ki, anlamadım ?

hatırlamıyorum ama dün de buna benzer çok yorum yapılmıştı size. farklı birşeyler duyup umut etmek istiyorsunuz sanki geri gelecek diye ?
Yooo ondan değil kafam dağılsın diye sadece. Dertleşmek iyi geliyor hepsi bu. Biri tavsiyede bulunmuş hiç bişey yapamıyosan burdan konu aç dertleş diye siz :) Sadece insanların düşüncelerini merak ediyorum. Geri gelmesini istemiyorum yanlış bişey yapıp gözünde daha beter değerimi düşürmek istemiyorum. Buraya yazdıktan sonra içim soğudu çünkü insana iyi geliyomuş tanımadığı insanlarla dertleşmek..
yoksa umut etmiyorum. Bana nasıl geri döner diye sormadım ki :) bu saatten sonra dönse de ne farkeder ki 🤦🏻‍♀️

Benzee konuda ust uste konu acmak kural disi diye biliyorum. Dun size saatlerce dil doktuk anlattik herkes yardimci oldu kimileri size laf anlatmak adina ban yedi madem bizi takmayip yeniden konu acacaktiniz neden bizi yordunuz. Bi daha bi daha bosa kendimi yorup size cevap yazmam sahsen. Cunku umursamiyorsunuz belli ki

Yooo ondan değil kafam dağılsın diye sadece. Dertleşmek iyi geliyor hepsi bu. Biri tavsiyede bulunmuş hiç bişey yapamıyosan burdan konu aç dertleş diye siz :) Sadece insanların düşüncelerini merak ediyorum. Geri gelmesini istemiyorum yanlış bişey yapıp gözünde daha beter değerimi düşürmek istemiyorum. Buraya yazdıktan sonra içim soğudu çünkü insana iyi geliyomuş tanımadığı insanlarla dertleşmek..
yoksa umut etmiyorum. Bana nasıl geri döner diye sormadım ki :) bu saatten sonra dönse de ne farkeder ki 🤦🏻‍♀️

lütfen böyle düşünmeyin. değer kaybeden sadece o. onun gözündeki değerinizin artık anlamı olmamalı. zaten değeriniz olsa bugün bunları yazmak yerine onunla mesajlaşıyor olurdunuz ikii sevgili gibi.

Evet bekledim. O da her seferinde bana yazdı zaten. Seninki de sana yazar kesin. O yazmadan tekmeyi basmış ol benim gibi yılların gitmesin:) insanların yedeği olmayı hak etmiyoruz
Haketmiyoruz tabiki de Rabbim şu mübarek günde herkese hakettiğini yaşatsın 🙏

Benzee konuda ust uste konu acmak kural disi diye biliyorum. Dun size saatlerce dil doktuk anlattik herkes yardimci oldu kimileri size laf anlatmak adina ban yedi madem bizi takmayip yeniden konu acacaktiniz neden bizi yordunuz. Bi daha bi daha bosa kendimi yorup size cevap yazmam sahsen. Cunku umursamiyorsunuz belli ki
Ya hanımlar siz beni çok yanlış anladınız. Bunun sizinle ne ilgisi var? Ben kafam dağılsın diye burda zaman geçirmek adına konu açtım. Sizin yazıklarınıza tek tek cevap verdim çünkü çok değerli şeyler bence gereksiz yere şuan bana yükleniyosunuz :) ben aynı soruyu dahi sormadım. Sosyal medyayla alakalı bişey sordum. Burda konu açıp zaman geçirmek suç mu ben çok yanlış bişey mi yaptım anlamadım. Rahatsızlığınızı ?

Back
X